Προς το περιεχόμενο

OUTLOOK EXPRESS πρόβλημα.

Deorum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλτατοι,

Είχα έναν υπολογιστή που κράσαρε ολοκληρωτικά (κάηκε μητρική, τροφοδοτικό). Έτσι σε καινούργιο υπολογιστή περνάμε πάλι σιγά σιγά τα προγράμματά μας.

Ο παλιός δίσκος υπάρχει και λειτουργεί απροβλημάτιστα, αλλά δεν μπουτάρει απο εκεί.

Το ερώτημα.

- Πώς θα μεταφέρω όλες τις ρυθμίσεις του outlook και τα παλιά mail στο νέο λειτουργικό? Κάτω απο κανονικές συνθήκες ξέρω, θα έκανα export settings κτλ κτλ. Τώρα όμως το παλιό outlook δεν τρέχει, τρέχει μόνο το καινούργιο.

Τι κάνω?

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :mrgreen:

Δημοσ.

Δυό προγραμματάκια που ξέρω γιά mail recover :

http://www.oemailrecovery.com/outlook-express-recovery.html

http://www.gaijin.at/ .

Τους ορίζεις το path :

Χ:\Documents and Settings\ΧΧΧΧ\Local Settings\Application Data\Identities\{55614618-671B-4593-A8E2-5C70560B0A81}\Microsoft\Outlook Express και τα παίρνεις.

Γιά ρυθμίσεις δεν έχω ψάξει ποτέ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Τα mail τα ανάκτησα... δεν ήταν ιδιαίτερο δύσκολο.

Το πρόβλημα είναι πιο πολύ οι ρυθμίσεις των mail account, διότι ο υπολογιστής ήταν εταιρικός, και είχε πολλά accounts συνδεδεμένα στο outlook, με διάφορες ρυθμίσεις απο διάφορους παρόχους. Οι κωδικοί ήταν αποθηκευμένοι μέσα από ... πάντα, άντε να τους βρείς.

Είχε επίσης διάφορους κανόνες, για τα folder που πηγαίνει τι, ανάλογα τον αποστολέα/account. Γενικά είναι λίγο μανούρα μέχρι να επανέλθουν αυτά.

Ευχαριστώ όπως και να έχει, τώρα τα επανεφέρα χειροκίνητα. Έφαγα μερικές ωρίτσες, αλλά έκανα τη δουλειά μου.

Δημοσ.

Ok.

ΥΓ. Έτσι γιά την ιστορία υπάρχει και η μέθοδος του repair/install των Xp (φαντάζομαι ?).

Βάζεις τον παλιό δίσκο στο νέο ουσιαστικά μηχάνημα και κάνεις εκκίνηση από το

CD των Xp, επιλέγεις ENTER-F8-R (1η-2η-3η οθόνη) και τα Xp "κάθονται" πανω

στα παλιά χωρίς να αλλάξουν τίποτα από ρυθμίσεις προγραμμάτων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...