Lost_Horizon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 το βαζω και εδω, η καρτα γραφικων μου ειναι η Radeon Sapphire HD 4670 εχω μια βιντεοκαμερα αρκετα παλια, περνει κασετες και η συνδεση που εχει για τηλεορασεις ειναι η κλασσικη, με ενα ασπρο και ενα κιτρινο βισμα, για ηχο και για εικονα δηλαδη. Θελω να την συνδεσω με την καρτα γραφικων που εγραψα στον τιτλο ποια ειναι,αλλα δεν ξερω πως και με τι καλωδιο. Εχω αρκετα βισματα,καλωδια κλπ και απο ποιο παλιες καρτες γραφικων που ειχα. δοκιμασα να κανω κατι,τα συνδεσα καπως αλλα κολουσε το pc. τι να κανω? αν θελετε κατι ποιο συγκεκριμενο για να με βοηθησετε ρωτηστε με. ευχαριστω
kastel Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δε μπορείς να συνδέσεις τη βιντεοκάμερα με τη συγκεκριμένη κάρτα γραφικών γιατί πολύ απλά η κάρτα δε διαθέτει video in. Η ποιο "φτηνή" λύση που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι να αγοράσεις μια TV card (σε PCI ή AGP ανάλογα με το PC που έχεις ή ακόμη και σε USB) που διαθέτουν σίγουρα video in..
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ένα thread είναι αρκετό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=304273
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.