Προς το περιεχόμενο

lenovo x300 thinkpad

leoni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Ενδιαφερομαι για το lenovo x300 thinkpad,το οποιο θα το παρω απο Γερμανια με vista business.Ρωτησα εδω που βρισκομαι καποιον ειδικο και μου ειπε,οτι γινεται να βαλουμε οτι windows θελω(vista ή XP -εννοειται ελληνικα).Θελω να ρωτησω αν αυτο ειναι δυνατον και αν θα ανταποκρινεται (μετα την αλλαγη) το φορητο στα παντα σαν να ηταν το προεγκαταστημενο λογισμικο.

Τελος αν καποιος ξερει ,ποια ειναι η αντιπροσωπος εταιρεια της Lenovo στην Ελλαδα και αν καποιος ξερει κατι για το συγκεκριμενο φορητο,γιατι σε καποια forum του εξωτερικου αναφερουν για <<συχνα παγωματα>>που δεν ξερουν απο πού μπορει να προερχονται.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Τα συχνα παγωματα σχεδον σιγουρα προερχονται απο τον ssd σκληρο...

Οι περισσοτεροι ssd εχουν τετοια προβληματα, μονο καποιοι των 500 ευρω κ πανω δεν εχουν.

Τελος, αν βαλεις τα δικα σου windows, φυσικα κ το μηχανημα θα ανταποκρινεται σαν να ηταν το προεγκαταστημενο λογισμικο. Μαλιστα θα ανταποκρινεται κ λιγο καλυτερα, γιατι δεν θα εχουν μπει κ διαφορες σαβουρες που ερχονται προεγκατεστημενες..

Δημοσ.

Δηλαδη φιλε haHA,αυτα τα παγωματα τα εχουν ολοι οι φορητοι με ssd?Και θατα εχω μαλλον κι εγω.Το θεμα ειναι ,θαειναι τοσο εκνευριστικα ωστε να με αποτρεψουν να το αγορασω?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εγώ πάντως με asus eee 900 δεν έχω παρατηρήσει τίποτα εκνευριστικό (αντε να μένει που και που το λαμπάκι του δίσκου αναμένο για 4-5 sec και να ζορίζεται το σύστημα, αλλά όχι συχνα).

Δημοσ.
Δηλαδη φιλε haHA,αυτα τα παγωματα τα εχουν ολοι οι φορητοι με ssd?Και θατα εχω μαλλον κι εγω.Το θεμα ειναι ,θαειναι τοσο εκνευριστικα ωστε να με αποτρεψουν να το αγορασω?

Ευχαριστω.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2422697&highlight=%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9#post2422697

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...