Προς το περιεχόμενο

παπαγαλος cockatiel

soula h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 2 παπαγαλακια κοκατιλ ενω το θυληκο ειναι ζωηρο και παιχνιδιαρικο το αρσενικο ειναι εντελως το αντιθετο πολλες φορες καθεται με το ενα ματι κλειστο μπορει κανεις να μου πει γιατι το κανει αυτο?ευχαριστο:

Δημοσ.
εχω 2 παπαγαλακια κοκατιλ ενω το θυληκο ειναι ζωηρο και παιχνιδιαρικο το αρσενικο ειναι εντελως το αντιθετο πολλες φορες καθεται με το ενα ματι κλειστο μπορει κανεις να μου πει γιατι το κανει αυτο?ευχαριστο:

ειναι αυτα με τα κοκκινα μαγουλα και τα καρφακια;;

Δημοσ.

οι κακουργες οι γυναικες φταινε για ολα

ποιος ξερει τι γκρινια θα ακουει καθε μερα ολη μερα το πουλι και ειναι ετσι

σοβαρα τωρα θα προτεινα να βρεις καποιο απο τα εξειδικευμενα φορουμ που ασχολουνται με κατοικιδια ζωα για να σε βοηθησουν πραγματικα, εδω μονο οτι περνει ρευμα :)

Δημοσ.
πολλές φορές κάθεται με το ένα μάτι κλειστό μπορεί κάνεις να μου πει γιατί το κάνει αυτό? ευχαριστώ

Το κλειστό μάτι είναι από τη μεριά που βρίσκεται το θηλυκό;

Αν ναι μάλλον πρέπει να πάτε σε ένα δικηγόρο...

Δημοσ.

το καλυτερο ειναι να ανοιξει ενα θεμα για προξενια ,γιατι τα κρουσματα εχουν πολλαπλασιαστει τελευταια.:lol:

Δημοσ.

οι παπαγαλοι ειναι πολλοι επιρρεπεις σε ψυχολογικα προβληματα, κοιταξε το γιατι μαλλον εχει μαραζωσει για κατι

Δημοσ.

:lol::lol::lol::lol::lol: ωραίο ωραίο

θα ναι κανα μουρόχαβλο μωρε

πάντως και οι μουρόχαβλοι έχουν δικαίωμα σε αυτήν τη ζωή

Δημοσ.

Ρε σεις απαντηστε αμα ξερετε. Αν δεν ξερετε πηγαιντε να χαβαλεδιασετε σε καμια καφετερεια

Δημοσ.

εγώ απάντησα, πιστευω ότι αυτή είναι η προσωπικότητά του, ο χαρακτήρας του,

μπορει να μην ειναι κοινωνικο το παίδι

αλλά δεν είμαι και ειδική

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...