Προς το περιεχόμενο

αναπαραγωγή αρχείων μουσικής μετά από αποστολή παρουσίασης με e-mail

nikorfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλο μήνα

Μπορεί κάποιος να μου πει με ποιο τρόπο μπορώ να στείλω κάποια παρουσίαση με e-mail και να ακούγεται τo μουσικό κομμάτι που υπάρχει στον άλλο υπολογιστή;

Δημοσ.

δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα αν θες αυτό που θα σου πω,

αλλά αν λογικά θες να στείλεις μια παρουσίαση με powerpoint και έχεις βάλει και ήχο μέσα, τότε όταν το στείλεις θα το λάβει ο άλλος κανονικά.

Δημοσ.

Έχω προσθέσει στην παρουσίαση (power point) ένα μουσικό κομμάτι σε μορφή mp3. Δυστυχώς δεν το ακούει ο παραλήπτης.

Δημοσ.

λογικά όμως δεν πρέπει να φταις εσύ...

αν όντως έχεις φτιάξει μια παρουσίαση με power point και έχεις βάλει μέσα και το τραγούδι και το έχεις κάνει save τότε αυτός έχει κάποιο πρόβλημα, αφού εσύ του το στέλνεις...

μήπως έχει παλαιότερη έκδοση των office και δεν αναγνωρίζει σωστά το αρχείο;

ρώτα ποια έκδοση έχει και κανε το save στην ανάλογη μορφή πχ αν έχεις office 2007 κανε export to 2003

Δημοσ.

Μην κάνεις αποθήκευση στο powerpoint.

Πήγαινε Αρχείο->Συσκευασία και διανομή και ακολούθησε τον οδηγό.

Θα σου ετοιμάσει ένα αρχείο ppz και ένα εκτελέσιμο. Τα κάνεις zip και τα στέλνεις. Ο παραλήπτης θα αποθηκεύσει το zip, θα αποσυμπιέσει τα περιεχόμενα και θα τρέξει το exe. Αυτό θα κάνει ότι είναι να κάνει και θα του πεί αν θέλει να κάνει αναπαραγωγή του αρχείου.

Αν έχεις εγκατεστημένο και το PowerPoint Player θα σου ετοιμάσει ένα εκτελέσιμο που θα κάνει αυτόματα την παρουσίαση.

Δημοσ.

Εχω office 007 που δεν έχει συσκευασία και διανομή αλλά πακέτο για cd. Παρ' όλα αυτά με διανομή και πακέτο το αρχείο γίνεται υπερβολικά μεγάλο.

Δημοσ.

Δηλαδή, σε τι μέγεθος στο βγάζει; Αν στο κάνει σε iso ή bin αρχείο, μπορείς να το συμπιέσεις σε zip/rar;

Το κομμάτι ήχου είναι mp3 ή wav; Σε τι ποιότητα το έχεις (αν είναι mp3); Πόσες εικόνες έχεις βάλει και τι μέγεθος έχουν;

Δοκίμασε να κατεβάσεις την ποιότητα του ήχου σε 96kbps και να κατεβάσεις και την ανάλυση των εικόνων σε jpg 800X600.

Αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

Μια άλλη λύση είναι να ανεβάσεις το πακέτο σε κάποιον file server (rapidshare, mediafire κτλ) και να δώσει το μόνο το link.

EDIT:

Έκανα μια δοκιμή με την συσκευασία για cd.

Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. 3 εικόνες και ένα αρχείο mp3 στα 7MB αποτέλεσμα περίπου 14ΜΒ. Οπότε, το αρχείο ήχου σου είναι πολύ μεγάλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...