soko Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2001 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2001 Απ'ό,τι κοίταξα στον λογαριασμό μου που τον έχω βάλει να τον εμφανίζει στα ελληνικά δεν υπάρχουν πια τα Yahoo Delivers, τα είχα ενεργοποιήσει όμως από παλιότερα που είχα τα menus στα αγγλικά. Ίσως αν βάλεις αγγλικά στις ρυθμίσεις σαν γλώσσα που θες να σου βγάζει μόλις μπαίνεις στο λογαριασμό να σου βγάλει τα Yahoo Delivers στα options, να τα ενεργοποιήσεις και να ξαναλλάξεις σε ελληνικά. Δεν ξέρω όμως αν ισχύει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roland Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by xlmk:<BR><STRONG>Ασχετο .φιλε roland εχεις σχεση με συνθεσαιζερ </STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>File xlmk eimai o giorgos<BR>eixame pei na katebo na ta poyme apo konta alla mexri tora htan ligo strimogmena ta pragmata. <BR>Tha frontiso sintoma.<P>giorgos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sash Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 loipon<P>gia na pareis email apo to yahoo.gr sto outlook express prepei na kaneis to ekshs. Login sto yahoo.gr-->epiloges-->plhrofories logariasmou-->plhrofories melous-->epeksergasia--->eidikes prosfores: apostolh sto Yahoo! mail mou<P>kai eisai etoimos<BR>c ya!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sash Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 oi ry8miseis twn servers vriskontai safthn selida gia<A HREF="http://help.yahoo.com/help/us/mail/pop/pop-06.html" TARGET=_blank>outlook express</A><P>c ya!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.