Προς το περιεχόμενο

GIGABYTE GA-EX58-UD5 vs GIGABYTE GA-EX58 EXTREME vs Foxconn Blood Rage

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πράγματι παλιό...Σεπτέμβριος 2007 :-(

εγώ πάντως υποθέτω ότι δεν πρόκειται να βγάλουν μοντέλο non extreme που θα είναι πάνω από την συχνότητα ενός extreme (QX9770 3.2ghz) διότι δεν το έχουν κάνει ποτέ...ασφαλώς οι dual core δεν ταιριάζουν στον "κανόνα" διότι δεν υπάρχει extreme dual core model

και ο extreme x6800 και e6850 τι ητανε ; (η δεν ανήκουν και αυτοι στον "κανονα") ;

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ο Χ6800 ήταν με 1066mhz fsb και ο E6850 με 1333mhz...βγήκε νέα extreme version μαζί με τον Ε6850 αλλά λογικά επειδή είχαν κυκλοφορήσει οι Quad Core επέλεξαν τον QX6850 και όχι κάποιον Χ6850...

άρα και πάλι στα ίσα έρχονται...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φιλοι μου νομιζω οτι ειναι σχετικα απλη η διαφορα και εξαρταται απο το τι θελει ο καθενας...

Θελεις τρελο oc?? Θα πας σε blood rage η σε καποια dfi... Θελεις πολυ δυνατο oc και παραλληλα οσο πιο σταθερο συστημα γινεται?? Θα πας στην extreme... Στο λεω κι εγω που ειμαι κατενθουσιασμενος απο τις επιδοσεις που μου δινει η δικη μου dfi t3h6, κατα βαθος θα προτιμουσα να εχω την extreme.... Απιστευτη υλοποιηση απο τη gigabyte...

• Super Moderators
Δημοσ.
Στο λεω κι εγω που ειμαι κατενθουσιασμενος απο τις επιδοσεις που μου δινει η δικη μου dfi t3h6, κατα βαθος θα προτιμουσα να εχω την extreme.... Απιστευτη υλοποιηση απο τη gigabyte...

άρα όλες απίστευτες είναι :P

Δημοσ.

+1 για την απιστευτη υλοποιηση απο τη gigabyte που κανεις σχετικα ευκολα oc εν αντιθεση με τις evga που σου βγαζουν τον λαδι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...