Προς το περιεχόμενο

η οικονομικη κρίση δεν αγγιζει τις αναβαθμίσεις

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

economic grysis αλλα το χρηματιστηριο της πληροφορικης δεν πεφτει.

ανοιξα αυτο το topic το οποιο πιστευω αφορα τις αναβαθμισεις του καθε επιδοξου καμένου pc maniac :mrgreen:.

Παρατηρησα οτι περσι τετοιο καιρο και ποιο πριν μπορω να πω, εποχη που δεν ειχε ξεσπάσει η οικονομικη κριση οι πτωσεις τιμων στα pc part ηταν πολυ παραπάνω και σε συχνότερο ρυθμο τον διπλάσιο-τριπλάσιο θα ελεγα απο οτι αυτη την εποχή.Το ίδιο μου εκμηστηρεύτηκε ενας γνωστος που δουλευει στη τιμολογιση προϊοντων σε μία απο τις 4 μεγαλυτερες αλησιδες souper market.Άρα οι οικονομικη κρίση οφελει μερικους (κατ/τα υπολογιστων, super market, πρατηρια καυσιμων..)

Το θεμα το ανοιξα για να δουμε ποσο κοροίδα ειμαστε οι καταλωτες γενικα, και συγκεκριμενα οσοι ασχολούμαστε με υπολογιστες.

Τις αποψεις σας

Δημοσ.

ε δεν ειμαστε κοροιδα οταν καθε 3 εως βια 4 χρονια αναγκαζομαστε να αναβαθμισουμε τα pc μας?

αν δε εισαι gamer τοτε 1 με 2 χρονια το πολυ

εγω προσωπικα σιγα σιγα μετατοπιζομαι προς Linux μερια που τα διαστηματα μεταξυ των αναγκαιων αναβαθμισεων ειναι μεγαλυτερα

Δημοσ.
ε δεν ειμαστε κοροιδα οταν καθε 3 εως βια 4 χρονια αναγκαζομαστε να αναβαθμισουμε τα pc μας?

εγω προσωπικα σιγα σιγα μετατοπιζομαι προς Linux μερια που τα διαστηματα μεταξυ των αναγκαιων αναβαθμισεων ειναι μεγαλυτερα

( off topic ) παιχνιδια μπορεις να πέξεις με linux γιατι δεν το εχω ψαξει το θέμα :o

Δημοσ.
παιχνιδια μπορεις να πέξεις με linux γιατι δεν το εχω ψαξει το θέμα :o

Μπα... Και βασικά είναι ένα από τα αδύνατα σημεία του λειτουργικού. Υπάρχουν κάποια περιορισμένου επιπέδου, αλλά μην περιμένεις να βρεις ότι υπάρχει σε Windows και DirectX.

Δημοσ.

3-4 χρόνια αν δεν είσαι gamer;;; Και που συναντάς πρόβλημα αν δεν είσαι gamer;

Δημοσ.

το θεμα είναι η κοστολογηση του καθε pc part, το value for money, και ο χρονος που ξανα τιμολογουν το καθε pc part με βαση την αξια του εκεινη την στιγμη, οπου ενας παραγοντας που το επηρεαζει αυτο ειναι η έκδoση στην αγορα ποιο καινουριων τεχνολογιων ομοϊδων parts. Αρα το θέμα δεν ειναι ο χρόνος(2-3-4 χρονια) που θα επιλέξουμε να αναβαθμίσουμε τον υπολογιστη μας.

Γιατι εμεις θελουμε την στιγμη που επιλέγουμε να αναβαθμισουμε το υπ/στη να παρουμε το καθε κοματι στην σωστη τιμη με βαση τους παραγοντες που ειπα ποιο πανω και οχι ανεβασμενο επι 2 στην τιμη, και ας κανω αναβαθμιση καθε 4 χρονια δεν επετε οτι πρεπει να με τσεκουρωνουν στη τσεπη.Το ιδιο λεω και σε σενα alexzzz

Δημοσ.
Άλλο ο νόμος της αγοράς και άλλο να μπερδεύουμε έννοιες και λειτουργικά σε αυτόν...

πιστευεις οτι υπαρχη νόμος στην αγορα? και αν το μεταφραζεις εσυ ετσι, αυτον θιγουμε και θιγω! :devil:.

Δεν επλεξα εννοιες, δε ξερω τι εννωεις

Δημοσ.
πιστευεις οτι υπαρχη νόμος στην αγορα? και αν το μεταφραζεις εσυ ετσι αυτον θιγουμε και θιγω! :devil:.

Δεν επλεξα εννοιες, δε ξερω τι εννωεις

βασικά απαντούσα στο "τείνω να βάλω linux"... τα υπόλοιπα με βρίσκουν σύμφωνο και δεν είναι μόνο στα προϊόντα υπολογιστών.

Δημοσ.
βασικά απαντούσα στο "τείνω να βάλω linux"... τα υπόλοιπα με βρίσκουν σύμφωνο και δεν είναι μόνο στα προϊόντα υπολογιστών.

ελα και γιατι σε χαλαει εσενα αυτο?

Δημοσ.
ελα και γιατι σε χαλαει εσενα αυτο?

δεν με χαλάει. απλά δεν καταλαβαίνω γιατί ένα μηχάνημα 2-3 χρόνων βγαίνει άχρηστο, ειδικά από την στιγμή που δεν παίζει κάποιος παιχνίδια και πως η σωτηρία του βρίσκεται σε αλλαγή λειτουργικού (βλέπε linux).

Δημοσ.
δεν με χαλάει. απλά δεν καταλαβαίνω γιατί ένα μηχάνημα 2-3 χρόνων βγαίνει άχρηστο, ειδικά από την στιγμή που δεν παίζει κάποιος παιχνίδια και πως η σωτηρία του βρίσκεται σε αλλαγή λειτουργικού (βλέπε linux).

γιατι ως γνωστον καθε νεα εκδοση win αλλα και προγραμματων για τα win ειναι βαρυτερη και ποιο απαιτητικη απο πλευρας hardware απο την προηγουμενη, το ιδιο βεβαια συμβαινει και στο Linux αλλα σε πολυ λιγοτερο βαθμο,ουσιαστικα αναβαθμιζεις παλι αλλα σε αραιοτερα διαστηματα

ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι σε ενδιαφερει να εχεις προσβαση σε ολες τις νεες δυνατοτητες και features

Δημοσ.
ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι σε ενδιαφερει να εχεις προσβαση σε ολες τις νεες δυνατοτητες και features

αυτό ακριβώς... και επειδή και πρακτικά βλέπω ότι με παλιά μηχανήματα μπορείς να κάνεις ένα τεράστιο ποσοστό από τις δουλειές και όχι "δουλειές" (δηλαδή ότι αφορά τον χαβαλέ που τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και με μηχάνημα σκοτωμένο θέλουμε να δούμε 1080p) για αυτό διαφωνώ.

Από έναν p4 4ετιάς γράφω που και corel 14 δουλεύει και photoshop cs4. Vista με aero δεν θα έτρεχε

Δημοσ.
αυτό ακριβώς... και επειδή και πρακτικά βλέπω ότι με παλιά μηχανήματα μπορείς να κάνεις ένα τεράστιο ποσοστό από τις δουλειές και όχι "δουλειές" (δηλαδή ότι αφορά τον χαβαλέ που τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και με μηχάνημα σκοτωμένο θέλουμε να δούμε 1080p) για αυτό διαφωνώ.

Από έναν p4 4ετιάς γράφω που και corel 14 δουλεύει και photoshop cs4. Vista με aero δεν θα έτρεχε

αδερφε δεν διαφωνω απλα λεω οτι με Linux εχω προσβαση σε ολα τα νεα δεδομενα και δυνατοτητες χωρις να χρειαζεται να αναβαθμιζω τοσο συχνα και χωρις το μηχανημα μου να σερνεται,αν εσυ δεν εχεις προβλημα το μηχανημα σου να καβουρντιζει μεγεια σου και χαρα σου

Δημοσ.
αδερφε δεν διαφωνω απλα λεω οτι με Linux εχω προσβαση σε ολα τα νεα δεδομενα και δυνατοτητες

Για ποια δεδομένα και ποιες δυνατότητες μιλάς; Εγώ σου είπα τα δικά μου μέτρα που εκτός των άλλων είναι και μονόδρομος για την δουλειά μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...