Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Ισως επρεπε να ρωτησω στο software αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Ψαχνω προγραμμα για mac αντιστοιχο με το format factory (μετατροπες μορφων video) και λεξικο οπως το magenta. Υπαρχει κατι ???? Nero για mac μηπως υπαρχει ??? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Nero, όχι δεν υπάρχει...υπάρχει το Toast όμως Magenta for mac "μετατροπες μορφων video" υπάρχει το δωρεάν και πολύ καλό ffmpegX φυσικά και διαφορα άλλα... edit: τι εγινε;ψηθηκες για mac τελικα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 To Toast είναι κλάσεις ανώτερο του Nero. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Nero, όχι δεν υπάρχει...υπάρχει το Toast όμωςMagenta for mac "μετατροπες μορφων video" υπάρχει το δωρεάν και πολύ καλό ffmpegX φυσικά και διαφορα άλλα... edit: τι εγινε;ψηθηκες για mac τελικα;;; Ευχαριστω.Η κορη μου πηρε ενα macbook αλλα περασε και vista. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Για μετατροπές βίντεο, πολύ καλό είναι το handbreak (μάλιστα υπάρχει και έκδοση για windows). Είναι free, open-source και χρησιμοποιεί το ffmpeg χωρίς όμως να σε αναγκάζει να κάνεις περίεργες ρυθμίσεις με το χέρι. Έχει έτοιμα preset ρυθμίσεων (πχ για το iphone) και είναι αρκετά γρήγορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Για μετατροπές βίντεο, πολύ καλό είναι το handbreak (μάλιστα υπάρχει και έκδοση για windows). Είναι free, open-source και χρησιμοποιεί το ffmpeg χωρίς όμως να σε αναγκάζει να κάνεις περίεργες ρυθμίσεις με το χέρι. Έχει έτοιμα preset ρυθμίσεων (πχ για το iphone) και είναι αρκετά γρήγορο. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 @ georgeadams : Απ' ότι έχω παρατηρήσει το HandBrake είναι το γρηγορότερο. Ξέρεις κάποιο άλλο που να είναι ακόμα πιο γρήγορο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos37 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Πρόγραμμα αντίστοιχο του DVDShrink ή του DVDFab υπάρχει για mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 μπορεί το DVDRemaster.... δεν το έχω δοκιμάσει όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos37 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 μπορεί το DVDRemaster....δεν το έχω δοκιμάσει όμως... ευχαριστώ natural_sgf... Οι ταινίες DVD αντιγραμμένες από mac, παίζουν σε κοινά DVD Players? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 και το visualhub είναι πολύ καλό για encoding για dvd-rip τα mactheripper & popcorn είναι πολύ καλά και εύκολα στη χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmants Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Για DVDRip είναι και το MacTheRipper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Tο iphone ringtone maker με τι ονομα υπαρχει για mac ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το itoner δεν είναι free αλλά έχει free έκδοση που απλά πριν σου κάνει την μετατροπή πρέπει να περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα...τίποτα σπουδαίο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το itoner δεν είναι free αλλά έχει free έκδοση που απλά πριν σου κάνει την μετατροπή πρέπει να περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα...τίποτα σπουδαίο... Ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.