Προς το περιεχόμενο

GIGABYTE GA-EX58-UD5 vs GIGABYTE GA-EX58 EXTREME vs Foxconn Blood Rage

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

γιατί ενδιαφέρομαι να δω αν ισχύει ή όχι...

μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου για πάνω από Q9650 (εννοώ ανακοίνωση της Intel)

Δημοσ.

και εγώ δεν νομίζω να βγαλει κατι...

άσε που τώρα πάμε και για 32nm με τους Q θα ασχοληθούν;

εμπορικά δεν νομίζω να έχει νόημα...

• Super Moderators
Δημοσ.
οριστε να και ενας στα 3.33mhz

http://www.8anet.com/merchant.ihtml?pid=6624&step=4

δεν ζήτησα για Xeon αλλά για Core 2 Quad, δεν χρειάζεται link από κατάστημα...απλά έστω ανακοίνωση της Intel ότι θα τον βγάλει στο μέλλον όπως έχει κάνει με τον Ε8700

Δημοσ.
AGNUSDeI το θέμα είναι οτι οι Xeon είναι άλλο socket και serverocpu

ναι αλλο σοκετ... αλλα ιδια αρχιτεκτονικη

και οτι βγαινει σε xeon μετα βγαινει και σε desktop (λεγε με LGA775, στην περίπτωση μας)

Δημοσ.
κατάλαβα υπόθεση δλδ οι Q9750 & Q9850...

ναι φιλε ThReSh ... ειναι αληθεια

απλα υποθέτω δεν ειμαι 100% σιγουρος :o

τεσπα μονο ο χρονος θα μας δειξει :mad:

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς να προτείνεις (έμμεσα) σε κάποιον να τους περιμένει :o

Δημοσ.
ναι αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς να προτείνεις (έμμεσα) σε κάποιον να τους περιμένει :o

οχι οχι...

εγω ειπα οτι τους περιμενω εγω, δεν τους πρότεινα σε κανενα (ουτε εμμεσα, ουτε αμεσα) :mad:

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν σε έπρηζα να μας πεις που είδες/διάβασες για αυτούς (πουθενά δλδ), κάποιοι που δεν γνωρίζουν, μπορεί να υπέθεταν ότι θα βγουν σύντομα (ή ότι θα βγουν) με αποτέλεσμα να περιμένουν...

για αυτό ζητάμε πηγές πάντα, έστω και από ράδιο αρβύλα sites

Δημοσ.
αν δεν σε έπρηζα να μας πεις που είδες/διάβασες για αυτούς (πουθενά δλδ), κάποιοι που δεν γνωρίζουν, μπορεί να υπέθεταν ότι θα βγουν σύντομα (ή ότι θα βγουν) με αποτέλεσμα να περιμένουν...

για αυτό ζητάμε πηγές πάντα, έστω και από ράδιο αρβύλα sites

βασικα εδω το ειχα δει, αλλα ειναι παλιο και μαλλον και ακυρο (και αυτοι υποθεση κανουν)

http://www.nordichardware.com/news,6826.html

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι παλιό...Σεπτέμβριος 2007 :-(

εγώ πάντως υποθέτω ότι δεν πρόκειται να βγάλουν μοντέλο non extreme που θα είναι πάνω από την συχνότητα ενός extreme (QX9770 3.2ghz) διότι δεν το έχουν κάνει ποτέ...ασφαλώς οι dual core δεν ταιριάζουν στον "κανόνα" διότι δεν υπάρχει extreme dual core model

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...