tmjuju Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μα αυτο λεω man! Το ετρεξα και στο ORB μου εβγαλε οτι εχω GTS250! Καλορίζικη! Και καλή διασκέδαση! http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12329&Itemid=1 η 4870 μου φαίνεται θα είναι λουκούμι στην νέα της τιμή… ας δούμε πως θα διαμορφωθούν οι τελικές τιμές καταναλωτή.
red7genius Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 ποτε λετε να περιμενουμε τις νεες τιμες και στην ελλαδα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 μέχρι το τέλος του μήνα λογικά αν περάσουν στην χώρα μας
pabou13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Παιδια νομιζω πως αρχισαν σιγα σιγα οι μειωσεις, οριστε εδω και εδω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 άλλο pixmania βέβαια και άλλο Ελλάδα
Yperaspisths Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 άλλο pixmania βέβαια και άλλο Ελλάδα Γιατι ειναι δυσκολο να παραγγελεις απο pixmania? Και με τα μεταφορικα και παλι γλιτωνεις απο 30 εως 50 ευρο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 όχι δεν είναι, απλά δεν το θεωρώ ότι "ήρθαν στην Ελλάδα" οι μειώσεις...
antnatal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 το πλαισιο πάντως την αύξησε την 4870 512gb από 197 σε 206 ευρώ.
Ailuros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 όχι δεν είναι, απλά δεν το θεωρώ ότι "ήρθαν στην Ελλάδα" οι μειώσεις... Δεν θα σου πω ότι έχω αρκετές συναλλαγές με την Pixmania για να δικαιολογήσω μια άποψη, αλλά σαν online παραγγελίες πήγαν εξίσου ομαλά όπως αντίστοιχες με το e-shop ή plaisio. Καμία από αυτές τις εταιρίες δεν είναι ο μικρομαγαζάτορας της γειτονιάς μου (που χρεώνει το ένα άλλο ένα) που σε περίπτωση προβλήματος παίρνω το προβληματικό προιόν και του το κοπανάω (σχήμα λόγου) στο κεφάλι.
EliasKir Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Αυτη η Pixmania 4870 τι εκδοση ειναι? Απο ποτε εγινε κατασκευαστης? Επισης αν ψαξετε στο skroutz εχει 4870 γυρω στα 170-180 ευρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δεν θα σου πω ότι έχω αρκετές συναλλαγές με την Pixmania για να δικαιολογήσω μια άποψη, αλλά σαν online παραγγελίες πήγαν εξίσου ομαλά όπως αντίστοιχες με το e-shop ή plaisio. Καμία από αυτές τις εταιρίες δεν είναι ο μικρομαγαζάτορας της γειτονιάς μου (που χρεώνει το ένα άλλο ένα) που σε περίπτωση προβλήματος παίρνω το προβληματικό προιόν και του το κοπανάω (σχήμα λόγου) στο κεφάλι. συμφωνώ, δεν νομίζω ότι λέω το αντίθετο... είπα ότι δεν είναι δύσκολο, απλά δεν θεωρώ το pixmania ως "ορόσημο" για να βγάλω το συμπέρασμα ότι ήρθαν οι μειώσεις τιμών στην Ελλάδα...
Ailuros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 είπα ότι δεν είναι δύσκολο, απλά δεν θεωρώ το pixmania ως "ορόσημο" για να βγάλω το συμπέρασμα ότι ήρθαν οι μειώσεις τιμών στην Ελλάδα... Η απάντησή μου είναι ίσως και αυτό είναι οριστικό :evilgrin:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Η απάντησή μου είναι ίσως και αυτό είναι οριστικό :evilgrin: lol u suck
red7genius Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δεν βλεπω μειωση στις τιμες ακομα απο πλαισιο και eshop....
NOPSTRIM Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Και ούτε θα δούμε αν δεν έρθει πρώτα στα ράφια η 4890... Γνώμη μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.