phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ο λόγος του FSB και της συχνότητας της μνήμης. Εσύ έχεις 240:400 ή 3:5
eSATA Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ο λόγος του FSB και της συχνότητας της μνήμης. δηλαδη αν τα ghz του cpu ειναι ισα με τα mb της ραμ παει 1:1 ;;
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 δηλαδη αν τα ghz του cpu ειναι ισα με τα mb της ραμ παει 1:1 ;; Yeap, όπως βλέπεις στην υπογραφή μου αυτή τη στιγμή τρέχω με 1:1
Alexisssss Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 δηλαδη αν τα ghz του cpu ειναι ισα με τα mb της ραμ παει 1:1 ;; Οχι με mb αλλα με τα mhz.
eSATA Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Οχι με mb αλλα με τα mhz. και ποια η χρησιμοτητα αυτης της ενδειξης να παρχει σε διαφορα προγραμματα;
Alexisssss Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 και ποια η χρησιμοτητα αυτης της ενδειξης να παρχει σε διαφορα προγραμματα; Αν εννοεις γιατι να τις πας 1:1 τοτε η απαντηση ειναι,οτι βγαζεις παραπανω score στα 3d marks,και δεν υπαρχει περιπτωση να σε κοψουν αυτες οταν κλοκαρεις.
eSATA Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 καλα ε ευτυχως που δε βιαστηκα:-D βρηκα σε ενα τοπικο μαγαζι αυτο μονο 65ευρω και το τσιμπισα αμεσως...και μη νομιζετε οτι ηταν τιποτα σε βιτρινα...στο κουτι του ανανοιχτο..απλα για καποιο λογο ηθελε να το ξεφορτοθει:-D:-D αν ομως μου πειτε οτι δεν αξιζει το πουλαω χαλαρα σε ενα φιλο μια 70αρα:-D
Alexisssss Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 απλα για καποιο λογο ηθελε να το ξεφορτοθει Χμμμ..... Ξεπλυμμα μαυρου χρηματος μου μυριζει
eSATA Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 πως ειμαι σιγουρος οτι δεν κινδυνευω απο στατικο ηλεκτρισμο για να τοποθετησω τα πραγματα στο καινουργιο κουτι μου; Ευχαριστω
Alexisssss Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ακουμπας κατι γειωμενο για λιγα δευτερολεπτα πχ ενα καλοριφερ. Βεβαια δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα,απλα προσεχε να μην φορας κατι μαλλινο εκεινη την ωρα. Τωρα αν θες να εισαι 100% σιγουρος οτι δεν θα γινει ζημια μπορεις να παρεις ενα βραχιολακι που το φορας και εισαι γειωμενος.
eSATA Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ακουμπας κατι γειωμενο για λιγα δευτερολεπτα πχ ενα καλοριφερ.Βεβαια δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα,απλα προσεχε να μην φορας κατι μαλλινο εκεινη την ωρα. Τωρα αν θες να εισαι 100% σιγουρος οτι δεν θα γινει ζημια μπορεις να παρεις ενα βραχιολακι που το φορας και εισαι γειωμενος. οκ θα ακουμπησω ενα καλοριφερ για λιγα δευτερολρπτα:-) το ραχιολακι που το βρισκω;
Alexisssss Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Ειχε στο e-shop,αλλα εχει καιρο ν ξαναφερει. Δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο παντως.Κοιτα να μη φορας κατι μαλλινο,ακουμπα και για λιγα δευτερολεπτα το σωμα και εισαι ετοιμος.
EliasKir Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 LOL εγω συναρμολογω τον υπολογιστη μου πανω σε κουβερτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.