spist01 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα laptop vaio VGN-FZ31Z με κάρτα γραφικών την nvidia grforce 8600M GS sta 256MB. Προσπάθησα να παίξω το GTA IV αλλά τα γραφικά ήταν πολύ αργά. Μπορώ να επεκτείνω την μνήμη της κάρτας στα 512MB ή και περισσότερο και αν ναι με ποιο τρόπο?? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Νομίζω μπορείς, αλλά δε θα βοηθήσει σε τίποτα... P.S. καλώς ήρθες!
ser_x Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Φίλε μου θα σε στεναχωρήσω αλλά συνήθως στους φορητούς η μνήμη τις κάρτας γραφικών όπως και η κάρτα είναι ενσωματωμένη όποτε δεν μπορείς να κανείς τίποτα Σκέψου ποιο παλιά προεπελεγες ακόμα και την μνήμη ram δεν έπαιρναν επέκταση Αν και από ότι είδα η σειρά 31 οι περισσότεροι έχουν 256 ram (για πατέντα )
spist01 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Το είχα υποπτευθεί ότι είναι θέμα laptop απλά αυτό που με εκανε να αγοράσω το παιχνίδι ήταν ότι τα system requirements του παιχνιδιού ικανοποιούνταν από τον φορητό υπολογιστή μου. Μάλιστα η κάρτα γραφικών που έχω είναι καλύτερη από αυτή που ζητάει (256MB Nvidia 7900) όπως και ο επεξεργαστής (ζητάει core 2 duo στα 1,8Ghz και έχω core 2 duo στα 2,4Ghz).
Ailuros Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Το είχα υποπτευθεί ότι είναι θέμα laptop απλά αυτό που με εκανε να αγοράσω το παιχνίδι ήταν ότι τα system requirements του παιχνιδιού ικανοποιούνταν από τον φορητό υπολογιστή μου. Μάλιστα η κάρτα γραφικών που έχω είναι καλύτερη από αυτή που ζητάει (256MB Nvidia 7900) όπως και ο επεξεργαστής (ζητάει core 2 duo στα 1,8Ghz και έχω core 2 duo στα 2,4Ghz). Oι ελάχιστε προδιαγραφές δεν είναι αυτές του παιχνιδιού; Αν ναι τότε τρέξε το παιχνίδι με τις χαμηλότερες δυνατές ρυθμίσεις στην αρχική ανάλυση που σου προτείνει κατά την εγκατάστασή του και θα δεις ότι όντως τρέχει.
gilardino Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 προφανως εννοει στις απαιτησεις του παιχνιδιου την 7900 για desktop pc....η 8600 gs του φορητου ειναι αδυναμη καρτα....
Ailuros Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 προφανως εννοει στις απαιτησεις του παιχνιδιου την 7900 για desktop pc....η 8600 gs του φορητου ειναι αδυναμη καρτα.... Κάτι παραπάνω από μια ενσωματωμένη μονάδα γραφικών είναι η 8600GS με τα μόλις 16 SP της. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα τρέξει το παιχνίδι αν ελαχιστοποιήσει τις ρυθμίσεις.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Γιαυτο και: 1) Ρωταμε ΠΡΙΝ αγορασουμε 2) Αν θελουμε games σε laptop κοιταμε για λυσεις απο 9600GΤM και πανω.
spist01 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Το πάθημα έγινε μάθημα!!!
@topos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Και γω το δοκιμασα με την ταπεινη hd2400 mobility και μου εδινε ~8 ολοκληρα καρε με ολα min.(μην παρεξηγηθω,το ψιλοπεριμενα το αποτελεσμα απλα ειχα περιεργεια) To συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι ιδιατερα κακογραμμενο κ γονατιζει ακομα και gaming desktop's ανετα. Τωρα οσο αναφορα τα min specs ενος παιχνιδιου, Συνηθως γραφουν οτι τους κατεβει (ζητουν ψηλοτερα χρονισμενους c2d απο athlon x2) και αναφερουν κορυφαιες καρτες γραφικων 3 γεννιων πισω με αποτελεσμα αρκετοι να μπερδευοντε... Ενδεικτικα 7900gs ~ 9500gt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.