Προς το περιεχόμενο

[INFO] Project-Linux και παλιο hardware...

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 χρονια κλεινει το laptopακι και μολις αναβαθμισα σε squeeze...μια χαρα !!Μπουταρει πολυ πιο γρηγορα τωρα με τον 2.6.30 και αποτι ειδα o grub-pc τα σπαει..!

YΣ εδω καιρο εχω προβλημα με τον gmplayer που δεν μπορει να χρησιμοποιησει skins οταν τον κανω upgrade απο lenny και πανω..Δειχνει μονο το περιγραμα του skin και τα υπολοιπα μαυρα αλλα τα menu και τα βιντεο τα δειχνει κανονικα lol..για αυτο παντα τον τραβαω απτην etch οπου δουλευει κανονικα.Καμμια ιδεα??

Επεξ/σία από tritonas00
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 226
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δε ξέρω για το συγκεκριμένο πρόβλημα, όμως ο gmplayer, δηλαδή το gui που συνοδεύει τον mplayer, είναι unmaintained και έχει γενικά προβλήματα. Φαίνεται ότι και upstream σκοπεύουν να το καταργήσουν και προτείνουν να μη διανέμεται.

Στο Debian συζητιέται το αν θα φύγει ή θα πάει σε χωριστό πακέτο:

http://lists.mplayerhq.hu/pipermail/mplayer-dev-eng/2009-April/061414.html

Δε ξέρω για το συγκεκριμένο πρόβλημα, όμως ο gmplayer, δηλαδή το gui που συνοδεύει τον mplayer, είναι unmaintained και έχει γενικά προβλήματα. Φαίνεται ότι και upstream σκοπεύουν να το καταργήσουν και προτείνουν να μη διανέμεται.

Στο Debian συζητιέται το αν θα φύγει ή θα πάει σε χωριστό πακέτο:

http://lists.mplayerhq.hu/pipermail/mplayer-dev-eng/2009-April/061414.html

anyway... εχω βολευτει mε τον smplayer..αλλα κριμα γιατι ηταν πολυ ελαφρυ σαν gui..

• 1 μήνα μετά...

Επειδη βαριομουν..:P τραβηξα βιντεακι το λαπτοπ με squeeze...ειναι ελαφρως πιο βαρια απτην etch αλλα σε ικανοποιητικα επιπεδα για το hardware αυτο...Σορρυ για την κακη ποιοτητα blame my mobile phone(βαριομουν μεχρι και να βγαλω την καμερα :P)..αλλα μπορει κανεις να καταλαβει το πως αποκρινεται το μηχανημα...Tι να μας πει τωρα ο i7....:lol::lol:

Εβαλα τα βιντεο στο αρχικο post.

Enjoy...:-):-)

Εβαλα τα βιντεο στο αρχικο post.

Enjoy...:-):-)

Καλή φάση και ωραία μουσική.;)

2 σχόλια:

1)μπορείς να ορίσεις ένα gtk θέμα, να ομορφύνει κι άλλο το pc.

π.χ μέσα στο .gtkrc-2.0

gtk-theme-name="Crux"

2)Abiword... δουλεύει αυτό το πράγμα; :P

και 1 ερώτηση

Ποιά εφαρμογή ήταν αυτή που έλεγε "cpu empty" ?

Ποιά εφαρμογή ήταν αυτή που έλεγε "cpu empty" ?

ειναι το Hardware Lister (lshw).Παλια δεν το ελεγε(με lenny ή etch)..γενικα μετα το upgrade σε squeeze εχω δει και αλλα περιεργα αλλα οχι show stoppers..;)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

update!!! Δοκιμασα χθες το i586 port του arch αλλα δυστυχως εμεινα με τον core στο χερι γιατι δεν υπαρχει κανενα αξιοπρεπες repository με 586 πακετα...κριμα και φανηκε πολυ ελαφρυ!Eπισης και το slitaz πολυ καλο αλλα δεν εχει καθολου υποστηριξη ελληνικων locales και λοιπουν πολλοι drivers απτον Χorg οπως και αυτος της καρτας γραφικων του laptop.Anyway..το debian τα παει καλααααα!!Πολυ καλα τελικα!!!

20100302201736800x600sc.png

epiphany με 4 tabs,xmms,vlc,pcmanfm και htop.

2scr.png

(πολυ το αγαπω αυτο το λαπτοπακι...παλυ!:P:p:p:lol::lol:)

Επεξ/σία από tritonas00

ωραία και τα νέα screenshots.

εγώ πάλι θα γκρινιάξω για το gtk-theme. (το lxappearance αξίζει μια δοκιμή):P

επίσης θέλω να δω εναλλαγή wm, openbox ή κανέναν tiling (π.χ. awesome) μαζί με Τριτώνια κριτική, συγκρίσεις κτλ.

το 'χουμε αγαπήσει κι εμείς το λαπτοπάκι σου μου φαίνεται.:-D

ωραία και τα νέα screenshots.

εγώ πάλι θα γκρινιάξω για το gtk-theme. (το lxappearance αξίζει μια δοκιμή):P

επίσης θέλω να δω εναλλαγή wm, openbox ή κανέναν tiling (π.χ. awesome) μαζί με Τριτώνια κριτική, συγκρίσεις κτλ.

το 'χουμε αγαπήσει κι εμείς το λαπτοπάκι σου μου φαίνεται.:-D

openbox με pypanel και awesome ειχα βαλει παλαιοτερα οταν γενικως ψαχνομουν για το ποιον wm θα βαλω:P.Γενικα με μικρους και light wm και dockers οπως wbar,pypanel,fbpanel τα παει πολυ καλα και δεν βαραινουν καθολου το συστημα.Θα κανω κανα περιεργο συνδυασμο στον root και θα ανεβασω screenshots....θα αλλαξω και το gtk theme για να μην γκρινιαζεις:P:lol:

μου φάνηκε ότι είδα εφέ, κάτι σαν fade in, όταν ανοίγεις/αλλάζεις παράθυρα. Ιδέα μου είναι ή έχεις πράγματι; Και αν ναι, πώς;:P

χιχι!Αυτο δεν ειναι εφε ...απλα εχει παλιωσει η οθονη και αφηνει ουρα σε οτιδηποτε μετακινειται!

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...