trelakias2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 γεια σας ρε παιδια...θελω τα φωτα σας..ειχα μια asus 8600 gts και της ειχα κανει τη ζωη κολλαση!!.....απο εξωφρενικο overclocking μεχρι και volt mod....το προβλημα ειναι οτι της ειχα αλλαξει μια παστα της coollaboratory thermal paste liquid pro.....και στο πλαισιο μου ειπαν οτι κανει και για gpu αλλα μολις την εβαλα η καρτα δεν δουλευε με τπτ.....καθαρισα ξανα τον πυρηνα πηγα να ξανακανω τυφλο φλασαρισμα αλλα δεν την αναγνωριζε!!!!!!! μπορειται να μου πειτε τη αλλο μπορω να κανω μπασ και ζησει δεν θελω να την πεταξω.........
notios7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 γεια σας ρε παιδια...θελω τα φωτα σας..ειχα μια asus 8600 gts και της ειχα κανει τη ζωη κολλαση!!.....απο εξωφρενικο overclocking μεχρι και volt mod....το προβλημα ειναι οτι της ειχα αλλαξει μια παστα της coollaboratory thermal paste liquid pro.....και στο πλαισιο μου ειπαν οτι κανει και για gpu αλλα μολις την εβαλα η καρτα δεν δουλευε με τπτ.....καθαρισα ξανα τον πυρηνα πηγα να ξανακανω τυφλο φλασαρισμα αλλα δεν την αναγνωριζε!!!!!!! μπορειται να μου πειτε τη αλλο μπορω να κανω μπασ και ζησει δεν θελω να την πεταξω......... αν σου ξεφυγε στο βαλσιμο η λικουιντ μπορει να εχει κανει ζημια.καθαρισμα καλο πρωτα.
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Yeap, αν είναι ηλεκτρικά αγώγιμη (είναι όμως?) κι έπεσε γύρω από τον πυρήνα, μπορεί έχει γίνει ζημιά.
trelakias2 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 την εχω καθαρισει τουλαχιστον 20 φορες αλλα τπτ.....αλλα πρεπει να εντοπισα το προβλημα....κοντα στα pins που κουμπωνει η καρτα στην μιτρικη εχει κατι στρογυλλα κενα και οδηγουν το κυκλωμα στον πυρηνα....εκει στο κενο εχει μπει η παστα...και ειναι τοσο μικρη η τρυπουλα που μονο με καρφιτσα μπορω να τα βγαλω.....επισης η παστα ειναι σαν gel και κατι ακομα εγω με σκετο χαρτι την καθαρισα μηπως θελει κατι αλλο????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.