xampos20 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 καλησπερα παιδια πηρα απο την vodafone το iphone 3g tτου εχω βάλει τα τελευταιο firmware...και εχω το itunes to 8.0.2 ...... ήθελα να το ξεκληδώσω μου ειπαν να κατεβάσω το winpwn 2.0 και να το τρρέξω τέσπα δεν τα καταφέρνω γιατι ενώ δημιουργώ τελικά το custom restore όταν παω να το φορτώσω μου βρίσκει error έιδα το error και δεν βρίσκω τι φταίει ειναι το erros 1600.... θα ήθελα καποιος να μ πει τι να κάνω για να μπορέσω να έχω το cydia μεσα στο ιiphone kai να είναι ξεκληδωμένο..... η κάρτα μου ειναι καρτοκινητη της vodafone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 αν δεν κάνω λάθος τα error 1600 σχετίζονται με τις θύρες usb. δοκίμασε σε διαφορετικό usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Πια έκδοση του Leopard έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 καλησπερα παιδια πηρα απο την vodafone το iphone 3g tτου εχω βάλει τα τελευταιο firmware...και εχω το itunes to 8.0.2 ...... ήθελα να το ξεκληδώσω μου ειπαν να κατεβάσω το winpwn 2.0 και να το τρρέξω τέσπα δεν τα καταφέρνω γιατι ενώ δημιουργώ τελικά το custom restore όταν παω να το φορτώσω μου βρίσκει error έιδα το error και δεν βρίσκω τι φταίει ειναι το erros 1600.... θα ήθελα καποιος να μ πει τι να κάνω για να μπορέσω να έχω το cydia μεσα στο ιiphone kai να είναι ξεκληδωμένο..... η κάρτα μου ειναι καρτοκινητη της vodafone Ποιό winpwn 2.0;;;; Αυτό είναι αρχαίο φίλε μου (Αύγουστος 08, αν θυμάμαι καλά) και σίγουρα δεν κάνει για το τελευταίο firmware. Κατέβασε από εδώ το QuickPwn 2.2.5-2 (Windows) να κάνεις την δουλειά σου.... Ίσως να πρέπει να ξανακάνεις όλη την διαδικασία από την αρχή γιατί το WinPwn 2.0 πιθανόν να τα έχει κάνει μπάχαλο Υπέθεσα ότι έχεις Windows. Αν έχεις Mac κατέβασε αυτό το QuickPwn 2.2.5 (Mac) Καλά και με την φωτο σου έχεις φυσιολογική έλξη για την γκαντεμιά!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas77 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 καλησπερα παιδια πηρα απο την vodafone το iphone 3g tτου εχω βάλει τα τελευταιο firmware...και εχω το itunes to 8.0.2 ...... ήθελα να το ξεκληδώσω μου ειπαν να κατεβάσω το winpwn 2.0 και να το τρρέξω τέσπα δεν τα καταφέρνω γιατι ενώ δημιουργώ τελικά το custom restore όταν παω να το φορτώσω μου βρίσκει error έιδα το error και δεν βρίσκω τι φταίει ειναι το erros 1600.... θα ήθελα καποιος να μ πει τι να κάνω για να μπορέσω να έχω το cydia μεσα στο ιiphone kai να είναι ξεκληδωμένο..... η κάρτα μου ειναι καρτοκινητη της vodafone Τα iPhones που πουλιούνται στην ελλάδα είναι Ξεκλείδωτα από το εργοστάσιο (με νόμο) δηλαδή παίρνουν όποια SIM θες. Τώρα για το Cydia η διαδικασία λέγεται Jailbreak. Είναι πολύ εύκολη απλά πας στο blog της iPhone DEV Team και κατεβάζεις το καινούργιο QuickPwn για το λειτουργικό σου (αν θες μόνο Jailbreak μιας και δεν χρειάζεσαι unlock). Να σημειώσω ότι ΑΝ το iphone είναι από εξωτερικό και το έκανες update από το itunes σε 2.2.1 τότε ξέχνα το unlock όμως jailbreak μπορείς να κάνεις κανονικά. Αν όπως λες είναι αγορασμένο από Voda ελλάδας τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να βοήθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Άν έχεις 10.5.6 έκδοση τότε πρέπει να κάνεις το Fix για το DFU mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Άν έχεις 10.5.6 έκδοση τότε πρέπει να κάνεις το Fix για το DFU mode. Η πιο εύκολη λύση είναι να χρησιμοποιήσει usb hub για να συνδέσει το κινητό... αλλά αυτό μάλλον δεν είναι το πρόβλημα του φίλου. Για να χρησιμοποιήσει WinPwn θα έχει Windows. Απλώς χρησιμοποίησε λάθος έκδοση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.