Lost_Horizon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 γεια σας παιδια. εχω μια βιντεοκαμερα αρκετα παλια, περνει κασετες και η συνδεση που εχει για τηλεορασεις ειναι η κλασσικη, με ενα ασπρο και ενα κιτρινο βισμα, για ηχο και για εικονα δηλαδη. Θελω να την συνδεσω με την καρτα γραφικων που εγραψα στον τιτλο ποια ειναι,αλλα δεν ξερω πως και με τι καλωδιο. Εχω αρκετα βισματα,καλωδια κλπ και απο ποιο παλιες καρτες γραφικων που ειχα. δοκιμασα να κανω κατι,τα συνδεσα καπως αλλα κολουσε το pc. τι να κανω? αν θελετε κατι ποιο συγκεκριμενο για να με βοηθησετε ρωτηστε με. ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Καλημέρα. Για να κάνεις τέτοια σύνδεση, η κάρτα γραφικών πρέπει να έχει είσοδο video και επιπλέον ολοκληρωμένα κυκλώματα που θα κάνουν την απαραίτητη αναλογοψηφιακή μετατροπή. Η μεγάλη πλειοψηφία των καρτών γραφικών δεν τα διαθέτει αυτά, εκτός κι αν έχεις επιλέξει τη δική σου μετά από έρευνα αγοράς για να πληρεί αυτά τα κριτήρια ή αν απλά ήσουν τυχερός και πρόκειται για μοντέλο με πλούσιο εξοπλισμό που έχει και είσοδο video. Ποια κάρτα έχεις ακριβώς (μοντέλο, link) ;
bloodraven Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 με την κάρτα γραφινκών δεν νομίζω να μπορέσεις να συνδεσεις την βιντεοκαμερα σου. Χρειαζεσαι μια ειδική καρτα για capture αναλογικού βιντεο και μετατροπή σε ψιφιακό. ή μια καρτα TV tuner που να υποστηρίζει video-in.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.