Προς το περιεχόμενο

Χρήματα απο site

dimitris489

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμμ δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος, εκτός αν το site έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα προφανώς (βλέπε e-shop).

Ένας τρόπος είναι τα donations, αλλά δεν μπορείς να ελπίζεις σε αυτό. :-)

Δημοσ.

Όλοι όσοι έχουμε sites & forums μπαίνουμε μέσα. Με κάποια donations και καμια προσπάθεια με κανα μπλουζάκι , καμια κλήρωση κλπ μειώνεις λιγο τα έξοδα αλλά γενικά πάντα χάνεις λεφτά.

Δεν κλείνει τίποτα γιατί ακριβώς σου αρέσει αυτο που κάνεις και δέχεσαι να πληρώνεις ενα Α ποσό για να το κρατάς.

Δημοσ.

Αν είναι να χάνει τούτο εδώ, με τέτοια βάση χρηστών κι επισκεψιμότητα, τότε οι άλλοι τί να πούνε? Αν ήμουν ο τάδε θα χαιρόμουν πολύ να βάλω διαφήμιση στο Insomnia.

(δε με ενδιαφέρει πάντως, μην παρεξηγηθώ)

Δημοσ.
Πως μπορεί κάποιος να βγάλει χρήματα φτιάχνοντας κάποια ιστοσελίδα ή forum εκτός απο της διαφημίσεις

Πωλήσεις t-shirt/κούπες με το σήμα του site/forum, συνδρομές για να έχουν πρόσβαση σε ορισμένες κατηγορίες, donation για να έχουν περισσότερες λειτουργίες (για παράδειγμα περισσότερα PM), κλπ. Καλό είναι να υπάρχουν πολλές και διαφορετικές πηγές εσόδων ώστε να μην εξαρτάσαι μόνο από διαφημίσεις.

Αν είναι να χάνει τούτο εδώ, με τέτοια βάση χρηστών κι επισκεψιμότητα, τότε οι άλλοι τί να πούνε?

Εχώ δει πολλά sites (στο εξωτερικό) με μεγάλη επισκεψημότητα να κλείνουν γιατί ο ιδιοκτήτης τους δεν υπολόγισε τα έξοδα συντήρησης του site ή τον προσωπικό του χρόνο για να το υποστηρίξει.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα σχετικά με τη διαφήμιση σε site.

Ενδιαφέρομαι να προσθέσω στο site μου κάποιες διαφημίσεις αλλά είμαι ... εκτός και θα ήθελα να ενημερωθώ σχετικά με το τι επικρατεί , τόσο θεωρητικά (π.χ. νομοθεσία) όσο και πρακτικά (π.χ. € τρόποι πληρωμής).

Αν κάποιος γνωρίζει έγκυρα τι επικρατεί ας απαντήσει. Ευχαριστώ.

;)

Δημοσ.

Εχει να κανει με τα κλικ που κανουν η χρηστες πανω σε μια διαφημισει και πανω κατω ειναι 8 cents για καθε κλικ απο οτι θυμαμαι τουλαχιστων...

Για να πεις οτι βγαζεις ενα χατζηλικη το μηνα πχ 100 ευρω θες πανω απο 5000 χιλιαρικα κοσμακι πραγμα λιγο ακατωρθοτο τουλαχιστων για καποια χρονια :) οποτε βρες κανεναν αλλο τροπο να βγαλεις χρημα το ιντερνετ ειναι πολυ πισω σε αυτα και κυριως στο ελλαδισταν.

Δημοσ.

Το ποσό που θα σου δώσει το κάθε κλικ εξαρτάται από τον ανταγωνισμό που υπάρχει στις εταιρίες που είναι σχετικές με το περιεχόμενο του site και άρα διαφημίζονται σε αυτό. Με άλλα λόγια μεγάλο ρόλο παίζει το niche του site κατά πρώτο λόγο. Κατά δεύτερο λόγο έχει σημασία τι θα κάνει μέσα στο διαφημιζόμενο site ο χρήστης. Αν π.χ. αγοράσει κάτι εσύ θα πάρεις περισσότερα χρήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...