Προς το περιεχόμενο

αγορά για scooter 125cc

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να πάρψ το πρώτο μου σκουτεράκι και έχω μπανίσει το piaggio fly 125 cc που βγένει γύρω στα 1800!

Εσείς τι μου προτείνετε και τι να προσέξω?

Εννοείτε ότι είμαι άσχετος ούτε δίπλωμα δνε ε΄χω.μόνο για αμάξι πήγα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να πάρψ το πρώτο μου σκουτεράκι και έχω μπανίσει το piaggio fly 125 cc που βγένει γύρω στα 1800!

Εσείς τι μου προτείνετε και τι να προσέξω?

Εννοείτε ότι είμαι άσχετος ούτε δίπλωμα δνε ε΄χω.μόνο για αμάξι πήγα.

Καλησπερα θα σου προεινω α)βγαλε διπλωμα πρωτα απο ολα β)παρε ενα κρανος γ)ριξε μια ματια στα αντιστοιχα japan και καλη επιτυχια φιλε μου.:-)

Σχετικά με κάτι μηχανάκια που έχουν δύο ρόδες μπροστά τι λέτε? Δεν είναι πιο ασφαλή? Kαι αρκεί το δίπλωμα αυτοκινήτου!!

Τα εχω δη στον δρομο και με παραξενεψανε σαν υπαιθριο αυτοκινητακι μου φανηκε:lol:ουτε ηξερα οτι χρειαζεται διπλωμα αυτοκινητου (ειναι σιγουρο αυτο?) τι μαρκες υπαρχουν?αν τοχει καποιος ας ποσταρει.

το τριτροχο που λετε ειναι το mp3 της piaggio και χρειαζεται κανονικο διπλωμα μηχανης για να το οδηγησεις (νομιζω ειναι και ακριβουτσικο με τιμη γυρω στα 5500-6000) LINK

το τριτροχο που λετε ειναι το mp3 της piaggio και χρειαζεται κανονικο διπλωμα μηχανης για να το οδηγησεις (νομιζω ειναι και ακριβουτσικο με τιμη γυρω στα 5500-6000) LINK

Το καινούριο mp3 LT 250 κυβικά ΔΕΝ χρειάζεται γιατί το εύρος των τροχών έπιασε το όριο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...