Προς το περιεχόμενο

Απόψεις γαι συγκεριμενα ηχεία 2.1

zaico

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
η μουσικη ειναι γραμενη στερεο και απο κει και περα οσα ηχεια και να βαλεις απλα κανεις παραμορφοση του ηχου.

Το DSOTM του 1973 ηχογραφήθηκε με τετραφωνικό ήχο...

Δημοσ.

Αφού επιμένετε μερικοί να κάνετε τα άχυρα κομμάτια όπως λέμε στο χωριό μου, κάποιος πραγματικά μουσικόφιλος θα ακούσει την μουσική του από ένα στερεοφωνικό υψηλών απαιτήσεων με ανάλογα ηχεία και όχι τα εκάστοτε καβουρντιστιράκια που έχουμε για τους υπολογιστές.

Αν και σαφώς υπάρχουν διαφορές στην ποιότητα ήχου από τα διάφορα ηχεία υπολογιστών, ο άνθρωπος είπε ότι θέλει κάτι για μουσική και παιχνίδια. Με ένα σύστημα ηχείων της Logitech 5.1 καλύπτει ένα ευρύτερο φάσμα multimedia που περιλαμβάνει μουσική, αναπαραγωγή video/ταινιών και παιχνίδια.

Επιπλέον μπαίνει και ο παράγοντας κάρτας ήχου σε ένα PC που δεν είδα να τον αναφέρει κανείς.

Τέλος αν κάποιος δεν θέλει να ακούει την μουσική του από 5+1 ηχεία, αν η κάρτα ή ενσωματωμένη μονάδα ήχου έχει εξελιγμένους οδηγούς μπορεί άνετα να περιοριστεί σε απόδοση μόνο συγκεκριμένων ηχείων. Για οτιδήποτε άλλο multimedia ωστόσο με ένα σύστημα 2+1 είναι περιορισμένος εκ των πραγμάτων. Τα Χ-530 της Logitech έχουν την σφραγίδα ποιότητας της εταιρίας και είναι μια οικονομική λύση που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων.

΄Οποιος έχει υψηλότερες απαιτήσεις τόσο όσων αφορά την αναπαραγωγή μουσικής όσο και την αναπαραγωγή ήχου ταινιών θα ήταν καλύτερα να κοιτάξει μια και καλή για κάτι σε στερεοφωνικό και home cinema αντίστοιχα (στον ακριβό high end τομέα αυτών).

Δημοσ.

Τα καλύτερα μουσικά ηχεία για υπολογιστές και με φοβερή απόδοση που ξεφεύγουν από τον σωρό είναι τα Klipsch.

http://www.laiosav.gr/

60 χρόνια στον χώρο και χειροποίητα και σε φοβερή τιμή.

Δημοσ.
Τα καλύτερα μουσικά ηχεία για υπολογιστές και με φοβερή απόδοση που ξεφεύγουν από τον σωρό είναι τα Klipsch.

http://www.laiosav.gr/

60 χρόνια στον χώρο και χειροποίητα και σε φοβερή τιμή.

Υep. Μόνο που τα ProMedia Ultra κάνουν € 89,00.

Δημοσ.

Τα καλύτερα είναι από klipsch είναι αυτά εδώ

KLIPSCH ProMedia GMX A-2.1

αν και κάνουν γύρω στα 120e. Το θέμα είναι ότι εδώ στην ελλάδα είναι λίγο οδήσσεια για να τα βρεις. Αυτήν την εποχή μια και τα παλιά μου creative παρέδωσαν πνευμα είπα να περάσω και κάτι ποιοτικό όπως είναι τα klipsch. Δύσκολη κατάσταση να τα βρεις όμως κάπου.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,εχω παρει κατι ηχεια logitech z cinema τα οποια συνδεωντε με usb,και εχω και κατι αλλα logitech x-530 που συνδεωντε με καρφι στην καρτα ηχου και οταν συνδεσα τα logitech z cinema δεν επεζαν τα x-530 τι να κανω για να παιζουν ολα μαζι??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...