neovdr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Πω πω ναι έχουν τεράστιο πρόβλημα πρωταγωνιστές και δημιουργοί ταινιών του Hollywood.Για αυτό δεν έχουν να αγοράσουν κόκα,να οδηγήσουν την Bentley,να τσεκάρουν τους λογαριασμούς τους στα νησιά cayman.Αν είχε δημιουργήσει πρόβλημα η πειρατία θα έπρεπε να κυκλοφορούν με buic 20ετίας και ρακένδυτοι.Βρήκαμε την πιπίλα οτι δεν έχουν έσοδα από τα πειρατικά....Γιατί ποιός εγγυάται ότι κάποιος θα το αγόραζε αυθεντικό σε DVD ,κάτι που κατέβασε και έσβησε να μην του πιάνει το χώρο επειδή ήταν βλακεία,ή οτι θα είχε τη δυνατότητα να αγοράσει 50 ταινίες το χρόνο αν δεν υπήρχε η πειρατία;Εγώ πάντως πιστεύω οτι αν δεν υπήρχε η πειρατία τα μουσικά CD πχ θα είχαν φτάσει τιμές παιχνιδιών για κονσόλες... Συμφωνώ απόλυτα! Και θέλω να προσθέσω και κάτι. Όταν κάτι το οποίο έχει κατέβει από το δίκτυο (ταινία/παιχνίδι/μουσική) ποιός σας λέει ότι εαν είναι καλό δεν θα αγοραστεί κανονικά μετά? Εγώ προσωπικά αυτό κάνω και αν δεν υπήρχαν στο δίκτυο θα είχα αγοράσει ένα κάρο βλακείες ενώ τώρα έχω αυθεντικό μόνο υλικό που αξίζει πραγματικά...
j11h Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Ειπα να ποσταρω κι εγω την αποψη μου,αλλα παλι τα ιδια θα λεμε σκεφτηκα. Πρωτα με ειπαν πειρατη,τωρα με λενε και τρομοκρατη.Υπερκαταναλωτη γιατι δεν με ειπε κανεις?Εκεινο τους βολευει ομως!!! Τον απλο καταναλωτη και τον πελατη ποτε θα τον προστατευσουμε?
nukem111 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Τι λες τωρα? Δηλαδη με τις 750 ταινιες που εχω κατεβασει/αγορασει πειρατικα τροφοδοτησα την Αλ καιντα ωστε να φτιαξουν τα ταλιμπανακια νεες ρουκετες? Ή εδωσα λεφτα χωρις να το ξερω στον Τσαβες για να διακινει περισσοτερη κοκαινη..? Ρε δεν μας αφηνουν στην ησυχια μας που θα συνδεσουν οι βλακες την πειρατεια ταινιων με την Μαφια και τους εμπορους ναρκωτικων! Την αλλη φορα θα μας πουν οτι οταν δεν δινουμε 30€ για μια ταινια τα 25€ δεν πηγαινουν στη διασωση των 8ποδων Ελεφαντων της Σομαλιας ή των παιδιων που γεννιουνται με 4 κεφαλια και θα πρεπει να νοιωθουμε ασχημα..
WordUp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Ποιός είπε στην RAND και την RIAA πως αγοράζουμε πειρατικά; Hello, thepiratebay?
spyros007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Τι λες τωρα? Δηλαδη με τις 750 ταινιες που εχω κατεβασει/αγορασει πειρατικα τροφοδοτησα την Αλ καιντα ωστε να φτιαξουν τα ταλιμπανακια νεες ρουκετες? Ή εδωσα λεφτα χωρις να το ξερω στον Τσαβες για να διακινει περισσοτερη κοκαινη..? Ρε δεν μας αφηνουν στην ησυχια μας που θα συνδεσουν οι βλακες την πειρατεια ταινιων με την Μαφια και τους εμπορους ναρκωτικων! Την αλλη φορα θα μας πουν οτι οταν δεν δινουμε 30€ για μια ταινια τα 25€ δεν πηγαινουν στη διασωση των 8ποδων Ελεφαντων της Σομαλιας ή των παιδιων που γεννιουνται με 4 κεφαλια και θα πρεπει να νοιωθουμε ασχημα.. Τι σχεση εχει ο Τσαβες με την κοκαινη Ειναι προεδρος της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ και οχι της κολομβιας..........ΓΙα να πρωσεχουμε καιλιγο τι λεμε.
alexzzz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Τι σχεση εχει ο Τσαβες με την κοκαινη Ειναι προεδρος της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ και οχι της κολομβιας..........ΓΙα να πρωσεχουμε καιλιγο τι λεμε. καλά τα λες... μόνο που είναι πρόεδρος της ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ
liopyr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Πάντως οι black brothers των πειρατικών CD/DVD δεν είναι και τόσο αθώοι. Για εξήγησέ το λίγο αυτό αν θες. Και κάτι δεύτερο. Αν όλοι xωρίς καμία εξαίρεση, απλά κατεβάζουν/αντιγράφουν και δεν αγοράζουν CD ή DVD. τοτε τί γίνεται; Ποιός θα φτιάχνει περιεχόμενο (τραγούδια, ταινίες, software) Θα φτιάχνουν αυτοί που αγαπούν το αντικείμενο και που δεν το κάνουν για εισπρακτικούς σκοπούς. Το επίπεδο θα ανέβαινε κατακόρυφα. Ε'ίναι σαν να ζητάτε - και να πιστεύετε ότι το δικαιούστε - τζάμπα φαί από το σουβλατζίδικο. Λεφτεριααά στους άπορους σουβλατζήδες λέμε! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ καλά τα λες... μόνο που είναι πρόεδρος της ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ [thresh mode on] Αnd that was a pure ownage! [thresh mode off]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 καλά τα λες... μόνο που είναι πρόεδρος της ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ pure ownage...respect... (οεο)
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 καλά, το γαμάτο θα ήταν ο Τσάβες να έχει παραιτηθεί μόλις πριν από καμμιά ώρα...
alexzzz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 καλά, το γαμάτο θα ήταν ο Τσάβες να έχει παραιτηθεί μόλις πριν από καμμιά ώρα... να μην χαρώ και εγώ λίγο δηλαδή...
spyros007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 καλά τα λες... μόνο που είναι πρόεδρος της ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ Ετσι ειναι ακριβως,και εκανα λαθος Για την συνδεση του ονοματος με τα ναρκωτικα εγραψα το σχολιο και μονο.
nukem111 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Τι σχεση εχει ο Τσαβες με την κοκαινη Ειναι προεδρος της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ και οχι της κολομβιας..........ΓΙα να πρωσεχουμε καιλιγο τι λεμε. καλά τα λες... μόνο που είναι πρόεδρος της ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ Σορυ, παρερμηνευση της χωρας.... Γιατι η Βενεζουελα δεν διακινει κοκαινη?
Kinski Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Σορυ, παρερμηνευση της χωρας....Γιατι η Βενεζουελα δεν διακινει κοκαινη? ναι αλλα το κανει με στυλ
washcloud Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ετσι ειναι ακριβως,και εκανα λαθος Για την συνδεση του ονοματος με τα ναρκωτικα εγραψα το σχολιο και μονο. ...δηλαδή το σύνταγμα της Αργεντινής απαγορεύει ΡΗΤΑ στον πρόεδρο της χώρας την λήψη ναρκωτικών ουσιών, σε κάθετη αντιπαραβολή με αυτό της Κολομβίας που το απαγορεύει ; (ρωτάω να μαθαίνω...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα