HELP Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Καλησπερα κ καλη Σαρακοστη, Θελω να αναβαθμησω τον Η\Υ μου. Οι τομεις που θελω ειναι η καρττα γραφηκων και ο επεξεργαστης, θα μπρουσατε να μου προτεινετε κατι σχετικα οικονομικο? Ολες οι αποζεις δεκτες. Κ επισης που αλλου πρεπει να κανω αναβαθμηση αν χρειαζεται. Ευχαριστω.
onty Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Καλη Σαρακοστη..Αν πεις απο τι αποτελειται το υπαρχον pc σου και με τι ασχολεισαι κυριως πχ παιχνιδια , προγραμματα, ιντερνετ κτλ.....κατι θα γινει.. Α και φυσικα το budget σου..
HELP Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Τ βρηκα στο πινακασ ελεγζου-επιδοσεις: Microsoft windows XP professional version 2002 service pack 3 Υπολογιστης: Intel® core 2 CPU 6300 @1.86 GHz 1.87GHz 1.00 GB ram το batzet το καθοριζει ο πατερας μου!!! ειμαι τρελος gamer. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
onty Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 http://www.cpuid.com/cpuz.php κατεβασε κ τρεξε αυτο και πες μας τι μητρικη εχεις για να δουμε τι σηκωνει ακριβως...επεισης ανοιξε το πλαινο του κουτιου και κοιτα τα χαρακτηριστικα του τροφοδοτικου..
HELP Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 εκανα επισυβαψη την φωτο δες. το τροφοδοτικο το αλλαξα το καλοκαιρι Μεχρι 500 ευρω ειναι το μπατζετ. Αναλογως ομως. θα δουμε. βοηθηστε με εσεις κ τα αλλα αφηστετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.