Προς το περιεχόμενο

Aγορά μητρικής

Adam Mimikidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ότι και να έπραξες, την πήρες τώρα... :rolleyes:

Ένας αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών νομίζω με αυτή τη μητρική (θα ψάξω να βρω το thread).

Εδιτ: αυτό είναι:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=304099 (αν και δεν έχει απαντήσει ακόμα στην ερώτηση, μάλλον περί αυτής πρόκειται)

Δημοσ.

...και δεν clockάρει και καλά (δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα BIOS από τότε βέβαια...).

ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑΜΕ -> ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ :lol:

Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη να την αλλάξεις... αν θες να την αλλάξεις (για λόγους o/c φαντάζομαι) πιο είναι το budget σου;

Δημοσ.

Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις απλά για internet άντε να βάλω και κανά vista.

cpu έχω τον e 5200 και 4giga ram 667.καλά είναι?και ενα κουτί 7 χρόνων.

Δημοσ.

Για την χρήση που θες νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύεσαι, μια χαρά σύστημα έχεις. Αν θες μπορείς να αρχίζεις να παίξεις με λίγο o/c αλλά θα σε "κόψουν" σχετικά νωρίς οι μνήμες. Από την άλλη αν έχει ελεύθερο χρόνο και διάθεση go for it ;)

Δημοσ.

καλύτερα τρέξει ένα orthos και πες μας θερμοκρασίες load ;)

(δεν είναι πολύ καλές θερμοκρασίες αλλά οι θερμοκρασίες load μας αφορούν κυρίως)

Δημοσ.

Καλησπερα....ετοιμαζομαι να παρω καινουριο pc...ειμαι φοιτητρια πληροφορικης και θα εχω καποιες απαιτησεις...σκεφτομαι να παρω τον Q9400 2.66 με 4 GB RAM. Δεν παιζω καθολου παιχνιδια απλα με ενδιαφερει να τρεχουν τα προγραμματα και να μη σερνεται...επισης το pcακι μου να κρατησει καμποσο...χρεισημοποιω netbeans, photoshop,dreamweaver, matlab και αλλα τετοια χαρουμενα και ελαφριουτσικα προγραμματακια...ποια μητρικη να παρω...με budget 100 ευρω?

Δημοσ.

Σκοπεύεις να το στήσεις σιγά σιγά; Αν όχι, πες μας συνολικό budget + από τι parts θες να αποτελείται το σύστημα (μπορεί να μη θες οθόνη oslt) να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...