remalis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Βασικά δεν πολυκαταλαβα πως να τα κάνω αυτά , αλλά άμα είναι θα δοκιμάσω και μάλλον θα κάνω fresh install. Αν προκύψει τπτ θα επανέλθω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :-) edit: Βασικά τώρα παρατήρησα ότι όταν βάζω καρφωτή IP μου λέει "connected at 0% - IP 192.168.1.3" Το DNS το πήρα από το status στο interface του router όμως δε λέει DNS αλλά WAN-Information-->IP Adress. Αυτό είναι ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Όχι δεν είναι αυτό το DNS. Οι DNS είναι σταθεροί ανά πάροχο ADSL. Στο status του router θα τους αναφέρει σαν DNS ή Nameserver. Με καρφωτή IP δείχνει να συνδέεται κανονικά? Μπορείς να μπεις στο 192.168.1.1 αφού συνδεθεί? Αν ναι, βρίσκοντας τους DNS θα έχεις και internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μπά και με καρφωτή IP λέει Connected at 0% αλλά δεν μπαίνει καν στο interface του router.. :-( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chr1s Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δοκίμασε και αυτό...(post #9) http://wicd.net/punbb/viewtopic.php?id=397ω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Το έχω βάλει και αυτό.. Αλλά και πάλι.Το template file μου είναι το εξής: >ap_scan=1 ctrl_interface=/var/run/wpa_supplicant network={ ssid="Homenet_Orion" scan_ssid=0 proto=WPA RSN key_mgmt=WPA-PSK pairwise=CCMP TKIP group=CCMP TKIP psk=36edab83427db73900d3029c07a7c92f87695e4b82ff466afde24dcad743892e } To περίεργο είναι ότι ενώ το ανοίγω με sudo gedit και προσθέτω το password και το σώνω. Όταν το ξανανοίξω είναι πάλι αυτό.... Μήπως να αλλάξω και τπτ άλλο εδώ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis25 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 μαλλον βρηκα τη λυση του προβληματοσ μου πριν καν ρωτησω!!!!!!!!! αν δεν σασταν κ σεισ τι 8α καναμε δεν ξερω!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 μαλλον βρηκα τη λυση του προβληματοσ μου πριν καν ρωτησω!!!!!!!!! Δώσε και σε μας (που διαβάζουμε) να καταλάβουμε ποιο ήταν το πρόβλημα και ποια ήταν η λύση ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camouflaze Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 κι εγώ είχα πρόβλημα με τον netowork-manager στο ασύρματο. Αλλά με το που έβαλα Wicd ξεμπέρδεψα πραγματικά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.