A.S.P Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ με κάποιο τροπο να βγάλω τη σελίδα διαχείρησης του ρουτερ μου στο ιντερνετ... εχω ένα linksys ακριβώς δεν θυμάμαι μονταίλο του έχω περάσει ενα dnshost πάνω στο ρουτερ και θέλω απλός όταν θα πατάω το hostname μου δλδ "my.hostname.com:1010//" να μου βγάζει την σελίδα ρυθμήσεων στο brower οποιοδήποτε υπολογιστή... Μπορεί να γίνει αμα παώ και ανοίξω τα πορτ 1010 στην ιπ του ρουτερ??? Ευχαριστώ πολυ!
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 θα πρεπει να νανοιξεις καταρχην το remote management tou ρουτερ και απο εκει οριζεις σε ποια θυρα θαπαιζει κτλ κτλ.επιδη θες να δεις τον ρουτερ και οχι το pc δεν χριαζεται port forward.αν θυμαμε καλα αυτη η επολογη στα Linksys ειναι σταην τελευτεα καρτελα και μετα sto managemnt.
A.S.P Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 θα πρεπει να νανοιξεις καταρχην το remote management tou ρουτερ και απο εκει οριζεις σε ποια θυρα θαπαιζει κτλ κτλ.επιδη θες να δεις τον ρουτερ και οχι το pc δεν χριαζεται port forward.αν θυμαμε καλα αυτη η επολογη στα Linksys ειναι σταην τελευτεα καρτελα και μετα sto managemnt. Σε ευχαριστώ παρα πολύ αυτο ήταν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.