Προς το περιεχόμενο

Υποψήφιοι αγοραστές 48x0/9800

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν βλέπω "παράπονο" για την τιμή όμως, μόνο για την τροφοδοσία :P

Ανεβαίνει κι άλλο το κόστος αν δεν επαρκεί η τρέχουσα τροφοδοσία :P:P:P (χαρχαρχαρ)

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια εχω ηδη μια 4850 και σκεφτομαι τωρα που θα πεσουν και οι τιμες να βαλω αλλη μια διοτι προκειτε να μεταβω συντομα σε 24αρα οθονη, τι λετε αξιζει; (ειναι και ο περιορισμος που εχει το Ρ45, 8χ mode) (βλ. υπογραφη για μητρικη)

Δημοσ.
Ποσο καιρό έχεις στο πρόγραμμα 4850 Πάνο ? ;) Επρεπε να το πείς καλύτερα. Εχω στο προγραμμα αλλη μία 4850 για λιώσιμο ;)

έλα ντε με την την κρίση όλο στο πρόγραμμα την έχω και όλο κάτι άλλο παίρνω ( hardware ) τώρα περιμένω ssd

Δημοσ.
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο εξωτερικό η 4870 1gb κοστίζει 185 ευρώ και εδώ ...240 ευρώ.

ΑΜΑΝ ΠΙΑ...

Φιλε ανοιξα ενα θεμα για αυτα που σημβαινουν στην χωρα μας εδω σήμερα, αλλα δεν βλεπω και πολλους να συμμετεχουν :rolleyes: :shifty:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=304402

εδω στην Ελλαντα φενεται δεν πιανει η οικονομικη κριση :P

Δημοσ.
Χμμμμμ ρε Αιλουρε τι μας κανεις τωρα!!!

Κι ελεγα θα περιμενω till dx11 vgas come...!

Προσωπικά ούτε εγώ θα αναβαθμίσω οτιδήποτε μέχρι τα Χριστούγεννα.

Φιλε ανοιξα ενα θεμα για αυτα που σημβαινουν στην χωρα μας εδω σήμερα, αλλα δεν βλεπω και πολλους να συμμετεχουν :rolleyes: :shifty:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=304402

εδω στην Ελλαντα φενεται δεν πιανει η οικονομικη κριση :P

Κάνε τον κόπο και διάβασε την ενότητα από κει και κάτω.

• Super Moderators
Δημοσ.

η 8800 GT δεν μπορείς να πεις ότι είναι GTS250 ακόμα και αν overclockάρεις, αλλά η 8800 GTS είναι (55nm version ofc)

Δημοσ.
η 8800 GT δεν μπορείς να πεις ότι είναι GTS250 ακόμα και αν overclockάρεις, αλλά η 8800 GTS είναι (55nm version ofc)

Ενταξει, η σοφια και η γνωση εχουν και τα ορια τους. To σχολιο ηταν για το rebranding 8800-->9800-->GTS250.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά είπες ότι έτρεξες 3DMark01 και για αυτό υπέθεσα ότι μιλάς για την κάρτα της υπογραφής σου :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...