Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια από κάποιο γνώστη του spss για μετατροπή του αρχείου .spo σε word

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω έχει ειπωθεί ξανά. Αλλά θέλω να μετατρέψω αρχείο pdf σε μορφή αναγνώσιμη και επεξεργάσιμη word. Ή αν όχι σε word να μπορέσω να το επεξεργαστώ.

Το αρχείο pdf περιέχει πολλούς πίνακες οι οποίοι όταν μεταφέρονται στο word με τη βοήθεια προγραμμάτων (πχ nitro pdf) δυστυχώς μου μεταφέρει το κείμενο μέσα σε εικόνες πινάκων και όχι σε πίνακες. Έτσι μόλις πατήσω επάνω τους για να προσθέσω κάποια λέξη δημιουργείται χάος.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο τρόπο για να επεξεργαστώ αυτό το pdf αρχείο;

Ευχαριστώ

Βοήθεια από κάποιο γνώστη του spss για μετατροπή του αρχείου .spo σε επεξεργάσιμη μορφή.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γίνεται.

Είσαι σίγουρος ότι οι πίνακες είναι περασμένοι σαν κείμενο στο pdf. Μπορείς να μαρκάρεις τα περιεχόμενα ενός κελιού? Εννοώ, μήπως είναι εξ'αρχής περασμένοι σαν εικόνα?

Δημοσ.

είναι μεταφορά από αρχείο spo μέσω pdf creator σε pdf.

spss -> .spo -> pdf creator -> pdf.

Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία του αρχείου. Έχω όλες τις μορφές του, δηλαδή .spo και pdf αλλά πρέπει οπωσδήποτε να το επεξεργαστώ ως αρχείο και το περιεχόμενο να παραμένει μέσα στα κελιά των πινάκων. Μιλάμε για πάνω από 200 πίνακες.

Στο Pdf οι επιλογές δεν είναι σαν αυτές των κλασικών κελιών. Εάν εννοείς αυτό.

Θα αλλάξω τον τίτλο του θέματος...

______________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________

Ok παραθέτω τη λύση γενικά του προβλήματος για να μην αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και κάποιος άλλος.

Με copy ή copy object από το μενού του smart viewer και επικόλληση στο word μεταφέρονται οι πίνακες και τα περιεχόμενα από τα αρχεία spo του spss.

Αυτό δεν μπορούσα να το κάνω πριν γιατί ο smart viewer του spss15 και κάτω δεν μπορεί να συνεργαστεί πλήρως με τα Vista 64bit. Έτσι στο μόνο που είχα αρκεστεί ήταν η εκτύπωση του αρχείου ή η μετατροπή του σε pdf.

(Πάντως καλύτερα να μην συνεργαζόταν καθόλου παρά να έχω την ψευδαίσθηση τόσο καιρό ότι συνεργάζονται και να παιδεύομαι σήμερα όλη την ημέρα.)

Ευτυχώς υπάρχει και το laptop με τα παλιά κλασσικά XP.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...