Προς το περιεχόμενο

Συστατική για τον εαυτό σας

DrLo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να πάρω 2 συστατικές επιστολές για το μεταπρυχιακό που σκοπεύω να κάνω αίτηση. Η μία θα είναι από τον άμεσα προϊστάμενό μου στη δουλειά ο όποίος μου είπε να συμπληρώσω ότι θέλω εγώ στην συστατική και να την στείλει αυτός.

Πως μπορώ να γράψω κάτι που να είναι καλό μεν για τον εαυτό μου αλλά να μην είναι, δηλαδή να μην φαίνεται ψεύτικο ? Υπάρχει μια στάνταρ φόρμα με τις κλασικές ερωτήσεις, "What are the applicant’s major strengths?", "What are their most significant limitations?" κλπ και υπάρχει μια λίστα με 15 τομείς στους οποίους θα πρέπει να βαθμολογήσω τον εαυτό μου με "Excellent", "Good", "Average", "Poor", "Can't rate".

Ακόμα κι εγώ δε μπορώ να μου βάλω σε όλα Excellent.

Αν είσασταν στην ίδια θέση ... πόσο θα το τραβούσατε ?

Δημοσ.

εγω απο τις 15 ερωτησεις θα εβαζα στις 10 excellent, στις 3 good και στις 2 average

για να φαινεται αληθοφανες

λες και αυτοι που θα το διαβασουν δεν ξερουν τι παιζει...

Δημοσ.
Πρέπει να πάρω 2 συστατικές επιστολές για το μεταπρυχιακό που σκοπεύω να κάνω αίτηση. Η μία θα είναι από τον άμεσα προϊστάμενό μου στη δουλειά ο όποίος μου είπε να συμπληρώσω ότι θέλω εγώ στην συστατική και να την στείλει αυτός.

Πως μπορώ να γράψω κάτι που να είναι καλό μεν για τον εαυτό μου αλλά να μην είναι, δηλαδή να μην φαίνεται ψεύτικο ? Υπάρχει μια στάνταρ φόρμα με τις κλασικές ερωτήσεις, "What are the applicant’s major strengths?", "What are their most significant limitations?" κλπ και υπάρχει μια λίστα με 15 τομείς στους οποίους θα πρέπει να βαθμολογήσω τον εαυτό μου με "Excellent", "Good", "Average", "Poor", "Can't rate".

Ακόμα κι εγώ δε μπορώ να μου βάλω σε όλα Excellent.

Αν είσασταν στην ίδια θέση ... πόσο θα το τραβούσατε ?

Οταν σου λεει αυτο το πραγμα η δεν θελει να ασχοληθει μαζι σου η δεν ειναι ο καταλληλος για να σου δωσει συστατικη.

Δημοσ.

Δεν ισχύει το από πάνω, π.χ. τα αγγλικά του είναι φτωχά και γνωρίζει λανθασμένη χρήση τους ή καμία ελληνικούρα είναι μείον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...