Evgenios1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Καλημερα και καλα !!! Ειμαι χομπιστας (οχι κρα κρα πλιζ) Σκεπτομουνα να φτιαξω μια εφαρμογη τυπου ραδιοφονο (οχι ακριβος). Ποιο συκγεκριμενα. Το προγραμμα: Οποιος το εχει μπορει να φτιαχνει ενα σταθμο και θα μπορει να παιζει οτι θελει Και ο καθενας μπορει να ακουει οποιον σταθμο θελει(Απο αυτους που εχουν φτιαχτει με το προγραμμα) Ειναι δωρεαν, ΔΕΝ θα υπαρχουν πουθενα χρεωσεις ή κατι παρομιο(banners etc.) Δεν θα υπαρχει επειλογη η οποια θα σου δινει τη δυνατοτητα να κατεβασεις ή να κανεις live record (τουλαχιστον οσο αφορα το προγραμμα) Εψαξα γκουγκλ ... αλλα δε βρηκα κατι ... ειναι πολλα τα μικρα γραμματα!!! Ξερει κανεις τι προβλημα μπορει να αντιμετοπισω? Το προγραμμα θα ειναι για φεϊσμπουκ σε SL .net 3
WordUp Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ναι, αλλά τι σχέση έχει ο τίτλος με το περιεχόμενο. Και ποιό το πρόβλημα; Happy programmin' μαν. (εκτός αν δεν κατάλαβα)
gtroza Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ξερει κανεις τι προβλημα μπορει να αντιμετοπισω? 1. απο microsoft (δες περίπτωση TomTom) 2. απο "ανταγωνιστή", να το κλέψει και να το πουλάει ! καλή επιτυχία Evgenios1 .
Evgenios1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δεν με ενδιαφερει να μου "κλεψουν" το προγραμμα (ελεος χομπιστας ειμαι) αλλα μην φαω καμια μινιση, γτ εχς να κανς με τραγουδια
ntaryl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Χαιρομαι που καποιος ενδιαφερεται να φτιαξει κατι ελευθερο. Φιλε μου Ενσωματωσε ενα Disclaimer και αφου το δεχονται εισαι οκ . Γιατι οχι να μην υπαρχει η επιλογη να φτιαχνονται εξτρα προγραμματακια που θα δουλευουν αριστα με το δικο σου (plugins) cya
gtroza Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δεν με ενδιαφερει να μου "κλεψουν" το προγραμμα (ελεος χομπιστας ειμαι) αλλα μην φαω καμια μινιση, γτ εχς να κανς με τραγουδια αυτό είναι μάλλον πρόβλημα των "μουσικών παραγωγών" μπορούν όμως να βάζουν μουσική εκτός ΑΕΠΙ, που να διανέμεται ελεύθερα ή να σχολιάζουν θέματα ραδιόφωνο δεν είναι μόνο τραγούδια .
dop Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Κοίταξε τους όρους χρήσης του Shoutcast. Είναι παρόμοιο με αυτό που θες να κάνεις.
Evgenios1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Κοίταξε τους όρους χρήσης του Shoutcast. Είναι παρόμοιο με αυτό που θες να κάνεις. omg? 11 Σελλιδες PDF ειναι. Σε ευχαριστω
Evgenios1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Να με και παλι.... Φτιαχνω κλαση με τα communication με Socket (System.dll nspace System.Net.Sockets) TCP... ολα καλα οπως βλεπετε και στην εικονα απο κατω Μεχρη που εβαλα internal ip εκει μου βγαζει αυτο το expation Εχω κανει portforrword στο ρουτερ HELP HELP
kathas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Η ip 85. ... ... ... είναι η δικιά σου ip ? Αν ναι δοκίμασε να ρυθμίσεις σωστά το firewall των Windows ( η όποιο άλλο firewall ) και σιγουρέψου ότι η πόρτα είναι προσβάσιμη μέσω internet Aλλιώς μπορείς να δουλέψεις με το loopback interface ( 127.0.0.1/localhost συνήθως )
Evgenios1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Να με και παλι....Φτιαχνω κλαση με τα communication με Socket (System.dll nspace System.Net.Sockets) TCP... ολα καλα οπως βλεπετε και στην εικονα απο κατω Μεχρη που εβαλα internal ip εκει μου βγαζει αυτο το expation Εχω κανει portforrword στο ρουτερ HELP HELP Απλα ελεος ... εκανε autorestart το ρουτερ μου και δε το πηρα χαμπαρι ...και εβαζα τη παλια αϊ πι ... Οκ δουλευει ... ....... Ερωτιση: Εχω φτιαξει μια κλαση η οποια κατακερματιζει ενα αρχειο σε μικροτερα κοματια πχ αρχειο Α μεγεθος 2mbytes το κανει 20 κοματια το καθε κοματι εχει μεγεθος 100*1024 bytes το αρχειο ειναι mp3. Πως μπορω να πεξω το καθε κοματακι ξεχοριστα ?? σε εναν MediaElement (.Net 3)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.