passenger57 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2001 Εχω το scoop script και έφτιαξα ένα κανάλι στο irc για να μιλάμε οι κολλητοί.Το πρόβλημα είναι πώς ,εχτές όπως πείραζα τις ρυθμίσεις του script μετέφερα την ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ nicknames που υπάρχουν δεξια στο κανάλι...στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ!Δεν ξέρω πώς να την επαναφέρω.Αυτό συμβαίνει μόνο στο κανάλι μου.Στα υπόλοιπα κανάλια τα nicknames που είναι μέσα εμφανίζονται κανονικά στα δεξιά!΄Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
placid Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 2 tropoi..<BR>o 1os kai o pio fasty ;p<P>1os) epilegeis ekei pou iparxei i lista opos les ena meros me to mati.. (oxi na einai grammeno nick i channel apo dipla).. tote klikareis pano tou kai kratas patimeno to pontiki, odigontas ti lista sto dexio meros;p .. opos dld to enarxi bar ton windows.. giati einai diskolo opos to leo na to katalaveis mporeis na efarmoseis ton allo tropo!<P>2os) file > options > display kai allaxe to "position:" apo left se right ;p<P><BR>ade ta leme sto irc ta upoloipa ;ppPpPPp cya Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
passenger57 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Ευχαριστώ acid αλλά δεν εννοούσα τα κανάλια και τα ονόματα(του prive chat) που εμφανίζονται στο tray κάτω.Αναφέρομαι στην λιστα των users του καναλιού στο ΛΕΥΚΟ ΠΕΔΙΟ μέσα στο κανάλι(δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα!).Αυτο το πεδίο απο δεξιά πήγε αριστερά και δεν γνωρίζω πώς να το επαναφέρω.<BR>Ελπίζω να κατάλαβες ποίο πεδίο εννοώ:<BR>Bota<BR>Passenger57<BR>Acid_Power<BR>....<BR>....<BR>...<P>_________________________________<BR> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sh4dow Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 pata sto simataki tou kanaliou (pano aristera) kai meta nick list Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
passenger57 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2001 Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωώ!!!<BR> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.