alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 κάθε τεχνολογικά αναλφάβητος άνθρωπος βλέπει internet explorer και λέει αυτό είναι το internet. αν του πεις opera, firefox, chrome, πιο γρήγορα, πιο ασφαλή, καλύτερα γενικά, θα σου πει, εγώ θέλω το κλασσικό ίντερνετ Σωστό... επίσης όσοι ξέρουν τον firefox τον λένε mozilla... "με τον mozilla είμαι.." κτλ
sam sam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,λαθος Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2009 από sam sam
Praetorianos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Βασικά είχε επικρατήσει με ποσοστό μέχρι και 90+% και δεν έγινε τίποτα απο τα παραπάνω. Υπήρχαν (τώρα είναι ελάχιστες) ιστοσελίδες που έπαιζαν μόνο με internet explorer. Έχετε δει τη Citroen να διαφημίζει κινητήρες Fiat καιι να σου δίνει το δικαίωμα να διαλέξεις; Έχεις δει μερίδιο αγορά της Citroen και το αντίστοιχο της Microsoft? Ας δώσει επιχορηγήσεις σε εταιρίες ανάπτυξης του Linux και να χτυπήσει την MS στα ίσα. Αν με κάποιο τρόπο οι εταιρίες έχουν σκοπό το κέρδος εμένα αυτό μου κάνει παρανομία. (αν και κατά καιρούς έχει εφαρμοστεί σε άλλους τεχνολογικούς τομείς όπως airbus πχ) Ας υποχρεώσει τα sites να ακολουθούν τα πρότυπα και αν δε το κάνουν ας αρχίσει τα πρόστιμα ας ας ας ας χίλια δυο Σε άλλο topic είχε αναφερθεί η προσπάθεια της ΕΕ να υιοθετήσει κοινά πρότυπα και πρόστιμα σε όσους τα παριαβάζουν αλλά και πάλι ορισμένοι την υπερασπίστηκαν γιατι υποτίθεται ότι κάτι τέτοιο βλάπτει τον ανταγωνισμό και δικαίωμα της κάθε εταιρίας να κάνει ότι γουστάρει στα προϊόντα της. Δεν βγάζεις άκρη σου λέω...
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 όλοι κανουν αυτο που κάνει η κοκακόλα βάφουν κόκκινο τον Άγιο Βασίλη;
nickarmy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 η κοκακόλα πληρώνει κάθε χρόνο κατι εκατομιρ για να μην αποκαλύψει το μυστικό συστατικό της
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Κάτι σαν τον Πανοραμίξ και το μαγικό ζωμό... αλλά που κολλάει αυτό που λες με αυτό που συζητάμε; Ποιο είναι το μυστικό της Microsoft;
pournaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Κάτι σαν τον Πανοραμίξ και το μαγικό ζωμό... αλλά που κολλάει αυτό που λες με αυτό που συζητάμε; Ποιο είναι το μυστικό της Microsoft; Οτι στους σερβερ της, ειναι αποθηκευμενο το μυστικο της κοκακολα, που παρεπιπτωντως ντυνει κοκκινο τον Αη Βασιλη
nickarmy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 κάθε χρόνο δεχετε 'λιγες πινές' και πληρώνει 'λίγα' αλλα παρόλα αυτά συνεχίζει ακάθεκτη
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Και η microsoft και η Google είναι μεχρι το λαιμό στα σκ... Θυμάστε την παλιά ιστορία με το NSA_key; Ή τη google που έδωσε κάτι Κινέζους αντικαθεστωτικούς στις αρχές και αυτοί πήγαν φυλακή διψήφιο νούμερο έτη. Τώρα ο ένας κόρακας πάει να βγάλει το μάτι του άλλου και δεν μας πείθουν
FarCry Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Όπου γάμος και χορός, η Βασίλω πρώτη... +1............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα