Προς το περιεχόμενο

Mail apo yahoo.gr se outlook express

Roland

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Exo apokthsei mia mail adres sth yahoo.gr . Eno mporo apo to site ths yahoo na perno kai na stelno email apo to outlook express den mporo.<BR>ta stoixeia poy edosa einai ta ekshs:<P>pop3 = pop.mail.yahoo.com<BR>smtp = smtp.mail.yahoo.com<P>otan to outlook express paei na syndethei moy leei oti to pasword den einai sosto.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να δώσεις και στα δύο την διεύθυνση mail.yahoo.com<BR>Για δοκίμασε με αυτές...<p>[ 04-10-2001: Message edited by: timiman ]

me prolaves! (ithela na kano to idio post)<BR>ego exo to exis provlima | eno vazo kanonika to mail (apo ta tools -->accounts --> ..) den mou emfanizetai kapio folder me to mail! (opos ginotan me accounts stin hotmail) <BR>mipos mporei kaneis na voithisei? (thelo na exo ena folder kai mesa na pigenoun ta eiserxomena)

<B>Προς Dvs</B><BR>Στο Yahoo δεν δημιουργείται αυτόματα δικό του Inbox μιας και πρόκειται για κανονικό pop...<BR>Αν θέλεις όμως μπορείς να το ρυθμίσεις μόνος σου...<BR>Στο παρακάτω link θα βρεις τον τρόπο: <A HREF="http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=6&t=001795" TARGET=_blank>http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=6&t=001795</A> <P><B>Προς Roland</B><BR>Οι ρυθμίσεις:<BR>pop3 = pop.mail.yahoo.com<BR>smtp = smtp.mail.yahoo.com<BR>ισχύουν σίγουρα για το αμερικάνικο yahoo (yahoo.com)<BR>Κοίτα στο Options του e-mail σου αν είναι διαφορετικές για το .gr...

Απ'ό,τι ήξερα τουλάχιστον παλιότερα για να μπορείς να παίρνεις στο outlook τα μηνύματά σου πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει από τα options στο Yahoo τα Yahoo Delivers, να σου στέλνουν δηλαδή λίγες διαφημίσεις. Σε άλλους λογαριασμούς νομίζω που δεν το έκανα δεν υπήρχε πρόβλημα αλλά σ'αυτόν που έχω πρέπει να το έχω ενεργοποιημένο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...