Προς το περιεχόμενο

Αγορα N78 και απορίες

tsavi1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια θα ηθελα τα φωτα σας για την αγορα κινητου τηλεφωνου,Συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για το Nokia N78.Γενικα εχω ακουσει καλες κριτικες.Αυτο που δν πολυκαταλαβαινω ειναι η υπηρεσια WI fi.Τι ακριβως κανει-μπαινω στο internet απο διαφορα σημεια?κλεβω internet?ποσο γρηγορο ειναι?

Οσον αφορα τα λεφτα δυστηχως δν με παιρνει για κατι ακριβοτερο.

Δημοσ.

Το WiFi σημαίνει ακριβώς αυτό που λες, δηλαδή μπορείς να συνδεθείς σε ανοιχτά ασύρματα δίκτυα και να σερφάρεις από το κινητό χωρίς να χρεωθείς κάτι. Εγώ θα σου πρότεινα να δείς το nokia 6220 classic που είναι στα ίδια λεφτά με το Ν78 (ενδεικτικά στο e-shop το 6220 είναι 10 ευρώ φτηνότερο από το Ν78), λίγο πιο καινούριο αν δεν κάνω λάθος, πολύ πολύ καλύτερο φλάς (xenon σε αντίθεση με το led του Ν78) συν του ότι η Nseries της νόκια δεν φημίζεται για την ποιότητα κατασκευής των πλαστικών, είναι φάση τι θα σου κάτσει.

Δημοσ.
παρε κ800/κ850 και ασε τη μπακατελα της νοκια

Σωστά, τα διαμάντια της SE, ειδικά το 2ο :eek:

Επίσης κλειστό λειτουργικό χωρίς gps/wifi κλπ. Μια φωτογραφική μηχανή compact είναι καλύτερη για τηλέφωνο από το Κ850, έχει πολύ καλά κινητά η SE, γιατί διάλεξες αυτά τα 2 δεν ξέρω.

Δημοσ.
Σωστά, τα διαμάντια της SE, ειδικά το 2ο :eek:

Επίσης κλειστό λειτουργικό χωρίς gps/wifi κλπ. Μια φωτογραφική μηχανή compact είναι καλύτερη για τηλέφωνο από το Κ850, έχει πολύ καλά κινητά η SE, γιατί διάλεξες αυτά τα 2 δεν ξέρω.

Aυτα τα 2 ειναι σ αυτη την τιμη οτι καλυτερο εχει η s.e. ειδικα το κ800 ειναι σταθμος, αλλα και το κ850 ειναι παρα πολυ καλο κινητο(απο τη στιγμη που οι ελαττωματικες παρτιδες πλεον δεν υπαρχουν)

τωρα για το νοκια, ουτε καν ξερει τι ειναι το wifi. Για ποιο λογο να το διαλεξει, για τα τριζατα αθλια πλαστικα του η για τη θολουρα της φωτογραφικης του?

Δημοσ.
Aυτα τα 2 ειναι σ αυτη την τιμη οτι καλυτερο εχει η s.e. ειδικα το κ800 ειναι σταθμος, αλλα και το κ850 ειναι παρα πολυ καλο κινητο(απο τη στιγμη που οι ελαττωματικες παρτιδες πλεον δεν υπαρχουν)

τωρα για το νοκια, ουτε καν ξερει τι ειναι το wifi. Για ποιο λογο να το διαλεξει, για τα τριζατα αθλια πλαστικα του η για τη θολουρα της φωτογραφικης του?

Έχεις δίκιο το Κ800 (και το 810 το οποίο έχω και είναι το ίδιο πράμα) είναι πολύ καλά φωτογραφικά κινητά. Όμως έχω και το Ν82 το οποίο πήρε κι ένα ευρωπαϊκό βραβείο σαν το καλύτερο φωτογραφικό κινητό του 2008 αν δεν κάνω λάθος, θολούρα δεν έχουν οι φωτογραφίες. Τα πλαστικά της Νseries ναι δεν είναι τα πιο καλά, όχι οτι χαλάνε, αλλά ψιλοτρίζουν.

Τώρα αυτό που λες για το wifi που το παιδί δεν γνωρίζει τι ακριβώς είναι, καταλαβαίνεις οτι δεν στέκει σαν δικαιολογία. Κάποτε ούτε εμείς ξέραμε τι έιναι και τι κάνουν, όχι μόνο το wifi, αλλά και το 3G και το ιντερνετ και γενικά όλα, κάποια στιγμή μαθαίνουμε κάτι καινούριο και αν μας βολέψει το χρησιμοποιούμε, γιατί στο κάτω κάτω εργαλεία είναι. ;)

Δημοσ.

Ενα κινητο το παιρνεις για να εξυπηρετει τις αναγκες που εχεις. Απο τη στιγμη που δεν χρησιμοποιεις ιντερνετ στο κινητο(κατι που εμενα μου φαινεται ουτως η αλλως παρα πολυ δυσχρηστο σε οθονη 2,6 ιντσων που εχει το ν78) τοτε δεν υπαρχει λογος να παρεις την εν λογω συσκευη.

Δεν μιλαω για το ν82 που δεν εχει καμια σχεση με το ν78 σε οτι αφορα τη φωτογραφια, μιλαω για το κινητο που σκεφτεται να παρει το παιδι που δεν του ειναι χρησιμο πουθενα κ που υστερει σε πολλους τομεις.

Δημοσ.

θα σε συνιστούσα φιλε tsavi να αγοράσεις το n78 μόνο αν ζητας ενα κινητο εξελιγμένο,πλήρως επεκτάσιμο με προγράμματα και γενικα ενα πιο επαγγελματικό κινητο.

αγόρασα το n78 πριν 3 μήνες,και είναι πολύ καλό κινητό.Μετά απο ενα hack,έγινε πλήρως παραμετροποιήσιμο,τα πάντα μπορουν να αλλάξουν.επίσης μπορω πλεον να πειράξω την φωτεινότητα της οθόνης και τα δευτερόλεπτα που θα ειναι φωτεινη.

Απο ποιότητας αναπαραγωγής/καταγραφής βίντεο,είναι απίστευτη.Γράφει βίντεο σε ανάλυση 640x480,ΣΧΕΔΟΝ ανάλυση τηλεόρασης.έχει gps,wlan(για να μπαίνεις απο που θες internet),κάρτα μνήμης μέχρι 16gb(τουλάχιστον),φωτογραφική αρκετά ικανοποιητική 3.2 mp.

Τα μειονεκτήματα είναι

χάλια ακουστικά(πρεπει να αγοράσεις)

οχι η καλύτερη κατασκευή

μπαταρία(2-3 μέρες χωρις wlan)

chris_85 συνονόματε,περα απο την φωτογραφική μηχανή&μπαταρία το n78 είναι κλασης ανώτερο απο k800/k850

Δημοσ.

δηλαδη εσεις κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα με τις ιδιες δυνατοτητες δν εχετε να προτεινετε ετσι?

και εμενα καλο μου φαινεται και αυτο το WI-FI αρχιζει και μου αρεσει!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...