We LOVE Vaggeis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Παιδια προσπαθώ να βάλω τις ταινίες μου στο Ipod Classic 80Gb με υποτιτλους και δεν ξερω πως. Έψαξα στα threads απο εδώ μηπως και βρω τίποτα της προκοπής αλλα δεν υπάρχει τίποτα βοήθεια ευχαριστώ εκ των προτέρων (Σημειωτέων δεν έχω Mac αλλα Windows και οι υπότιτλοι μου είναι .srt και τα video .avi) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagsai Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Format factory. Δωρεάν. Εγώ το χρησιμοποιώ για το ipod touch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
We LOVE Vaggeis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ναι αλλα όταν βλέπω τις ταινίες στο quick time οι υπότιτλοι εμφανίζονται στα ''αλλαμπουρνέζικα'' τι να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giostau Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 videora ipod converter... δωρεάν και κάνει ακριβώς αυτό! avi + srt σε mp4... με αρκετές επιλογές για την ποιότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
We LOVE Vaggeis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ok το βρήκα thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.