sdim Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Μια απλή ερώτηση,την οποία την κάνω αφού έχω προηγουμένως δει τα Vista Forums και ξέρω την απάντηση: Αναπαραγωγή DVD εμπορίου δεν γίνεται σε Vista Business ; Δίνει μήνυμα λάθους το οποίο επισυνάπτω. Με Power DVD & MPC παίζει μια χαρά. Μα είναι δυνατόν...; Υ.Γ.Εννοείται ότι έπαιξα με τις ρυθμίσεις,και φυσικά δεν υπάρχει θέμα. Στα άλλα διεθνή forums,ψάχνουν για free Media Players για να δουν DVD... Ακουσον,άκουσον... Στα ΧΡ αυτό γινόταν...Δηλαδή όσο πάμε αντί να προσφέρουμε περισσότερα στον πελάτη,θα του ζητάμε να αγοράσει decoders,όπως η Microsoft... Α,ρε,Linux...
elven Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Sorry αλλά δεν λειτουργώ σήμερα,όταν λες DVD εμπορίου;
sdim Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Εννοώ κανονικά αγορασμένο DVD,όχι πειρατικό ή αντίγραφο...
elven Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Αχα,το πρόβλημα είναι μόνο στη Bussines; Μήπως αυτή η έκδοση είναι "κομμένη" ώστε να μην έχει πολλές default επιλογές για multimedia για διάφορους λόγους; Το γιατί ένας θεός,ο Bill και αυτοί που έκαναν τις συμφωνίες ξέρουν Νομίζω δεν έχει ούτε Win Media Center η συγκεκριμένη
sdim Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μάλιστα...Κατάλαβα. Ευχαριστώ για την απάντηση.
nukem111 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δοκιμασε να κατεβασεις τους τελευταιους codecs. Αυτο το βγαζει συνηθως οταν δεν εχεις τους απαραιτητους codecs για τα καταλληλα βιντεο.
million_voices Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 http://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm
sdim Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 http://www.free-codecs.com/download/...codec_pack.htm Ευχαριστώ,αλλά ήδη έχω εγκατεστημένο το KLite Codec Pack. Παρ'όλα αυτά δεν παίζει dvd's ο WMP. Never mind...
John The Great Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Έλεγξε και τους drivers της κάρτας γραφικών.Μπορεί να θέλουν ενημέρωση (update).
sdim Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Έλεγξε και τους drivers της κάρτας γραφικών.Μπορεί να θέλουν ενημέρωση (update). Είναι εγκατεστημένοι οι drivers NVidia 182.06...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.