Προς το περιεχόμενο

σύγκριση απόδοσης.

neXTgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Απίστευτο. Καταφέραμε μέσα σε ελάχιστους μήνες, να συνεννοηθούμε για αυτονόητα πράγματα. Είμαι περήφανος για μας. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Απίστευτο. Καταφέραμε μέσα σε ελάχιστους μήνες, να συνεννοηθούμε για αυτονόητα πράγματα. Είμαι περήφανος για μας. :-)

Εγώ γιατί νομίζω ότι δεν είναι συννενόηση αλλά συμβιβασμός? :lol:

Καταρχήν Vasilisxd εκτός απο ότι γράφεις ανακρίβειες,ήταν και πολύ ηθικό να με quotαρεις ενώ ήμουν bannαρισμένος.

Κατα τα άλλα μετά το pwnage με την ταχύτητα και τα benchmarks για photo και video editing και το major pwnage για το multitasking ας σου απαντήσω κι εγώ σχετικά με την ασφάλεια που έγραψες.

Κι επειδή μ' αρέσει να στηρίζω τις απόψεις μου σε "σχετικούς" και ειδικούς και όχι στις απόψεις του φίλου μου του Κώστα που είναι χάκσορ ορίστε:

Κάποιοι σχετικοί με τα γκομπιούτερς ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν νομίζουν ότι ο αριθμός malware που κυκλοφορεί για ένα λειτουργικό αντικατοπτρίζει και το πόσο ασφαλές είναι.

Το γέλιο κάνει καλό οπότε όταν αναφέρεται η παραπάνω άποψη καλό κάνει :lol:

CanSecWest 2007

CanSecWest 2008

Miller about CanSecWest 2009

"It's an easy target," Miller stated, "Apple's products are really friendly to users.......

"Put Safari atop Mac OS X, and the target's too good to pass up"

Secunia Advisories-53 for Windows Vista

Secunia Advisories-124 for Mac OS X

Symantec Report 2007: 38 vulnerabilities for Windows Vista & 86 vulnerabilities for Mac OS X

Swiss Federal Institute of Technology:

Between January 2002 to December 2007, the Swiss Federal Institute of Technology counted no less than 658 high and medium risk vulnerabilities in various Windows operating systems from Windows XP to Windows Vista RTM. During the same period, Apple's platforms were affected by 738 high and medium risk security flaws.

Αυτό αφορά και αυτούς με την άποψη XP rulez ;)

Το άλλο κουλό είναι το ότι τα Windows θέλουν format ανα κάποιο χρονικό διάστημα γιατί ... κανείς δεν ξέρει να το δικαιολογήσει(το image κανείς δεν το ανακάλυψε ακόμη).

Το ΛΣ διαβάζει τα registry keys που πρέπει να χρησιμοποιήσει εκείνη τη στιγμή,για παράδειγμα όταν πατάς το πατάς το Start button διαβάζει το συγκεκριμένο κλειδί που χρειάζεται,είτε έχει 3 κλειδιά όλα κι όλα η registry είτε έχει 7.000.000 κλειδιά για το ΛΣ είναι το ίδιο,αυτό το ένα θα διαβάσει.

Φυσικά θέλει defrag μια φορά το 3μηνο-6μηνο (κόπος μεγάλος), άντε να βάλουμε και CCleaner(πόσο κρατάει ο καθαρισμός 5 ή 10 δεύτερα; ) για να καθαρίζεις τα temp αρχεία που δεν επιβραδύνουν όμως τον υπολογιστή αλλά χάνεις χώρο(βάζω στοίχημα ότι τρέχετε repair permissions περισσότερες φορές αν κάνετε εγκαταστάσεις απο pkg αρχεία).

Το να λέει κάποιος "με βολεύει το OSX" θεμιτό,το να λεει "προσωπικά μου αρέσει το OSX και το θεωρώ καλυτερο" κι αυτό θεμιτό(όπως ανέφερε και ο darklordvader77,ήθελε AiO και το imac ήταν η καλύτερη λύση,δεν είπε ότι είναι πιο γρήγορο απο ένα pc με i7 όπως είπαν κάποιοι άλλοι),

το να αραδιάζεις μπούρδες που διάβασες στο internet χωρίς να μπορείς να στηρίξεις έστω μία και χειρότερα χωρίς να ισχύουν δεν είναι.

Δεν λέω ότι τα Windows είναι το super duper λειτουργικό αλλά σίγουρα φαίνεται ότι δεν είναι έτσι όπως το λέτε.

Μην ανεβάσω κανα βίντεο με το desktop μου και έχουμε 2ο mojave :P

Πρώτα μάθε να δουλεύεις κάτι και μετά έχε και άποψη,τώρα αν επιμένει κάποιος να βρίσκεται στον πλανήτη Apple ή σε οποιοδήποτε fanboyoπλανήτη όπου όλα είναι τέλεια και εκεί είναι οι καλυτερότεροι,γρηγορότεροι,ασφαλεστότεροι νταξ,μαγκιά του.

Εγω ενα εχω να πω οτι τα leopard σε pc οπως το δικο μου πατανε και vista και ms αλλα και ολα τα apple systems μονο στα updates υπαρχει ενα μικρο προβλημα.... :) Απο αυτο σας γραφω :lol:

Αν δημιουργηθεί και τρίτη παράταξη, χρηστών mac os x από pc εγώ θα φύγω από το forum...

Φαντάσου πως θα αισθανόσουν αν διάβαζες όλο το θέμα απο το MacBook :lol:

Πολλαπλασίασσε το με το 50 για να καταλάβεις πως αισθανόταν ο patnick που είχε το pro :lol::lol:

Επισκέπτης

Επειδή η άποψη σου συνοψίζεται στο παρακάτω, θα σχολιάσω μόνο αυτή:

Πρώτα μάθε να δουλεύεις κάτι και μετά έχε και άποψη

Σιγά μην κάτσουμε να κάνουμε και τα 20 χρόνια σεμινάρια που απαιτούνται για τα windows προτού αποκτήσουμε άποψη. Ότι βλέπουμε, λέμε. Ούτε αποδείξεις χρειαζόμαστε, ούτε σε δικαστήριο βρισκόμαστε, ούτε και θα μας οφελήσει σε τίποτα το να βρούμε αποδείξεις. Συμβουλεύουμε για ένα προϊόν που χρησιμοποιούν όλοι και λέμε τι εντυπώσεις έχει ο φίλος μας ο κυρ-Κώστας, που δε χρειάζεται να είναι ο σούπερ χάκερ που ξημεροβραδιάζεται στο μηχάνημα του για να μάθει πως λειτουργεί η registry για να έχει ΑΠΛΩΣ έναν υπολογιστή να κάνει τη δουλειά του.

Τώρα, αν υπάρχει καμία φιλοσοφική συζήτηση ή κάποιο πρωτάθλημα και ψάχνουμε να βρούμε αντικειμενικότητες και τα τοιαύτα, ε, τότε να ψάξουμε και επιχείρημα (ή καλύτερα, ας ψάξουν όσοι ενδιαφέρονται).

Οι υπόλοιποι θέλουμε απλά να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν έκατσα ποτέ να βρω τον αντικειμενικό λόγο για τον οποίο όταν κοιτάω τον ήλιο, πονάνε τα μάτια μου, αλλά το παιδί μου θα το συμβουλέψω να μην τον κοιτάξει κι ας μην ξέρω γιατί. Έτσι ακριβώς, συμβουλεύω ανθρώπους που θέλουν απλά να κάνουν τη δουλειά τους ν' αποφύγουν τα windows, γιατί διαπίστωσα, εγώ και πολλοί άλλοι, ότι μπλα μπλα μπλα

M' αρέσει που βρήκες ότι συνοψίζεται η άποψη μου σε αυτό που έκανες quote.

Απο την άλλη μου αρέσει η απάντηση σου,πλέον φύγαμε απο τους ύμνους και τα απόλυτα είναι το πιο πιο γρήγορο γιατί έτσι,πιο ασφαλή γιατί δεν μπορεί να μην είναι το λέει ο Steve.

Στο τέλος θα μείνει το ότι είναι πιο ακριβά γιατί ούτως ή άλλως μόνο αυτό ισχύει.

Ή μάλλον όχι είναι και πιο όμορφο και έχει και καλύτερο desing,ίσως και πιο εύχρηστο για τον noob χρήστη,δεκτά όλα αυτά!

Ο καθένας χρησιμοποιεί αυτό που τον βολεύει,αυτό που του αρέσει,αυτό που θεωρεί καλύτερο και αντίστοιχα προτείνει και καλά κάνει,όταν όμως λέει ανακρίβειες με ύφος απόλυτο σαν λέει τις μεγάλες αλήθειες για να ανοίξει τα μάτια στους άσχετους τότε υπάρχει και η αντίστοιχη απάντηση,αντικειμενική,για να καταλαβαίνει ο καθε ένας που διαβάζει το thread πότε γράφονται ανακρίβειες και πότε όχι.

(Επειδή το ανέφερες,αυτό που έγραψα υποτιμητικά για τον χάκσορ Κώστα δεν ήταν μπηχτή για σένα,εξηγούμαι)

ασχετο, elven, πως κ bannαριστηκες? δε θυμαμαι να παρεβαινες τους ορους.. paredwse strikes back??

ρε παιδια βρειτε τα επιτελους, ολα ειναι υποκειμενικα κ βασιζονται στις αναγκες, τραυματικες εμπειριες,μερακι,δουλεια,διασκεδαση πανω σε εναν υπολογιστη, γιά ειναι αυτος mac, γιά pc. τελος γιατι κουραζει πλεον το θεμα.

by the way, τωρα που βρηκα το χρονο κ την ορεξη να το αναφερω ως κατι αξιοπεριεργο, (κ χωρις να δειξω καποιο point ή να ξεκινησει καιν. flame) ακουστε μια περιπτωση που χα ζησει..

στο πανεπιστημιο, κ συγκεκριμενα στη βιβλιοθηκη της σχολης, ειχαμε 15 pc dell σχετικα δυνατα για την εποχη, στα 3,2GHz,512MB Ram,120ρηδες σκληρους, os xp pro κλπ..

στο τμημα λαικης κ παραδοσιακης παραδοσης κ στην ακριβως απο πανω βιβλιοθηκη τους, ειχαν κατι eMac (educational εκδοση του 1ου imac) μοντελα του 2002 με 10.3 panther μαλιστα.

τα dell αν κ αρκετα δυνατοτερα (P4 HT ) απ τον G4 700ΜHz, σου σπαγαν τα νευρα για τους εξης λογους:

1)αργουσαν πολυ να συνδεθουν στο δικτυο κ ακομη χειροτερα στο internet κ ελιωνες να περιμενεις 6-7 λεπτα στην loading sceen για αναμονη, 2)τα τροφοδοτικα μια λειτουργουσαν, μια δε λειτουργουσαν κ καναμε ομαδικη διαμαρτυρια για να ρθει ενας τεχνικος να το αλλαξει, κ επειδη θα αργουσε να πληρωθει, εκανε κατι πατεντες κ μια επαιζε κ μια δεν επαιζε.. τελικα βεβαια δεν εμφανιστηκε ποτε να τα αλλαξει, οποτε συνεχιστηκε η κατασταση! 3)στην ολη αποκριση ηταν αρκετα αργα, οταν ανοιγαν 2-3 windows ή ενα εγγραφο office, αν κ ειχαν απενεργοποιημενα ολα τα εφε κ το theme των xp (ηταν δηλ. 2000 look). απο προγραμματα βεβαια ουτε λογος... στα τελευταια που τους προλαβα, ειχαν βαλει firefox v.1,5 μιας κ ο IE τον επαιζε ως γνωστον..

στον αντιποδα, μια εξυπηρετηση με πηγε στην απο πανω αιθουσα οπου μου εκανε αρχικα εντυπωση που χαν mac, αλλα μετα λεω, με μουσικη ασχολουνται, λογικο να κανουν κ μερικα πραγματα σε mac. Έκτοτε, οποτε ηταν ανοιχτη η συγκεκριμενη βιβλιοθηκη, πηγαινα εκει! διοτι πηγαιναν σφαιρα παντου, internet με τη μια, μας ειχαν δωσει κ τον κωδικο του admin για να εγκαθιστω οτι γουσταρω (δεν τους πολυενοιζε βασικα οτι κ να περναγα), με αλλα λογια: επιτελους μπορουσα να κανω τη δουλεια που ηθελα στη βιβλιοθηκη απροβληματιστα κ χωρις καποια επιπλεον αναμονη!

τι θελω να πω: λογω κακης χρησης/συντηρησης ενα μηχανημα με αριθμητικα κ ουσιαστικα χαρακτηριστικα που υπερειχε, ετρωγε σκονη απο ενα παλαιοτερο μηχανημα που δεν χρειαστηκε service/συντηρηση κ δουλευε 24/7/365 απροβληματιστα με οποιον χρηστη κ αν δουλευε.. αυτα!

Απο την άλλη μου αρέσει η απάντηση σου,πλέον φύγαμε απο τους ύμνους και τα απόλυτα είναι το πιο πιο γρήγορο γιατί έτσι,

Κανείς δεν είπε ότι είναι πιο γρήγορο ένα Core 2 Duo 2.0 από ένα Core 2 Duo 2.55 .. Είναι κοινή λογική .. Αυτό που είπα εγώ είναι οτι τα Μac γερνούν καλύτερα από τα PC χωρίς να ασχολείσαι με τα τεχνικά τους θέματα 24/7 ..

,πιο ασφαλή γιατί δεν μπορεί να μην είναι το λέει ο Steve.

Είναι πιο ασφαλή εκεί που πρέπει για τον μέσο χρήστη ... Δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς απειλούντε από άτομα που θέλουν να πάρουν τον έλεγχο του υπολογιστή μας ... Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε ασφαλείς από malware .. Και εκεί τα Mac είναι καλύτερα ..

Ή μάλλον όχι είναι και πιο όμορφο και έχει και καλύτερο desing,ίσως και πιο εύχρηστο για τον noob χρήστη,δεκτά όλα αυτά!

Μάλιστα .. Τώρα οι χρήστες των Windows είναι PROS και οι χρήστες των Macs noobs :lol: Δεν ήξερα ότι έπρεπε να έχω πτυχίο στην πληροφορική για να μπαίνω στο internet ...

Ο καθένας χρησιμοποιεί αυτό που τον βολεύει,αυτό που του αρέσει,αυτό που θεωρεί καλύτερο και αντίστοιχα προτείνει και καλά κάνει,όταν όμως λέει ανακρίβειες με ύφος απόλυτο σαν λέει τις μεγάλες αλήθειες για να ανοίξει τα μάτια στους άσχετους τότε υπάρχει και η αντίστοιχη απάντηση,αντικειμενική,για να καταλαβαίνει ο καθε ένας που διαβάζει το thread πότε γράφονται ανακρίβειες και πότε όχι.

Αυτά που είπες περί ασφάλειας, registry, formats, temporary files και disc fragmentation δεν άλλαξαν κάτι .. Πάλι είπες ότι τα PC χρειάζονται maintenance .. Το γιατί δεν με ενδιαφέρει .. Το θέμα είναι ότι θέλουν ..

τι θελω να πω: λογω κακης χρησης/συντηρησης ενα μηχανημα με αριθμητικα κ ουσιαστικα χαρακτηριστικα που υπερειχε, ετρωγε σκονη απο ενα παλαιοτερο μηχανημα που δεν χρειαστηκε service/συντηρηση κ δουλευε 24/7/365 απροβληματιστα με οποιον χρηστη κ αν δουλευε.. αυτα!

Γιατί δεν με εκπλήσσει ?? ;)

ασχετο, elven, πως κ bannαριστηκες? δε θυμαμαι να παρεβα;u0u03BDες τους ορους.. paredwse strikes back??

Όχι το ban δεν είχε σχέση με κάτι που έγραψα εδώ.Με το post που έκανα το περίμενα ότι θα το φάω αλλά δεν άντεξα :mrgreen:

ρε παιδια βρειτε τα επιτελους, ολα ειναι υποκειμενικα κ βασιζονται στις αναγκες, τραυματικες εμπειριες,μερακι,δουλεια,διασκεδαση πανω σε εναν υπολογιστη, γιά ειναι αυτος mac, γιά pc. τελος γιατι κουραζει πλεον το θεμα.

Α γεια σου!Αυτό λέω.Είναι άλλο να πεις δουλεύω ταχύτερα σε Mac επειδή με βολεύει το GUI και χίλια δυο και άλλο να πεις ότι είναι ταχύτερα γενικά,για το δεύτερο υπάρχουν τα benchmarks.

Είπα ο καθένας χρησιμοποιεί ότι τον βολεύει,συμφωνούμε!

Κανείς δεν είπε ότι είναι πιο γρήγορο ένα Core 2 Duo 2.0 από ένα Core 2 Duo 2.55 .. Είναι κοινή λογική ..

Εγώ πάλι νομίζω το είπε κάποιος,ξαναδές τα posts.

Είναι πιο ασφαλή εκεί που πρέπει για τον μέσο χρήστη ... Δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς απειλούντε από άτομα που θέλουν να πάρουν τον έλεγχο του υπολογιστή μας ... Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε ασφαλείς από malware .. Και εκεί τα Mac είναι καλύτερα ..

Θα στο πω με παράδειγμα.

Με τα Windows είσαι σε ένα χωριό με 1.000.000 μαύρους οι οποίοι προσπαθούν να στον φορέσουν,εσύ φοράς τσίγκινο σώβρακο,ε όσο ασφαλές και να είναι, δεν γίνεται κάποτε θα στον σφυρίξουν.

Με το OSX είσαι σε ένα χωριό με 1 μαύρο,ο οποίος αδιαφορεί αν στον φορέσει,εσύ είσαι ξεβράκωτος,μία φορά αποφάσισε να στον σφυρίξει και μάντεψε τι έγινε(ilife trojan).

Μη σου πω τι θα γίνει αν έρθουν οι μαύροι απο το δίπλα χωριό ε; :lol:

Φοβερό παράδειγμα δεν μπορείς να πεις :P

Τι να κάνουμε,όλα τα reports λένε ότι το OSX είναι τρύπιο,αν αποφασίσει κάποιος να το διαλύσει δεν θα του πάρει καθόλου χρόνο.

Μάλιστα .. Τώρα οι χρήστες των Windows είναι PROS και οι χρήστες των Macs noobs :lol: Δεν ήξερα ότι έπρεπε να έχω πτυχίο στην πληροφορική για να μπαίνω στο internet

Το πόσο εύχρηστο είναι κάποιο OS είναι υποκειμενικό,για αυτό είπα ίσως,εμένα προσωπικά μου φάνηκε εύχρηστο,ειδικά για noob.

Αυτά που είπες περί ασφάλειας, registry, formats, temporary files και disc fragmentation δεν άλλαξαν κάτι .. Πάλι είπες ότι τα PC χρειάζονται maintenance .. Το γιατί δεν με ενδιαφέρει .. Το θέμα είναι ότι θέλουν ..

Είπα ότι χρειάζεται το CCleaner για τα temp αρχεία όσες φορές θα σου χρειαστεί εσένα το Repair Permissions και το Onyx,το προσπέρασες;

Επίσης είπα ότι δεν θέλει format και εξήγησα γιατί εξηγώντας με 1 γραμμή πως το OS διαβάζει τη registry.

Επίσης είπα ότι το OSX δεν είναι πιο ασφαλές απο τα Windows,βασικά δεν το λέω εγώ ψάξε βρες reports για το πόσες τρύπες έχει το OSX.

Defrag θέλει,το OSX repair permissions δεν θέλει;Επίσης το OSX δεν τρέχει maintenance scripts ανα κάποιο χρονικό διάστημα στο backround;Ε και τα Vista τρέχουν απο default το defrag στο backround ανα κάποιο χρονικό διάστημα.

Η διαφορά δλδ είναι ότι αντί για CCleaner έχουμε Onyx και αντί για defrag στο backround έχουμε maintenance scripts!

Μη τα διαβάζεις όπως σε συμφέρει

Το παρακουράσαμε,ότι συμπέρασμα ήταν να βγει έχει βγει

Και τελός πάντων, άντε και το χάφτω ότι τα Mac έχουν περισσότερες "τρύπες" απο τα Vista και ότι τα Vista έχουν καλύτερο Multitasking "αν και κανένας δεν το είπε ξεκάθαρα" και ότι είναι πιο σταθερά , αυτό που δεν καταλαβαινουν μερικοι είναι πως τα Computers δέν προορίζονται πλέον για τον Computer-άκια αλλά για τον απλό χρήστη "Κώστα - που δέν έχει ξανα αγγίξει κομπιούτερ" που με παίρνει τηλ και με ρωτάει γιατι μου κολλάει αυτό και γιατί μου λέει δεν αποκρίνετε και γιατί παέι αργά , 1 μήνα το έχω και το πλήρωσα και 1200ευρώ.

Του λέω να μήν μπαινει σε τσονταδικα γιατί μπορεί να του Χαλάσει και να προσέχει τι πατάει και να κάνει Scan με το antivirus και να κατεβάσει τον Mozzila γιατι συνέχεια ο Internet Eχplorer του κολάει...

Αυτός απο την άλλη με βρίζει "να χαθεις μα...κα μου λέει εσύ και τα κομπιούτερ σου , το κλέινω και βλέπω τηλεόραση " και εγώ απο την άλλη του σέρνω ένα κάρο μπινελίκια που δεν πήρε τον Mac που του έλεγα για να γλυτώναμε και οι δύο...

Πόρισμα ... Δέν πρέπει ο απλος κοσμάκης "που ήδη κάθε σπίτι έχει και απο ένα PC/Laptop" να αγοράζει PC πρίν μάθει όσα ξέρω εγώ , δηλ...φορματ / προστασια απο Ιους / Images / και ένα κάρο σκατουλάκια...

Και ρωτάω τώρα εγώ ... θα είχε ο ¨Κώστας¨ τα ίδια προβλήματα εάν τότε που τον παρακάλαγα να πάρει τον iMac 2.4 με 1050 ευρώ τα ίδια προβλήματα που έχει τώρα ... θα καταλάβενε διαφορά ο "Κώστας" στις επιδόσεις του iMac 2.4 με τον CoreQuad που έχει τώρα ... Τελικά πόσοι χρήστες είναι οι "Κωστάδες" και πόσοι είμαστε εμείς οι "Σχετικοί" σε ποσοστό...

Δέν λέω καλά και Αγια τα Windows άλλα εγώ πάντα απο εδώ και πέρα θα

προτύνω στον "Κώστα" να αγοράζει Mac και ας είναι και λίγο ακριβός.

Σας βρήκα τη λύση!!!!

Πάρτε ή mac ή pc!! Όσοι έχετε λεφτά και τα δύο.

Όσοι θα πάρετε mac θα βάλετε bootcamp και windows xp/vista/7.

Όσοι πάρετε pc φροντίστε να βάλετε σε κάποιο partition hackintosh.

Τα κέρδη:

Το σύστημά σας δε θα "γεράσει" ποτέ!!

Θα μπορείτε να τσακώνεστε και με τα δύο "στρατόπεδα"

Θα μπορείτε να συμφωνείτε και με τα δύο "στρατόπεδα"

Θα μπορείτε να συμμαχήσετε εναντίον των διανομών linux.

Θα μπορείτε να διαφωνείτε και με τον εαυτό σας.

Θα λέγεστε pros της πληροφορικής.

Θα ρίχνετε και τις καλύτερες γυναίκες.

και τέλος

Θα πλουτίζει ο Bill και ο Steve!!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Καλά έτσι κι αλλιώς αν έχεις δοκιμάσει διαφορετικά ΛΣ ισχύουν τα παραπάνω.

Κανένα ΛΣ δεν τα κάνει όλα τέλεια,κάτι κάνει καλύτερα το Α κάτι κάνει καλύτερα το Β.Απλά μερικοί δεν το βλέπουν αυτό και εκθειάζουν το ένα για όλα και θάβουν το άλλο για όλα.

Οπότε ναι,ανάλογα με το τι δουλειά συγκρίνεις πότε είσαι με το ένα πότε με το άλλο :-D

Θα λέγεται Chuck Norris της πληροφορικης

Θα μπορείτε να συμμαχήσετε εναντίον των διανομών linux.

Αν το δει κάποιος αυτό (ονόματα δεν λέμε) βλέπω να σε καίει στην πυρά,666

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...