Προς το περιεχόμενο

εγγύηση κινητου απο αναβαθμιση

Nikosgiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια,θα ηθελα τα φωτα σας αν μπορειτε..

Περσυ τον φεβρουαριο,πηρα με επιδοτηση cocmote,ενα Νοκια.

Δυστηχως,δεν εχω την αποδειξη,αλλα μονο το κουτι κ παρελκομενα...

Μου χει χαλασει το ραδιοφωνο και το bluetooth...

Εγγυηση υπαρχει?και αν ναι,μπορω να την διεκδηκησω μεσω στοιχειων απο το συμβολαιο,αφου δεν εχω κρατησει την αποδειξη??

Δημοσ.

καθε κινητο ανεξαρτητου μαρκας κ μοντελου εχει εναν μοναδικο αριθμο IMEI. συμφωνα με τον φιλο μας απο πανω κ απο οσα καταλαβα μπορεις αν μαθεις αυτο το IMEI να πας σε ενα nokia shop κ να ζητησεις να σου εκτηπωσουν την αποδειξη ή τελοσπαντων να σου φτιαξουν το κινητο.

Δημοσ.

Λογικα για να εχεις Cosmote θα πηρες την επιδοτηση απο καταστη,α Γερμανος, οποτε εκει οταν κοβουν μια αποδειξη καταχωρουν και το imei της συσκευης και μπορεις να ζητησεις επανεκτυπωση αποδειξης απο οποιδηποτε καταστημα γιατι ειναι ολα συνδεμενα σε δικτυο, αν παλι πηρες την επιδοτηση απο oteshop θα πρεπει να πας στο ιδιο το καταστημα, αν σου την εστειλαν ταχυδρομικα παρε τηλ στα κεντικα της cosmote και ζητα να σου την στειλουν με φαξ,η nokia δεν μπορει να σου δωσει αποδειξη με το imei της συσκευης. Φροντισε η συσκευη σου να μην εχει χτυπηματα απο πτωσεις η υγρασια (φαινεται απο ενα αυτοκολλητο μεσα στην συσκευη αν ειναι κοκκινο χανεις την εγγυηση) Ελπιζω να σε βοηθησα

Δημοσ.
Λογικα για να εχεις Cosmote θα πηρες την επιδοτηση απο καταστη,α Γερμανος, οποτε εκει οταν κοβουν μια αποδειξη καταχωρουν και το imei της συσκευης και μπορεις να ζητησεις επανεκτυπωση αποδειξης απο οποιδηποτε καταστημα γιατι ειναι ολα συνδεμενα σε δικτυο, αν παλι πηρες την επιδοτηση απο oteshop θα πρεπει να πας στο ιδιο το καταστημα, αν σου την εστειλαν ταχυδρομικα παρε τηλ στα κεντικα της cosmote και ζητα να σου την στειλουν με φαξ,η nokia δεν μπορει να σου δωσει αποδειξη με το imei της συσκευης. Φροντισε η συσκευη σου να μην εχει χτυπηματα απο πτωσεις η υγρασια (φαινεται απο ενα αυτοκολλητο μεσα στην συσκευη αν ειναι κοκκινο χανεις την εγγυηση) Ελπιζω να σε βοηθησα

αυτο εννοoυσα με το more specific....το να παω στη νοκια με το ιμει,μου ακουστηκε καπως....(χωρις παρεξηγηση).:-)

ευχαριστω πολυ,θα το κοιταξω...

Δημοσ.

Ε ναι ετρεχα και δεν προλαβα να γραψω ολοκληρωμενο ποστ.

Το ιμει καταχωρειται οταν παιρνεις συσκευη και ετσι ξερουν οτι εισαι εντος εγγυησης καθως (λογικα) θα δεχτουν να επανατυπωσουν την αποδειξη.

Παντως στο εξωτερικο γινεται και χωρις αποδειξη απο τη στιγμη που εχει καταχωρηθει το ιμει (και αρα η ημερομηνια που σου πουλησαν το κινητο)..

Δημοσ.

ακομα και την αποδειξη να σου ζητησουν σε καποιο νοκια shop το κανουν περισσοτερο για να μην ειναι καποιο κλεμμενο.

δευτερον οκ σου χαλασε το ραδιο και ΒΤ το θεμα ειναι πως σου χαλασε μηπως επεσε κατω η αν σου επεσε υγρο πανω στο κινητο μαλλον χαιρετα την εγγυηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...