soula h Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 εχω 2 παπαγαλακια κοκατιλ ενω το θυληκο ειναι ζωηρο και παιχνιδιαρικο το αρσενικο ειναι εντελως το αντιθετο πολλες φορες καθεται με το ενα ματι κλειστο μπορει κανεις να μου πει γιατι το κανει αυτο?ευχαριστο:
DrLo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δε καταλαβαίνω γιατί σε παραξενέυει. Είναι το παπαγαλίστικο αντίστοιχο του γάμου.
eSATA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 εχω 2 παπαγαλακια κοκατιλ ενω το θυληκο ειναι ζωηρο και παιχνιδιαρικο το αρσενικο ειναι εντελως το αντιθετο πολλες φορες καθεται με το ενα ματι κλειστο μπορει κανεις να μου πει γιατι το κανει αυτο?ευχαριστο: ειναι αυτα με τα κοκκινα μαγουλα και τα καρφακια;;
orck Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 οι κακουργες οι γυναικες φταινε για ολα ποιος ξερει τι γκρινια θα ακουει καθε μερα ολη μερα το πουλι και ειναι ετσι σοβαρα τωρα θα προτεινα να βρεις καποιο απο τα εξειδικευμενα φορουμ που ασχολουνται με κατοικιδια ζωα για να σε βοηθησουν πραγματικα, εδω μονο οτι περνει ρευμα
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 πολλές φορές κάθεται με το ένα μάτι κλειστό μπορεί κάνεις να μου πει γιατί το κάνει αυτό? ευχαριστώ Το κλειστό μάτι είναι από τη μεριά που βρίσκεται το θηλυκό; Αν ναι μάλλον πρέπει να πάτε σε ένα δικηγόρο...
notios7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 το καλυτερο ειναι να ανοιξει ενα θεμα για προξενια ,γιατι τα κρουσματα εχουν πολλαπλασιαστει τελευταια.
Toufas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 οι παπαγαλοι ειναι πολλοι επιρρεπεις σε ψυχολογικα προβληματα, κοιταξε το γιατι μαλλον εχει μαραζωσει για κατι
merde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 εχω 2 παπαγαλακια κοκατιλ ενω το θυληκο ειναι ζωηρο και παιχνιδιαρικο το αρσενικο ειναι εντελως το αντιθετο πολλες φορες καθεται με το ενα ματι κλειστο μπορει κανεις να μου πει γιατι το κανει αυτο?ευχαριστο: :lol::lol: ωραίο ωραίο θα ναι κανα μουρόχαβλο μωρε πάντως και οι μουρόχαβλοι έχουν δικαίωμα σε αυτήν τη ζωή
iced Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ρε σεις απαντηστε αμα ξερετε. Αν δεν ξερετε πηγαιντε να χαβαλεδιασετε σε καμια καφετερεια
merde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 εγώ απάντησα, πιστευω ότι αυτή είναι η προσωπικότητά του, ο χαρακτήρας του, μπορει να μην ειναι κοινωνικο το παίδι αλλά δεν είμαι και ειδική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.