NIXZ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Αλλά στον Γεώργιο Γκιόλβα: Δεν είναι απλός άλλος ένας χρήστης του YouTube με όνομα Panathasagapo13 που θέλει να ανεβάσει τα views του... this guy έφτιαξε το Bevatron!: Ε-λευσις Λ-αου Λ-αγου Α-στερισμου Σ-ειριου Δεν πιστέυεται πως υπάρχει ζωή στο φεγγάρι? ποτέ δεν πήγαμε υπάρχουν κάποια στρώματα ήλεκτρομαγνητισμού τα οποία είναι θανατηφόρα για τον άνθρωπο έχουν σκηνοθετήσει την φωτογραφία που όλοι ξέρουμε στην Νεβάδα αλήθεια με όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν σήμερα γύρω μας το θεωρείτε απίθανο? σε λίγο θα μου πείτε πως αυτό ειναι αληθινό: Δεν είναι αερολογίες που γράφει ο λιακόπουλος για να βγάλει 16 ευρώ το βιβλίο όλα είναι Ιστορικά Γεγονότα Καταγεγραμμένα. Έχουμε τα σχέδια για το μπεβατρο κανείς δεν αμφισβητεί την ύπαρξη του 4:25 1o Βίντεο...
Toufas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 σχετικα με τους sex pistols γιατι βαζουν ολοι αυτο το video με την αλλαγμενη μουσικη?
Freakster Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 rolling on the floor laughing with bliss video, άψογο
BLISS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 σχετικα με τους sex pistols γιατι βαζουν ολοι αυτο το video με την αλλαγμενη μουσικη? Γιατί προσδίδει το κατάλληλο κύρος που απαιτεί το θέμα._
NIXZ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Γιατί προσδίδει το κατάλληλο κύρος που απαιτεί το θέμα._ Δεν έχω δεί κανένα ανάλογο βίντεο για τον Γεώργιο Γκιόλβα... Σας παρουσιάζω την ζωή του και το έργο του. 'Ηταν ασύλληπτο για το μυαλό ενώς μέσου-ανθρώπου πως ποροερχόμαστε απο τους πηθίκους κάτι τετοιο συμβαίνει και τώρα...
soturin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Να με συμπαθάτε αλλά η αλήθεια βρίσκεται στη Harumi nemoto
ANHLIKOS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Να με συμπαθάτε αλλά η αλήθεια βρίσκεται στη Harumi nemoto ΚΥΡΙΕ! Τωρα πιστεύω!
NIXZ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Να με συμπαθάτε αλλά η αλήθεια βρίσκεται στη Harumi nemoto
deminho11 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Να με συμπαθάτε αλλά η αλήθεια βρίσκεται στη Harumi nemoto Eυλόγησον με κύριε!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ΚΥΡΙΕ! Τωρα πιστεύω! dude, wtf...είσαι ανήλικος δεν πρέπει να βλέπεις τέτοια!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Νομίζω υπάρχει είδη θέμα συζήτησης περί εξέλιξης των ειδών.
ANHLIKOS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 dude, wtf...είσαι ανήλικος δεν πρέπει να βλέπεις τέτοια! Μεγαλώνει γερα παιδια!!!
slipknot Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Πληροφορίες λένε πως η Θεσσαλονίκη ψεκάστηκε -επιτρέψτε μου να το πω- μπακλαβωτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.