Προς το περιεχόμενο

Nothing but the truth

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερον πολιτικο ταινιακι πανω στο θεμα της ελευθεριας του τυπου.

Να πω την αληθεια περιμενα καλυτερη ΤΑΙΝΙΑ αλλα ενω φοβηθηκα για χειροτερο ΣΕΝΑΡΙΟ τελικα τα βρηκαμε στην μεση

Το σεναριο λεει πολλα σαν νοημα, εως ενα σημειο και η σκηνοθεσια που δεν παιρνει απολυτη θεση αλλα τονιζει πολυ τα αμφισβητουμενα σημεια(αν και παρακανει μαλακα τον Ματ Ντιλον και την πλευρα "Η Εθνικη Ασφαλεια πανω απολα") ενω δειχνει τους ανθρωπους μεσα τους να λες "ρε μπας και κανω μαλακια..."

ΕΚει που χανει νομιζω ειναι στην ροη της υποθεσης, καθως μετα απο λιγο ξαναλεμε τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια, κατι που ισως εγινε συνειδητα γιατι η ταινια σιγουρα θα ξενερωσει τους Αμερικανους που πιστευουν οτι μονο σε αλλες χωρες υπαρχει φιμωση του τυπου και σε αυτους τελικα το καλο το παλικαρι κερδιζει. Επισης αξιοπρεπεις οι ερμηνειες,nothing special ομως

Το ενδιαφερον ειναι οτι βασιζεται σε μια πραγμαιτκη ιστορια(οχι τοσο φιμωσης του τυπου αλλα το σκηνικο με την παραποιηση στοιχειων ειναι οντως κατι που εκανε ο Μπους και βγηκε απο τον αντρα μιας πρακτορος της CIA κτλ)

Ενα ικανοποιητικοτατο 6.5/10 απο μενα(ειμαι λιγο ελαστικος γιατι μαρεσει το πολιτικο σινεμα αλλα του κοβω και κατι γιατι να πω την αμαρτια μου, περιμενα Συριανα και Συριανα δεν ειναι)

Δημοσ.

Την εχω ηδη στα υποψην Kaiser.

Το Συριανα κατα τη γνωμη μου δε βλεποταν,και μου αρεσει κ μενα το πολιτικο σινεμα!

(πχ good night and good luck πολυ ανωτερο)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Μολις την ειδα...Μια ευχαριστη εκπληξη απο το πουθενα!!!

Οντως.Αν και ειχε υπερβολες,η ταινια ηταν καλοδουλεμενη και με αρκετες αποχρωσεις,if u know what i mean.

Κλασεις πανω απο το Συριανα δεν το συζητω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...