free-s Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς κάποιο τέτοιο ποντίκι , οικονομικό ? Δεν έχω δουλέψει bluetouth mouse και δεν ξέρω αν έχουν προβλήματα γενικά και αν αξίζουν! Kαλοβλέπω αυτό είναι καλό? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570712
aiantas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ψάχνω και εγώ κάτι τέτοιο, αλλά δεν ξέρω όταν λέει για laptop, αν εννοεί ότι έιναι μικρού μεγέθους. Παίζει και αυτό... http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=8F62B71D38FC2C458322B9D5095CE593&pa=9151A47EFCB9CC448D4D236CCB3CBD46 με το ίδιο ερώτημα να πλανάται. Εγώ πάντως δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=099&active_tab=systemRequirements
free-s Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα!Ξέρει κανείς κάποιο τέτοιο ποντίκι , οικονομικό ? Δεν έχω δουλέψει bluetouth mouse και δεν ξέρω αν έχουν προβλήματα γενικά και αν αξίζουν! Kαλοβλέπω αυτό είναι καλό? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570712 Eγώ το παρήγγειλα ψάχνωντας είδα καλές κριτικές , δεν υπήρχε διαθέσιμο σε κανένα κατάστημα(eshop) και θα το έχω την παρασκευή!
mihalakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Το microsoft 5000 το έχω στον φορητό εδώ και λίγο καιρό...είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την ακρίβειά του, και την απόκρισή του πράγμα που με απασχολούσε λίγο λόγω bluetooth. η σύνδεση με φορητό πανέυκολη, δεν χάνεται (η συνδεση,γιατι το ποντικι το χανεις ευκολα) και δουλέυει άψογα πάνω σε σεντόνι Θετικό το οτι έχει και κουμπί για back και δουλευει χωρις να απαιτειται software (τουλαχιστον στα βιστα που το δοκιμασα). Το μεγεθος του ειναι κλασικο notebook, ητοι μικρο με οτι συνεπαγεται αυτο στο πιασιμο. Απο e-shop ερχεται σε σακουλακι με μπαταριες και ενα χαρτι με τις κλασικες οδηγιες ασφαλειας. ουτε cd, ουτε manual ουτε θηκουλα Από αυτονομια μπαταριας δεν ξερω γιατι το εχω λιγο καιρο. Παντως εχει ενδειξη για χαμηλη σταθμη μπαταριας, αλλα και διακόπτη on off στο κατω μερος του
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Εγώ γιατί ότι bluetooth ποντίκι και να έχω δοκιμάσει σε φορητό, πάντα ψιλό παγώνει όταν το αφήσω για λίγη ώρα... ;;; Και στο hp 2133 και στο macbook το ίδιο πρόβλημα είχα.
mihalakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Εγώ γιατί ότι bluetooth ποντίκι και να έχω δοκιμάσει σε φορητό, πάντα ψιλό παγώνει όταν το αφήσω για λίγη ώρα... ;;; Και στο hp 2133 και στο macbook το ίδιο πρόβλημα είχα. δεν το έχω παρατηρήσει να σε πω την αλήθεια...εκτός και αν υπαρχει και ειναι ανεπαίσθητο. θα το δω το μεσημερι μηπως το εχω αμελησει.εχω παρατηρησει καποιο παγωμα σε ασυρματο logitech (ποτέ όμως ενοχλητικο, και μόνο αν εχω αφησει τον υπολογιστη αρκετη ωρα και εχει σβησει η οθονη). σε αυτο οχι
haHa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Εγώ γιατί ότι bluetooth ποντίκι και να έχω δοκιμάσει σε φορητό, πάντα ψιλό παγώνει όταν το αφήσω για λίγη ώρα... ;;; Και στο hp 2133 και στο macbook το ίδιο πρόβλημα είχα. Αν μεινει ακινητο για λιγηωρα, τοτε κλεινει για να κανει οικονομια στην μπαταρια.. Οποτε αργει λιγο παραπανω να επανελθει αν εχει μεινει ωρα ακινητο.
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Γίνεται ενοχλητικό όταν διαβάζεις κάτι και κλείνει... πρέπει να βρω αν και από που ρυθμίζεται... ευχαριστώ
free-s Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Το microsoft 5000 το έχω στον φορητό εδώ και λίγο καιρό...είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την ακρίβειά του, και την απόκρισή του πράγμα που με απασχολούσε λίγο λόγω bluetooth. η σύνδεση με φορητό πανέυκολη, δεν χάνεται (η συνδεση,γιατι το ποντικι το χανεις ευκολα) και δουλέυει άψογα πάνω σε σεντόνι Θετικό το οτι έχει και κουμπί για back και δουλευει χωρις να απαιτειται software (τουλαχιστον στα βιστα που το δοκιμασα). Το μεγεθος του ειναι κλασικο notebook, ητοι μικρο με οτι συνεπαγεται αυτο στο πιασιμο. Απο e-shop ερχεται σε σακουλακι με μπαταριες και ενα χαρτι με τις κλασικες οδηγιες ασφαλειας. ουτε cd, ουτε manual ουτε θηκουλαΑπό αυτονομια μπαταριας δεν ξερω γιατι το εχω λιγο καιρο. Παντως εχει ενδειξη για χαμηλη σταθμη μπαταριας, αλλα και διακόπτη on off στο κατω μερος του Eυχαριστώ για τον χρόνο σου! Ευχάριστο ότι είναι μικρό , για μένα με βολεύει! Μία μικρή απορία για το συγκεκριμένο ποντίκι! Εχει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ή παίρνει τις κλασικές ΑΑΑ?
*trinity Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα!Ξέρει κανείς κάποιο τέτοιο ποντίκι , οικονομικό ? Δεν έχω δουλέψει bluetouth mouse και δεν ξέρω αν έχουν προβλήματα γενικά και αν αξίζουν! Kαλοβλέπω αυτό είναι καλό? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570712 Το εχω στον φορητο 9 μηνες χωρις κανενα προβλημα ειναι παρα πολυ καλο -- Μπαταριες ακομα εχει της μαμας του.Οταν δεν λειτουργει ειναι το βαζω στο Off
mihalakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 οι μπαταρίες στη συσκευασία ήταν οι κλασικές μη επαναφορτιζόμενες ΑΑΑ (2 απαιτεί)
SilverCloak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ενδιαφέρον. Ξέρει κανένας αν έχει μικρότερη κατανάλωση να έχω ανοικτό το (ενσωματωμένο) bluetooth από το να τροφοδοτώ, μέσω USB, τον transceiver του κανονικού μου mouse? Εννοώ αν το έχει μετρήσει (π.χ με Battery Info) ή αν το έχει διαβάσει κάπου.
haHa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Γίνεται ενοχλητικό όταν διαβάζεις κάτι και κλείνει... πρέπει να βρω αν και από που ρυθμίζεται... ευχαριστώ Δεν ρυθμιζεται.. Τουλαχιστον σε 4 διαφορετικα bluetooth ποντικια logitech που εχω χρησιμοποιησει.. Το ιδιο κανουν κ μερικα κανονικα ασυρματα ποντικια με rf, δεν ειναι δηλαδη "μειονεκτημα" μονο των bluetooth ποντικιων.
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δεν ρυθμιζεται..Τουλαχιστον σε 4 διαφορετικα bluetooth ποντικια logitech που εχω χρησιμοποιησει.. Το ιδιο κανουν κ μερικα κανονικα ασυρματα ποντικια με rf, δεν ειναι δηλαδη "μειονεκτημα" μονο των bluetooth ποντικιων. ευχαριστώ haha...είχα κρυφές ελπίδες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.