SomeRandomGuy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα σας. Παρατηρούσα τώρα τις θερμοκρασίες που βγάζει η GPU μου, και είδα πως σε idle είναι αρκετά υψηλές. Τρέχοντας το Riva tuner και το EVGA Precision, βλέπω πως η κάρτα δε μπαίνει ποτέ σε 2D, ή έστω Low-power 3d mode. Αυτή τη στιγμή δε τρέχω καμία 3D εφαρμογή ούτε κάποιο player. Έχω κλείσει μάλιστα και μερικά προγράμματα που τρέχουν στο background. Είχα την εντύπωση πως το έκανε αυτόματα η κάρτα. Πρέπει να το ενεργοποιήσω κάπως αυτό, ή είναι πρόβλημα της κάρτας; Ευχαριστώ.
gega Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 κανε μια επανακινηση γιατι και εμενα μου το κανει αυτο η gtx260 οταν τις πειραζω το memory clock πανω απο 1350 mhz
SomeRandomGuy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ναι όντως έκανα ένα restart και έπεσαν. Αναρωτιέμαι όμως γιατί το έκανε εξαρχής. Είναι factory overclocked η GPU, εγώ δε την έχω πειράξει. Δηλαδή γενικά έχω παίξει με τα clocks, αλλά αυτή τη στιγμή είναι στα stock. Ελπίζω να μη το ξανακάνει.
gega Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 θα στο ξανακανει αλλα δεν ξερω για ποιο λογο το κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.