evi_thes Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ωραια θα το ψαξω λιγο ακομα και μες στο σαβ/κο θα τον παραγγειλω...ευχαριστω πολυ!
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Οκ, αν αλλάξει κάτι μας λες. Εδιτ: το Born to Touch Your Feelings δε μας είπες αν το άκουσες...
evi_thes Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 OK! προτιμω το still loving you ή το yellow riven....απο μπαλαντες...παντα!goodnight!
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Σιγά τα κομμάτια... Fly to the Rainbow και τα μυαλά στα κάγκελααααα!!!
evi_thes Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Χμμμμμμ αυτο ομολογω δεν το περιμενα.....to tokyo tapes γενικα περιεχει κομματαρες.......
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 +1 στη συνθεση του Φανη..! Απλα αν ημουν στη θεση σου θα εκανα το αλλο: Θα αλλαζα φιλοσοφια και θα επαιρνα εναν PhenomII 3Ghz με ~235€ και μια 780G/790 μητρικη με σαφως ανωτερη onboard vga (και γενικα πιο "δεμενο" σα συνολο). Οσο για το desktop set που σου προτεινε, επειδη εχω το συγκεκριμενο πληκτρολογιο, μπορω να σου πω οτι η αισθηση του ειναι ΠΟΛΥ καλη, και τα πληκτρα που ειναι σε "curve" διαταξη αν τα συνηθισεις βολευουν αρκετα. Αλλα χρειαζεται εξοικειωση. Επισης να πω πως θα επαιρνα τη πιο φτηνη 24" (1920x1200 και οχι 1920x1080) που θα εβρισκα. Η μεγαλη αυτη αναλυση ειναι πραγματικα αλλη εμπειρια Και ειδικα αφου δε θες παιχνιδια, η onboard μπορει να σε καλυψει σε τετοιες αναλυσεις για hd video decoding και vista aero eye candy και με το παραπανω. Vga με 50ευρω σαφως και δεν αξιζει να βαλεις. Επισης, συμφωνω οτι στο Still Loving You ειναι κομματαρα, αλλα το I will always love you της Γουιτνεϋ ειναι αλλο πραμα
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μια παρένθεση μόνο, το Fly to the Rainbow στον Tokyo Tapes είναι live εκτέλεση. Η studio version είναι στον ομότιτλο του '74.
konstadis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 φοιτητης πληροφορικης κ εγωπληκτρολογιο κ ποντικι πολυ καλη επιλογη στο συνιστω ανεπιφυλακτα!!! σε ολα συμφωνω με το φιλο. γνωμης μου επειδη εχω προσοπικη εμπειρια απο αυτα που θα σου πω παρακατω κ εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700609 για τροφοφοτικο(κ πιο φτηνο) κ περνεις καλυτερες λιγο πιο ακριβες μνημες επεξεργαστης - motherboard δαγκωτο. η οθονη ειναι δικη σου επολογη
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 konstadis το τροφοδοτικό που παρέθεσες παίζει να είναι υποδεέστερο του PC P&C κι ας λέει 630W. Εξάλλου σκέψου το λίγο, 630W και 47 ευρώ;
konstadis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 αυτο εχω στο βασικο μου pc και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος... το ειπα γιατι αυτο χρησιμοποιω. βεβαια δεν θα επιμεινω γιατι δεν τα ξερω κ τοσο καλα. ειναι εξαιρετικα αθορυβο κ αν και φτηνο αξιζει τα λεφτα του. αλλα ξανατονιζω οτι δεν τα ξερω καλα οποτε παω πασο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Οχι, κι εγω επιμενω στο PC P&C. Κλασεις ανωτερο.
evi_thes Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ενας φιλος μου που το εχει μου ειπε οτι ειναι θορυβωδες αρκετα...
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ενας φιλος μου που το εχει μου ειπε οτι ειναι θορυβωδες αρκετα... Σε ποιο αναφέρεσαι;
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Αν έχεις τη δυνατότητα, κάνε μια βόλτα να το ακούσεις από κοντά, γιατί ο καθένας έχει υποκειμενικά κριτήρια περί θορύβου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.