Προς το περιεχόμενο

σύγκριση απόδοσης.

neXTgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Υπαρχουν ατομα που καταφευγουν σε ξεχωριστες καρτες ηχου.. (λιγες κ ακριβες υπαρχουν με drivers για mac, πχ m-audio)

Εχουν ομως τα προβληματακια τους.

Πράγματι, κι εμείς m-audio χρησιμοποιούμε. Μέχρι τώρα δεν είχαμε προβλήματα, αλλά γνωρίζω ανθρώπους που είχανε.

Υ.Γ.: Την audigy 2 μου φαινεται πολυ περιεργο να την εβαλες σε win98...Βγηκε πολυ μετα τα win98 κ ποτε δεν εβγαλε drivers για αυτο το λειτουργικο... Ουτε για win2000 νομιζω..

Ασε που για cubase κλπ δεν επαιρνες για κανενα λογο audigy..(κ για αυτον τον λογο πχ δεν τις διεθεταν κ για mac)

Δεν ήταν εξωτερική κάρτα. Μια PCI ήταν. Ίσως να κάνω και λάθος και να ήταν η Audigy η πρώτη (αν και ψιλοαμφιβάλλω, θα το θυμόμουν πιστεύω). Αλλά τα Win98 τα χρησιμοποιούσαμε οι μουσικοί για πολύ περισσότερο καιρό, ακόμα κι όταν βγήκαν τα XP, γιατί είχαν λιγότερα προβλήματα με τα μουσικά προγράμματα. Και γενικά για ήχο, πήγαινες σε win98 για μερικά χρόνια. Υπήρχαν βέβαια drivers και της audigy2 για win98 (και βέβαια για win2000), αφού βγήκε έναν χρόνο μετά τα XP.

ΥΓ. Τι εννοείς ότι για Cubase δεν πήγαινες σε Audigy; Μια χαρά καρτούλες ήταν και πολύ φθηνές για τις δυνατότητες τους (μιλάμε για οικιακή χρήση φυσικά, όχι για ηχογραφήσεις). Άσε που (θεωρητικώς) δεν είχες προβλήματα συμβατότητας γιατί τις υποστήριζαν όλοι τότε.

Sorry για το offtopic.

Όσο για τα υπόλοιπα και τις αντοχές στο χρόνο, απορώ γιατί πρέπει να γράφουμε και να ξαναγράφουμε τα ίδια πράγματα, λες και είμαστε παιδάκια. Λέει κανείς ότι 1 πυρήνας είναι πιο γρήγορος από 2; Όχι. Λέμε απλά ότι τα Windows με τον καιρό κουτσαίνουν. Τι νόημα έχει τώρα, να λέμε πάλι επιχειρήματα "ναι, αλλά οι δύο πυρήνες είναι πιο γρήγοροι", δεν μπορώ να το καταλάβω.

Άντε, να δούμε πότε θα συνεννοηθούμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δεν ήταν εξωτερική κάρτα. Μια PCI ήταν. Ίσως να κάνω και λάθος και να ήταν η Audigy η πρώτη (αν και ψιλοαμφιβάλλω, θα το θυμόμουν πιστεύω). Αλλά τα Win98 τα χρησιμοποιούσαμε οι μουσικοί για πολύ περισσότερο καιρό, ακόμα κι όταν βγήκαν τα XP, γιατί είχαν λιγότερα προβλήματα με τα μουσικά προγράμματα. Και γενικά για ήχο, πήγαινες σε win98 για μερικά χρόνια. Υπήρχαν βέβαια drivers και της audigy2 για win98 (και βέβαια για win2000), αφού βγήκε έναν χρόνο μετά τα XP.

Δεν ειπα οτι ηταν εξωτερικη..

ΥΓ. Τι εννοείς ότι για Cubase δεν πήγαινες σε Audigy; Μια χαρά καρτούλες ήταν και πολύ φθηνές για τις δυνατότητες τους (μιλάμε για οικιακή χρήση φυσικά, όχι για ηχογραφήσεις). Άσε που (θεωρητικώς) δεν είχες προβλήματα συμβατότητας γιατί τις υποστήριζαν όλοι τότε.

Γενικοτερα για cubase δεν πηγαινες σε audigy.

Οι audigy ηταν για παιχνιδακια, για αυτο πχ δεν εμπαιναν κ σε mac.

Για cubase κοιταγες σε m-audio, yamaha.

Aν καταφερνες με μια καρτα ηχου των 30 ευρω(audigy) να ησουν οκ με το cubase, τοτεησουν υπερευχαριστημενος. Αλλα αν δεν τα καταφερνες , δεν πρεπει να ειχες παραπονα: για ολο σκοπο ηταν προορισμενες..

Με m-audio θερητικα δεν θα ειχες προβληματα, οπως θεωρητικα δεν θα ειχες προβληματα κ σε mac αν τις εβαζες..

Ok man αφου λοιπον το λειτουργικο που αναφερεις ειναι τοσο καλο.Βρες μοου ενα τροπο να καταλαβω για τον οποιο ολος ο πλανητης γη παραπονιοταν για κολληματα και προβληματα με τα XP.Με ποιο τροπο ενα λειτουργιο για το οποιο γραφονται χιλιαδες ιοι το χρονο τελικα τα καταφερνει να κατεβαζει οτι θελει και απο που θελει και να μη κολλαει τπτ.Θελω να δω το laptop που καταφερνει να ειναι τριων ετων παλιο και να ξεπερναει το μαψβοοκ σημερα.Θελω να μ εξηγξσεις για ποιο λογο μπορεις να πιστευεις οτι εστω τα αντιστοια σε δυναμη laptop που τρεχουν ωιστα ειναι ποιο γρηγορα γνωριζοντας τις απαιτησεις που εχουν τα vista σε hardware, αλλα και στο φιασκο που οδηγηθηκε η microsoft με το προιον αυτο κυριως λογω απαιτησεων σε hardware.

Απο κει και περα συμφωνω οτι με ταα ιδια η και λιγοτερα λεφτα μπορεις να κανεισ ενα ενα 4-πυρηνο συστημα με καλυτερη καρτα γραφικων.

Η γνωμη μου πανω σε ολα αυτα?Αν χρειαζεσαι κατι που υπαρχει στην ασυγκριτα μεγαλυτερη βιβλιοθηκη προγραμματων των windows,παρε windows.Για ολα τα υπολοιπα δε νοιωθω καμια ζηλια για τα 4-πυρηνα pc των φιλων μου γιατι νοιωθω οτι σε συνολο ειναι χειροτερα.Εχουν σοβαρα προβληματα σε σχεση με τα macos.Τεσπα προσωπικα ειναι τα κριτηρια,αλλα κατα τη γνωμη η εμπειρια αναμεσα σε ενα 4-πυρηνο pc και σε ενα 2-πυρηνο mac για πολλους λογους που δεν εχουν να κανουν με τις απολυτες τιμες διεκπεραιωσης εργασιων αλλα με το συνολο της χρησης,νομιζω οτι το 2-πυρηνο βγαινει νικητης.

Καλησπέρα,

Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις πως γίνεται να κολλήσει ιό χωρίς να δώσω το password μου και να πατήσω allow;

Μετά μπορείς να μου εξηγήσεις ποια η διαφορά απο το trojan του ilife όπου οι περισσότεροι σκίζαν τα ρούχα τους ότι δεν είναι ιός γιατί θέλει την άδεια του χρήστη;

71l6mzj7fs1qh2c57rmw.png

Μπορεί στην τελική κάποιος τέλος παντων να τεκμηριώσει τις απόψεις του περι επιβράδυνσης της απόδοσης μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα,περι τρύπιου λειτουργικού έρμαιου των ιών ή μιλάμε στον άερα;

...Θελω να δω το laptop που καταφερνει να ειναι τριων ετων παλιο και να ξεπερναει το μαψβοοκ σημερα.

Μιλησα για σταθερο υπολογιστη 3+ ετων, οχι για λαπτοπ. Σαν αυτον που εχει ο φιλος nextgen(amd x2:4200 2gigz ram)

Μαλιστα ειπα για παρομοιες επιδοσεις με το τωρινο macbook, οχι για καλυτερες.

Φυσικα ομως θα εχει πολυ καλυτερες απο εναν iMac G5 3+ετων.

Θελω να μ εξηγξσεις για ποιο λογο μπορεις να πιστευεις οτι εστω τα αντιστοια σε δυναμη laptop που τρεχουν ωιστα ειναι ποιο γρηγορα γνωριζοντας τις απαιτησεις που εχουν τα vista σε hardware..

Επειδη εγω μπορει να μην σε πεισω , ισως η arstechnica να σε πεισει και να δεις οτι ενα macbook pro εχει παρομοιες επιδοσεις στο Photoshop τι μιλαμε για mac os x , τι μιλαμε για windows.

Το mac pro βεβαια εχει καλυτερες επιδοσεις στο photoshop στα windows απο οτι στο mac os x. (λογω 64bit σε windows)

Επισκέπτης
Μπορεί στην τελική κάποιος τέλος παντων να τεκμηριώσει τις απόψεις του περι επιβράδυνσης της απόδοσης μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα,περι τρύπιου λειτουργικού έρμαιου των ιών ή μιλάμε στον άερα;

Δε σου αρκεί αυτή η τεκμηρίωση που γράφω και ξαναγράφω; Οι γνωστοί σου, που λογικά οι περισσότεροι θα γνωρίζουν τα πολύ βασικά από υπολογιστές, έχουν PC 4-5 χρόνων, χωρίς προβλήματα; Εμένα στα 3 χρόνια όλοι τα πετάνε.

ΥΓ. Εγώ δεν υποστηρίζω αυτά που λέει ο reloaded, ότι δηλαδή σε καθαρές εγκαταστάσεις, λόγω του ότι τα Vista είναι πχ βαριά, έχουμε καλύτερες επιδόσεις σε Mac. Αυτά είναι ξεκάθαρα, δεν αμφισβητούνται.

Δε σου αρκεί αυτή η τεκμηρίωση που γράφω και ξαναγράφω; Οι γνωστοί σου, που λογικά οι περισσότεροι θα γνωρίζουν τα πολύ βασικά από υπολογιστές, έχουν PC 4-5 χρόνων, χωρίς προβλήματα; Εμένα στα 3 χρόνια όλοι τα πετάνε.

Γιατι τα πετανε??

Εστω οτι δεχτουμε οτι το προβλημα ειναι οπως λες στο λογισμικο (μιας κ οπως o ιδιος ειπες pc hardware 3 ετων με διπυρηνο επεξεργαστη ειναι πιο γρηγορο απο iMac g5 μονοπυρηνο ιδιας εποχης).

Το υλικο δεν εχει λοιπον κανενα προβλημα κ ειναι ταχυτατο..

Γιατι να το πεταξουν στα 3 χρονια?

ΥΓ. Εγώ δεν υποστηρίζω αυτά που λέει ο reloaded, ότι δηλαδή σε καθαρές εγκαταστάσεις, λόγω του ότι τα Vista είναι πχ βαριά, έχουμε καλύτερες επιδόσεις σε Mac. Αυτά είναι ξεκάθαρα, δεν αμφισβητούνται.

Όχι φυσικά,προσωπικές ιστορίες δεν είναι επιχειρήματα.

Τεκμηρίωση είναι ότι τα Windows γίνονται πιο αργά με το χρόνο επειδή πχ η registry δημιουργεί κλειδιά μόνη της με αποτέλεσμα τα Windows να χρειάζεται να διαβάζουν περισσότερες πληροφορίες και να αργούν,κάτι δλδ που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και είναι δεδομένο για κάθε OS κάθε χρήστη.

Παράδειγμα είναι,προφανώς και δεν ισχύει αυτό που έγραψα.

Τι είναι ξεκάθαρο και δεν αμφισβητείται δεν κατάλαβα.

Μέχρι πριν λίγο καιρό αν με ρωτούσε κάποιος ποιο θεωρείς ανώτερο OS θα έλεγα το OSX,πλέον η άποψη μου αφού ξεκόλλησα απο παλιές συνήθεις των XP είναι ότι δεν ισχύει το ίδιο και για OSX vs Vista.

Και +1 σε αυτό που λέει ο haHa,δεν κατάλαβα γιατί τα πετάνε οι φίλοι σου

Δεν ειπα σε καμια φαση οτι εχει καλυτερες επιδοσεις μεμονωμενα σε ενα προγραμμα αλλα μιλαω για καλυτερες επιδοσεις οταν βαλουμε μεσα τον παραγωντα multitasking και τον παραγωντα σταθεροτητα και φθορα της επιδοσης του λειτουργικου.Αν συγκρινεις ενα pc 3 ετων με ενα σημερινο i-mac τοτε ναι το hardware σχεδον ιδιο πιθανον παρ'οτι φανταζομαι οτι η μνημη cache ειναι πολυ διαφορετικη .Αλλα και παλι θα σ πω οτι αν τρεχει το pc αυτο XP ναι θα ειναι ποιο γρηγορο,θα τρεχει ομως ενα λειτουργικο 8 ετιας,αν τρεχει vista οχι θεωρω οτι θα ειναι ποιο αργο.

Ο ιος απο το trojan ειναι αλλο πραγμα,αλλα προφανως και ηταν με trojan μολυσμενο το i-life.Απο κει και περα βεβαια προς το παρων ακομα μπορεις να μετρησεις τους ιους και τα trojan που υπαρχουν για macos πιθανον στα δαχτυλα σου, χωρις να διαφωνω βεβαια οτι αυτο στο μελλον μπορει να αλλαξει, αλλα σιγουρα δε θα φτασει ποτε το πηχη που εχει θεσει η microsoft.Οσο για τη φθορα που προκαλειται,απλα η ποιο συχνη εκθεση των windows σε ιους,trojan και λοιπα malware, μετα απο λιγο καιρο αρχιζουν και κανουν ποιο αργο το πψ.Επισης το αυθαιρετο μονταρισμα που κανει ο καθ'ενας στο pc του δημιουργει πολλες φορες προβληματα και επισις το οτι πολυ απλα τα windows XP κυριως που γνωριζω απλα ειχανε πολλες τρυπεσ , πολλα ελλατωματα και πολυ απλα μετα απο καποια χρηση,μετα απο μερικες φορες απεγκταταστασεις και αναποδα αρχιζανε και κανανε πραγματα τα οποια αν εχεις macos απλα δε μπορεις να φανταστεις οτι γινονται.Πανω λοιπον στη βαση αυτη θεωρω οτι ενασ υπολογιστης apple αποδιδει καλυτερα και ειδικα αν μιλαμε για laptop.

Ττσπα η apple δεν ειναι δικια μου,και πισω απο το nick μου δε κρυβεται ο steve jobs.Εχω παρα πολλα παραπονα απο το pc μου και απο το λειτουργικο μου (i-mac,leopard), αλλα νομιζω οτι ξεκινατε μια συκριση η οποια και δεν ειναι σωστη,γιατι συγκρινετε ενα προιον με κλειστο hardware με διαφορετικο λειτουργικο και διαφορετικεσ αδυναμιες και λειτουργιες σα να ειναι κατι αμεσα συγκρισιμο.

Μπορω να σ κανω μια αλλη ανοητη συγκριση μεταξυ μιας δυχρονης αι τετραχρονης μηχανης,αλλη δουλεια και αδυναμιεσ εχει η μια και αλλα πραγματα κανει η αλλη.

Απο κει και περα αν ερθει καποιος και μου πει οτι εχο 1300 ευρω και θελω να παρω ενα pc ,τοτε ναι πιθανον να του προτεινω ενα mac, γιατι πιστευω οτι θα του κανει τη ζωη ποιο ευκολη.

Οσο για τη φθορα που προκαλειται,απλα η ποιο συχνη εκθεση των windows σε ιους,trojan και λοιπα malware, μετα απο λιγο καιρο αρχιζουν και κανουν ποιο αργο το πψ.Επισης το αυθαιρετο μονταρισμα που κανει ο καθ'ενας στο pc του δημιουργει πολλες φορες προβληματα και επισις το οτι πολυ απλα τα windows XP κυριως που γνωριζω απλα ειχανε πολλες τρυπεσ , πολλα ελλατωματα και πολυ απλα μετα απο καποια χρηση,μετα απο μερικες φορες απεγκταταστασεις και αναποδα αρχιζανε και κανανε πραγματα τα οποια αν εχεις macos απλα δε μπορεις να φανταστεις οτι γινονται.Πανω λοιπον στη βαση αυτη θεωρω οτι ενασ υπολογιστης apple αποδιδει καλυτερα και ειδικα αν μιλαμε για laptop.

Κοίτα,κουβέντα κάνουμε και δεν σου είπε κανείς ή εγώ τουλάχιστον ότι υποστηρίζεις την Apple σαν δόγμα.Οπότε ας συνεχίσουμε :-)

Για το παράγοντα multitasking δεν μου φαίνεται να έχει και τόσο τρελές διαφορές όσο ακούγεται.

Ποια έκθεση του pc σε ιούς και trojan.

Σου παρέθεσα ένα screenshot,τίποτα δεν μπορεί να γράψει αν δεν το αφήσω εγώ,δεν αμφισβητείται αυτό.

Οπότε μου είναι αδιάφορο πόσοι ιοί και πόσα trojans υπάρχουν.

Το είπα και στον Manuel,μη μιλάτε για XP όταν θέλετε να συγκρίνετε Windows με MacOS,όπως όλοι οι άλλοι δεν λέμε για το Panther και τα προβλήματα του.

Το αυθαίρετο μοντάρισμα του καθενός δεν αποτελεί πρόβλημα του λειτουργικού.

Αν μετονομάσω ή μετακινήσω το home θα φταίει το MacOS που θα συμπεριφέρεται αλλόκοτα;

Να αργεί και να επιβραδύνει ή να συμπεριφέρεται περίεργα μετά απο εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις απο τότε που χρησιμοποιώ το Revo δεν είδα ποτέ μου.

Πολλά απο αυτά που λέτε ίσχυαν κάποτε,δεν ισχύουν τώρα.

Και φυσικά δεν γίνεται να συγκριθούν με ίσους όρους τα 2 λειτουργικά.

Το ένα τρέχει σε 700 τρισσεκατομύρια συνδιασμούς hardware και το άλλο σε 100.

Και φυσικά δεν γίνεται να συγκριθούν με ίσους όρους τα 2 λειτουργικά.

Το ένα τρέχει σε 700 τρισσεκατομύρια συνδιασμούς hardware και το άλλο σε 100.

Νομίζω είναι 650 τρις οι συνδυασμοί. Ρε συνέλθετε τώρα αυτό είναι κλασικό flamewar windows-linux-mac os κλπ κλπ. Firefox/IE/Safari/Opera κλπ κλπ. Δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο. Υπάρχει γκρι.

Ενταξει για το αν μπορει οντως να γραψει εχω τις αμφιβολιες μου.

Το αυθαιρετο μονταρισμα το αναφερω επειδη οπως ειπα και πριν η συγκριση mac-pc ειναι γενικοτερη και αφορα και hardware & software.

Τα XP τα αναφερω επειδη αυτη τη στιγμη το 60-70% απο χρηστες windows τα χρησιμοποιουν και επειδη ολη αυτη η νεα γενια netbooks που εχει χαμηλες δυνατοτητες σε hardware μαλλον θα συνεχισει να διονιζει τη χρηση των XP εκτος αν τα windows 7 καταφερουν και κανουν κατι για αυτο(απ'οσο ξερω θα ειναι ποιο ελαφρυα απο vista).

Το αθ=υθαιρετο μονταρισμα λοιπον οχι δεν ειναι θεμα λειτουργικου το προιον που αγοραζεις ομως με τον τροπο που το αγοραζεις ομως εχει αυτη την αδυναμια.Βεβαιως υπαρχουν και ετοιμα pc απο εταιριεσ οπως η DELL τα οποια βεβαια ειναι και αυτα πολυ ακριβα.

Απο κει και περα αν μιλαμε για vista δε θα σ πω οτι ειναι καλα γιατι ειτε απο θεμα λαθος κινησεων της εταιριας ,ειτε για αλλους λογους δεν καφερανε να επικρατησουνε στην αγορα.Δεχομαι οτι μαλλον τα 7 θα καλυψουν σε μεγαλυτερο μερος αυτο το κενο.

Παντως αν υπαρχει ολη αυτη η σταθεροτητα και ασφαλεια που λες τοτε απλα θα σταματησει νακυκλοφορει οτιδηποτε αλλο καποια στιγμη(καθως σιγουρα η ms εχει το προβαδισμα και με ενα τοσο καλο προιον μπορει να το μαγειωσει παντου).Παντως επειδη εχω και φιλους με vista εχω ακοθσει καλυτερα λογια απο xp σε τομεις σταθεροτητασ και ασφλειας αλλα δε νομιζω οτι ειναι ακομα σε επιπεδο ωστε να μπορει να γινει συγκριση (συμπεριλαμβανοντας ολο το συνολο των χρηστων).

Νομίζω είναι 650 τρις οι συνδυασμοί. Ρε συνέλθετε τώρα αυτό είναι κλασικό flamewar windows-linux-mac os κλπ κλπ. Firefox/IE/Safari/Opera κλπ κλπ. Δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο. Υπάρχει γκρι.

Εκεί κόλλησες,σκοπός ήταν να δοθεί έμαφση.Η διαφορά σε υποστήριξη είναι χαώδης.

reload13 για να κλείσουμε το θέμα μια και έχει δίκιο ο Snollygoster ότι πάει σε λάθος κατεύθυνση.

Πολλές φορές ένα λειτουργικό δεν αρκεί να είναι καλό για να επικρατήσει.

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι αυτή τη στιγμή το καλύτερο OS που κυκλοφορεί είναι τα Vista.

Τα Vista με τα XP είναι μέρα με τη νύχτα,λογικό είναι μιας και το ένα είναι OS 7ετίας.

Υπάρχουν κολλημένοι ξερόλες που θα που την @@ρια τους,ψάξε στο net,υπάρχουν sites με υποστηρικτές των Win2000 που λένε είνα ανώτερα απο XP,Vista ακόμα και στο gaming.

Αυτά,μόλις τελείωσα :P

Επισκέπτης
Γιατι τα πετανε??

Γιατί έτσι κάνουν οι άνθωποι όταν κάτι δεν λειτουργεί όπως πρέπει. Σου λέει "χάλασε, πάλιωσε, δεν αρκεί πια αυτή η ταχύτητα, θα πάρω ένα καινούργιο, για να μην κάθομαι ν' ασχολούμαι πάλι μετά από 1 χρόνο". Μπορείς να πεις πως το κάνουν και γιατί είναι άσχετοι, δεκτόν.

Οι πιο πολλοί δεν έχουν χρόνο ν' ασχοληθούν καθόλου με τους υπολογιστές τους.

Όχι φυσικά,προσωπικές ιστορίες δεν είναι επιχειρήματα.

Δε θεωρώ ότι χρειάζομαι άλλο επιχείρημα από το εμπειρικό. Άλλωστε δεν έχω κανένα συμβόλαιο με κανέναν, ούτε προσπαθώ να πουλήσω τίποτα. Καταθέτω απλά την εμπειρία μου, γιατί θα προτιμούσα οι γύρω μου να είχανε Mac και να μη χρειάζεται να τους φτιάχνω συνέχεια τα μηχανήματα (έχω σιχαθεί να βλέπω την οθόνη εγκατάστασης των Windows, ούτε και ξέρω πως είναι του MacOS X). Αν απλά το 90% των ανθρώπων που γνωρίζω, τυγχάνει να είναι γκαντέμηδες , τότε συγγνώμη, αγνοήστε τις όποιες στατιστικές. Μπορεί να 'ναι κι έτσι. :-)

Εμένα πάντως, μ' έχετε πείσει σ' έναν βαθμό ότι έχουν μειωθεί τα προβλήματα των Windows από τότε που είχα εγώ, αλλιώς θα καταλαβαίνατε για ποια προβλήματα μιλάω. Φαίνεται πως δεν υπάρχουν πια στο βαθμό που υπήρχαν. ;)

ΥΓ. Τι εννοούσες ότι δεν ισχύει το επιχείρημα ότι η registry κουτσαίνει; Δεν είναι γεγονός ότι τα προγράμματα των MacOS Χ δε χρησιμοποιούν registry, ενώ των Windows ναι;

Το είπα και στον Manuel,μη μιλάτε για XP όταν θέλετε να συγκρίνετε Windows με MacOS,όπως όλοι οι άλλοι δεν λέμε για το Panther και τα προβλήματα του.

Εγώ μιλούσα για XP, γιατί είχα μείνει με την εντύπωση από το χείμαρο αντιδράσεων, ότι τα Vista είναι φόλα και δεν αξίζει ν' ασχοληθείς μαζί τους. Προσωπικά, δεν ξέρω (το παραδέχομαι), γιατί τα δούλεψα μόνο για 3 ώρες (και μου έσπασαν τα νεύρα, ζητώντας μου confirmation για τα ΠΑΝΤΑ), αλλά οι γενικές αντιδράσεις ξέρω ότι είναι αρνητικότατες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...