Προς το περιεχόμενο

Υποψήφιοι αγοραστές 48x0/9800

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

΄Οσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν άμεσα μια 48x0 ή GTS250 (πες με και 9800+) θα ήταν καλή ιδέα να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα μιας και επέρχεται νέα μείωση τιμών:

http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20090302201706_ATI_Once_Again_Slashes_Prices_of_ATI_Radeon_HD_4800_Graphics_Cards.html

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποσο καιρό έχεις στο πρόγραμμα 4850 Πάνο ? ;) Επρεπε να το πείς καλύτερα. Εχω στο προγραμμα αλλη μία 4850 για λιώσιμο ;)

Δημοσ.

αστα και εγω περιμένω πως και πως την κάθοδο... κάθε μέρα κοιταω τις τιμες για τις 9800 gtx 1 g και τις 4870 1 gig... ειδικά αν πέσει η 4870 στα ιδια λεφτα με την 9800 τι να λέμε τωρα ! 280 nvidia δεν ακουμπάω γιατι θέλω upgrade μετά στα ρεύματα ^^

Δημοσ.

Ποιος θα διακινδυνεύσει μια πρόγνωση για το πότε θα έρθουν αυτά εδώ?

Άντε, εδώ και 2 μήνες λέω να πάρω καινούργιο PC και όλο το αναβάλλω για κάτι τέτοια!! Θέλω έναν i7 με 4870 με 800 Ευρώ. Πολλά θέλω?:-D

Thanks for the info, anyway!

Δημοσ.
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο εξωτερικό η 4870 1gb κοστίζει 185 ευρώ και εδώ ...240 ευρώ.

ΑΜΑΝ ΠΙΑ...

Την φθηνότερη που βρήκα στο γερμανικό geizhals κοστίζει € 179,90 χωρίς μεταφορικά. Με μεταφορικά από το ίδιο κατάστημα ανεβαίνει στα € 208,45.

http://www.pixmania.gr/gr/gr/1637125/art/sapphire-technology/radeon-hd-4870-1-gb-gddr5.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&Cod=&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMzYwNzk5OTM7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZD0=

Δες και αυτό σε αντιπαράθεση και πριν το πεις η καλή έρευνα αγοράς κάνει τον καταναλωτή καλύτερο ;)

Δημοσ.

αν το pixmania με καλύπτει στο θέμα εγγύησης και στο θέμα ΦΠΑ πάω πάσο....

όσο για την έρευνα απάντησα παραπάνω.

Δημοσ.
αν το pixmania με καλύπτει στο θέμα εγγύησης και στο θέμα ΦΠΑ πάω πάσο....

2-ετής εγγύηση και € 14,90 (με ΦΠΑ) έξοδα αποστολής.

όσο για την έρευνα απάντησα παραπάνω.

Στα 204,80 με μεταφορικά συνολική τιμή σου βγαίνει η 4870 και είναι ακριβώς στα ίδια επίπεδα όπως θα την βρεις στο εξωτερικό. Για που πήγαινε το "αμάν πια" άλλη μια φορά;

• Super Moderators
Δημοσ.
280 nvidia δεν ακουμπάω γιατι θέλω upgrade μετά στα ρεύματα ^^

για αυτό υπάρχει και η 285 :P

για τι τροφοδοτικό μιλάμε?

Δημοσ.
προτείνεις δηλαδή παραγγελία από εξωτερικό (για θέμα εγγύησης μιλάω)?

Ηλεκτρονικό κατάστημα είναι με παρουσία σε 26 χώρες. Λεπτομέρειες για θέματα εγγύησης.

http://www.pixmania.gr/gr/gr/faq-7-1--duo-eaeoionaas-c-aaaycoc-.html

για επιστροφή φόρου αναφέρω το ΦΠΑ.

Δεν νομίζω να τίθεται θέμα επιστροφής φόρου για αγορές από τέτοιου είδους ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η παραπομπή που μου δίνεις δίνει πρώτο το Pixmania με τα 189,90 και δεύτερο το 123 με € 202,24. Καταστήματα όπως e-shop & plaisio είναι ακόμα στα € 237,90 αλλά δεν βλέπω το λόγο να πληρώσεις τόσο μεγάλη διαφορά θεωρητικά όταν κάτα βάση και σε αυτές τις περιπτώσεις πρόκειται για online μεταπωλητές. Αν την πάρεις από κατάστημα του Πλαίσιου θα πληρώσεις την ίδια κάρτα €255,00.

για αυτό υπάρχει και η 285 :P

για τι τροφοδοτικό μιλάμε?

Μια 285 θα του στοιχίσει όμως και σχεδόν τα διπλά από μια 9800GTX+ 1GB.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μια 285 θα του στοιχίσει όμως και σχεδόν τα διπλά από μια 9800GTX+ 1GB.

δεν βλέπω "παράπονο" για την τιμή όμως, μόνο για την τροφοδοσία :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...