nikolakis25 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Υπαρχε καποιο προγραμμα ωστε να κατασκοπευει τη χρηση του pc μου?? δλδ οταν δεν το δουλευω εγω να μου δινει αναφορα για τον οποιονδηποτε χρηστη?? απο τι αρχεια ανοιξε μεχρι κ τι κωδικο εβαλε καπου ??? ευχαρστω για τον χρονο σασ και το ενδιαφερον σασ!!!!
nukem111 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δεν νομιζω οτι επιτρεπεται να συζηταμε περι τετοιων προγραμματων... Ψαξε στο google για keylogger και ολο και κατι θα βρεις...
ntg1980 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δεν νομιζω οτι επιτρεπεται να συζηταμε περι τετοιων προγραμματων... Θα συμφωνήσω...
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 πείτε του τον τρόπο όχι οδηγίες πως αυτό δεν νομίζω να είναι πρόβλημα... χωρίς να κόβω το @$!#@$! μου...
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Το έθεσε λάθος το θέμα... αν το ξεκινούσε λέγοντας "Νομίζω ότι κάποιος κάθεται στον υπολογιστή μου όσο λείπω κτλ κτλ" θα ήταν αλλιώς ... Στο θέμα μας πάντως... keylogger με screenshot ανά 3-5 λεπτά.
papahlamidas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Την περίπτωση να αλλάξει password την ξεχνάμε ?
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Την περίπτωση να αλλάξει password την ξεχνάμε ? δεν νομίζω να θέλει να αποτρέψει κάποιον από το να κάτσει στο πισι... να κάτσει και να τον ελέγξει θέλει μάλλον
nukem111 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Το έθεσε λάθος το θέμα... αν το ξεκινούσε λέγοντας "Νομίζω ότι κάποιος κάθεται στον υπολογιστή μου όσο λείπω κτλ κτλ" θα ήταν αλλιώς ... Στο θέμα μας πάντως... keylogger με screenshot ανά 3-5 λεπτά. Αυτο προτεινα κι εγω...αλλα screenshot με ρυθμιση σε χαμηλη αναλυση, να βγαζει αν 30''....σε 3-5 λεπτα θα του ξεφυγουν πολλααααααα πραγματα!
alexzzz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Αυτο προτεινα κι εγω...αλλα screenshot με ρυθμιση σε χαμηλη αναλυση, να βγαζει αν 30''....σε 3-5 λεπτα θα του ξεφυγουν πολλααααααα πραγματα! Χα! κάποιος το έχει ψάξει πιο πολύ από μένα
nukem111 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Χα! κάποιος το έχει ψάξει πιο πολύ από μένα Να σαι σιγουρος!
nikolakis25 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 tnx παιδεια!!!! 8α το δουλεψω λιγακι κα 8α σασ πω!!! sorry για την κα8ηστερηση!!!!! και παλι tnx για το χρονο σασ!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.