john6945 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Έχω για κάρτα γραφικών μια Asus 4670 και για ενισχυτής - av receiver ένα yamaha 663. H σύνδεση έχει ως εξής: Η κάρτα συνδέεται με τον av receiver με native hdmi καλώδιο (χωρίς dvi ανταπτοράκι) με τον av receiver και σπό εκεί με hdmi καλώδιο στην τηλεόραση Samsung M78 (1920x1080). Έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers (catalyst 9.2) και τον ati - realtek hdmi audio ver. 2.13. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής που χρησιμοποιώ είναι το km player Τα προβλήματα που έχω είναι τα εξής: 1) Δεν μπορώ με τίποτα να πάρω πολυκάναλο ήχο από την hdmi έξοδο. Δίνει μόνο pcm 2κάναλο. Το ζήτημα είναι όμως μου δώσει πολυκάναλο... Πιστεύω ότι δεν είανι πρόβλημα drivers μιας και η κάρτα γραφικών αναγνωρίζεται από τα windows ως realtek hdmi audio out. Mάλλον κάτι δεν κάνω καλά με τις ρυθμίσεις του km player... 2) Η εικόνα που μεταφέρεται μέσω hdmi στην τηλεόραση είναι κάπως υπερφωτισμένη και τα γράμματα μοιάζουν να είναι θολά. (Η κάρτα γραφικών δίνει επίσης σήμα κατευθείαν στη tv (χωρίς τη μεσολάβηση του av receiver) kai μέσω vga καλωδίου και εκεί η εικόνα είναι τέλεια!. Λέτε να παίζει κάνα πρόβλημα με τν ενισχυτή ή την κάρτα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.