strigazi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δεν ρυθμιζεται..Τουλαχιστον σε 4 διαφορετικα bluetooth ποντικια logitech που εχω χρησιμοποιησει.. Το ιδιο κανουν κ μερικα κανονικα ασυρματα ποντικια με rf, δεν ειναι δηλαδη "μειονεκτημα" μονο των bluetooth ποντικιων. ακριβώς αυτό.... και εγώ όταν είχα αγορασει το Logitech MX 5000 Combo με ποντίκι και πληκτρολόγιο έτρεφα ελπίδες για υπεργρήγορο ποντίκι και πληκτρολόγιο αλλά.....το συγκεκριμένο μοντέλο είχε και έχει πολλά προβλήματα,με συνεχείς αναβαθμίσεις firmware του Bluetooth και νεους drivers συνεχώς από Logitech...τώρα 3 και κάτι χρόνια μετά έιχε κάποια βελτίωση κ έχω συνηθίσει... στα χαρακτηριστικά ενός ΒΤ ποντικιού υπάρχει ο χρόνος απόκρισης που είναι αυτό ακριβώς το πράγμα... εάν είναι να αγοράσεις ΒΤ ποντίκι και δη της Logitech να το λίωσεις στον έλεγχο σε κάποιο κατάστημα πρώτα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ....
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Με το microsoft bluetooth 5000 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Καμμία διακοπή! Αν το bluetooth ποντίκι σας κάνει διακοπές και αποσυνδέεται τακτικά, μάλλον είναι πρόβλημα software. Εγώ παρατήρησα πως υπήρχε πρόβλημα με το nokia pc suite, το οποίο έψαχνε σε τακτά χρονικά διαστήματα για bluetooth συσκευές (χωρίς να έχω ρυθμίσει κάτι τέτοιο.) Μόλις το απέκλεισα από το startup όλα δούλευαν τέλεια
yiannis71 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Η ροδέλα του microsoft σε σύγκρισή γενικώς με τα logitech πως είναι; έχω διαβάσει παλιότερα ότι δεν έχουν καλή περιστροφή ...
free-s Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Η ροδέλα του microsoft σε σύγκρισή γενικώς με τα logitech πως είναι; έχω διαβάσει παλιότερα ότι δεν έχουν καλή περιστροφή ... H ροδέλα είναι χειρότερη κι απο τη ροδέλα του.....:lol: Λοιπόν όντως η ροδέλα έχει τα χάλια της κολάει κυρίως στην αντιστροφή με περίεργο θόρυβο και κόλημα! Παίζει βέβαια να είναι ελατωματικα του e-shop διότι τα πουλάει χωρίς συσκευασία , μόνο σε ένα διαφανο σακουλάκι λές και παίρνεις καρότα!!!! Θα το πήγαινα πίσω αλλά είπα να το παίξω λίγο Το παράκανα λοιπόν και το έκανα μπρός πίσω συνεχώς ακόμα και όταν έβλεπα τηλεόραση και με τα πολλά έφτιαξε
yiannis71 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 H ροδέλα είναι χειρότερη κι απο τη ροδέλα του.....:lol:Λοιπόν όντως η ροδέλα έχει τα χάλια της κολάει κυρίως στην αντιστροφή με περίεργο θόρυβο και κόλημα! Παίζει βέβαια να είναι ελατωματικα του e-shop διότι τα πουλάει χωρίς συσκευασία , μόνο σε ένα διαφανο σακουλάκι λές και παίρνεις καρότα!!!! Θα το πήγαινα πίσω αλλά είπα να το παίξω λίγο Το παράκανα λοιπόν και το έκανα μπρός πίσω συνεχώς ακόμα και όταν έβλεπα τηλεόραση και με τα πολλά έφτιαξε Δεν ήξερα ότι μπορείς να κάνεις zapping με το συγκεκριμένο ποντίκι θα το πρότεινες σαν αγορά; η να πάρω το τσιμπημένο και ολιγον trendy σε τιμή logitech?
free-s Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 θα το πρότεινες σαν αγορά; η να πάρω το τσιμπημένο και ολιγον trendy σε τιμή logitech? Το προτείνω. Το βρίσκω πολύ καλό και έχει πολύ καλή αίσθηση , τώρα απο το e-shop νομίζω ότι κάτι παίζει... αλλά εμένα έστρωσε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.