dhmak Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Γειά χαρά κι απο μένα παιδιά, έχω τα Logitech Z2300 και κάρτα την ενσωματωμένη ADI1988 της P5B και λέω να φύγω και να περάσω σε μία ανεξάρτητη κάρτα ήχου (λόγω ενοχλητικών 'σκασιμάτων' της κάρτας, σε πολή υψηλές και χαμηλές συχνότητες) και αφου θα κάνω αυτήν την μετάβαση, λέω να την κάνω για τα καλά (δηλαδή να τα στάξω χοντρά), Ποιά μου προτείνεται ;; Την Xonar της Asus ή την X-Fi Titanium Fatalith Champion Series της Creative. Στην κάρτα της Creative με εντυπωσίασε που έχει έξοδο στην πρόσοψη, για ευκολότερο χειρισμό: της έντασης και των επιπρόσθετων συνδέσεων.
bilco Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Αν πας για digital σύνδεση με τα ηχεία δεν αξίζει να δώσεις τόσα για κάρτα ήχου. Για αναλογική σύνδεση τα (digital to analog - analog to digital conversion) χαρακτηριστικά της xonar (118dB SNR με τέσσερα κορυφαια τσιπάκια) είναι πολύ ανώτερα απο αυτά της χ-fi (δεν γράφει ούτε στο site της creative τι τσιπάκια φοράει ή τι SNR έχει - κάπου πήρε το μάτι μου 109dB που είναι λίγο για τα χρήματα που δίνεις)
Neo106 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Εγω θα σου ελεγα να πας για την xonar.Γενικα οι καρτες της asus ειναι περισσοτερο προσανατολισμενες για μουσικη ενω αυτες της creative για gaming.
dhmak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας, να ρωτήσω αφου η Xonar της asus είναι ανώτερη, ξέρεται μήπως κάποιο 5,25 drive με συνδέσεις και χειριστηρια ελέγχου όπως αυτό που έχει η Champion ;;
EliasKir Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 ΕΙναι πολλα λεφτα για καρτα ηχου για 2.1 ηχεια, παρολο που ειναι παρα πολυ καλα. Μηπως να κοιτουσες κατι πιο απλο? Αναμεσα σε αυτες τις δυο, εχω δει και σε αλλα φορουμ, να προτεινουν την Asus.
dhmak Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 EliasKir το ξέρω οτι για 2.1 σύστημα είναι υπερβολικές οι κάρτες που έχω επιλέξει αλλα όπως λέω και στο αρχικό μήνυμα, θέλω να τα στάξω χοντρά, ετσι ώστε να την κρατήσω κάμποσα χρόνια (χωρίς να χρειαστώ αναβάθμιση). Άν την πάρω απο εδώ που την έχει κατάτι φθηνότερη, νομίζω οτι είναι λογική τιμή για αυτά που προσφέρει, εξάλου φαντάζομαι αφου είναι καλύτερη σε παιχνίδια, λογικά στην μουσική (με την βοήθεια και τον πρόσθετων πατεντών της) θα έχει απαράμειλη ποιότητα αναπαραγωγής. Το μόνο που με χαλάει, είναι οτι η X-Fi Titanium δέν έχει Coaxial συνδέσεις και οι άλλες συνδέσεις της, δέν είναι επίχρυσες όπως της Xonar. Κάποιος που έχει την Titanium μπορεί να μου πεί άν έχει adaptorα απο optical σε coaxial ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.