Προς το περιεχόμενο

Προγραμματα για MacOS X αντίστοιχα των Windows

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως επρεπε να ρωτησω στο software αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Ψαχνω προγραμμα για mac αντιστοιχο με το format factory (μετατροπες μορφων video) και λεξικο οπως το magenta. Υπαρχει κατι ????

Nero για mac μηπως υπαρχει ???

Ευχαριστω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Nero, όχι δεν υπάρχει...υπάρχει το Toast όμως

Magenta for mac

"μετατροπες μορφων video" υπάρχει το δωρεάν και πολύ καλό ffmpegX

φυσικά και διαφορα άλλα...

edit: τι εγινε;ψηθηκες για mac τελικα;;;

Δημοσ.
Nero, όχι δεν υπάρχει...υπάρχει το Toast όμως

Magenta for mac

"μετατροπες μορφων video" υπάρχει το δωρεάν και πολύ καλό ffmpegX

φυσικά και διαφορα άλλα...

edit: τι εγινε;ψηθηκες για mac τελικα;;;

Ευχαριστω.Η κορη μου πηρε ενα macbook αλλα περασε και vista.

Δημοσ.

Για μετατροπές βίντεο, πολύ καλό είναι το handbreak (μάλιστα υπάρχει και έκδοση για windows). Είναι free, open-source και χρησιμοποιεί το ffmpeg χωρίς όμως να σε αναγκάζει να κάνεις περίεργες ρυθμίσεις με το χέρι. Έχει έτοιμα preset ρυθμίσεων (πχ για το iphone) και είναι αρκετά γρήγορο.

Δημοσ.
Για μετατροπές βίντεο, πολύ καλό είναι το handbreak (μάλιστα υπάρχει και έκδοση για windows). Είναι free, open-source και χρησιμοποιεί το ffmpeg χωρίς όμως να σε αναγκάζει να κάνεις περίεργες ρυθμίσεις με το χέρι. Έχει έτοιμα preset ρυθμίσεων (πχ για το iphone) και είναι αρκετά γρήγορο.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

@ georgeadams : Απ' ότι έχω παρατηρήσει το HandBrake είναι το γρηγορότερο. Ξέρεις κάποιο άλλο που να είναι ακόμα πιο γρήγορο;

Δημοσ.
μπορεί το DVDRemaster....

δεν το έχω δοκιμάσει όμως...

ευχαριστώ natural_sgf...

Οι ταινίες DVD αντιγραμμένες από mac, παίζουν σε κοινά DVD Players?

Δημοσ.

και το visualhub είναι πολύ καλό για encoding για dvd-rip τα mactheripper & popcorn είναι πολύ καλά και εύκολα στη χρήση.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το itoner δεν είναι free αλλά έχει free έκδοση που απλά πριν σου κάνει την μετατροπή πρέπει να περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα...τίποτα σπουδαίο...

Δημοσ.
Εγώ χρησιμοποιώ το itoner δεν είναι free αλλά έχει free έκδοση που απλά πριν σου κάνει την μετατροπή πρέπει να περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα...τίποτα σπουδαίο...

Ευχαριστω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...