JimxxZe Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Καλησπερα!!Λογω του οτι σπουδαζω πατρα και στο διαμερισμα που μενω δεν εχει καποια γραμμη τηλεφωνου αναρωτιεμαι αν θα μπορουσα ναεχω συνδεση ιντερνετ μεσω του λαπτουπ μου,φυσικα χωρις κανενα παγιο γραμμης κτλπ...Επειδη δε ξερω τπτ για αυτο το θεμα εχω ακουσει βεβαια απο καποιες εταιριες,αν μπορουσε καποιος να μου εξηγησει και αν γινεται αυτο .Θελω απλα να εχω ιντερνετ στο λκαπτοπ μου χωρις γραμμη τηλεφωνου κτλπ..Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Sotosgl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Καλησπερα!!Λογω του οτι σπουδαζω πατρα και στο διαμερισμα που μενω δεν εχει καποια γραμμη τηλεφωνου αναρωτιεμαι αν θα μπορουσα ναεχω συνδεση ιντερνετ μεσω του λαπτουπ μου,φυσικα χωρις κανενα παγιο γραμμης κτλπ...Επειδη δε ξερω τπτ για αυτο το θεμα εχω ακουσει βεβαια απο καποιες εταιριες,αν μπορουσε καποιος να μου εξηγησει και αν γινεται αυτο .Θελω απλα να εχω ιντερνετ στο λκαπτοπ μου χωρις γραμμη τηλεφωνου κτλπ..Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Οταν λες δεν εχει γραμμη τηλεφωνου; Δεν εχεις καν πριζα στο σπιτι ή απλα δεν εχει ερθει ο τεχνικος του ΟΤΕ να σε συνδεσει με το κουτι; Anyway θα εχεις δει τις διαφημισεις της Wind,Cosmote,Vodafone για Broadband Internet και ADSM.Δλδ καρτα κινητου σε Usb Stick και συνδεση μεσω 3G Ειναι σαν να παιζεις κορωνα γραμματα αν δεν μπορεις να βαλεις σταθερο(ή να κλεβεις ασυρματα απο τον γειτονα) και θες οποσδηποτε Internet καλυτερα να δοκιμασεις αν εχεις αρκετα καλο σημα στο σπιτι σου οχι απο κινητο αλλα απο καποιον γνωστο που εχει το αντιστοιχο πακετο.. Γνωμη μου χιλιες φορες σταθερο που θα ξερεις οτι θα εχεις standar ταχυτητα και καθολου αποσυνδεσεις εστω και στα 4Mbit. Αναλογα την χρηση που κανεις βεβαια!
JimxxZe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Καλημερα,εχει μπριζα αλλα εειναι σκετη δεν εχει γραμμη τηλεφωνου περασμενη,αυτο με το ασυρματο απο γειτονα πως γινεται???Ειναι παρανομο??Αυτα τα broadpand που διαφημιζουν ειναι αξιοπιστα τελικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.