markgio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Γειά σας. Τις τελευταίες μέρες η οθόνη σβήνει για 1 με 2 δευτερόλεπτα και ξανανάβει (μαυρίζει η εικόνα εννοώ) . Επίσης επειδή παίζω το voyage century online το οποίο είναι δικτυακό game, μετά απο 5 λεπτά μου παγώνει η οθόνη και αναγκάζομαι να κάνω επανεκίνηση με το κουμπί για να ξεκολλήσει ο υπολογιστής. υπόψιν ότι το τελευταίο διάστημα η γραμμή είναι εντελώς χάλια (βλ. forthnet...) αλλά άντε να με πάει offline όχι και κόλλημα, έτσι δεν είναι;;; η μητρική μου είναι msi 865 pe Neo 2, επεξεργαστής 2,6 G Η κάρτα μου ειναι 6600 και η μνήμη 1000άρα. α! ναι.. και υδρόψυκτο σύστημα ψύξης.... έχει κάποια ιδέα κανείς; μήπως έχει ενεργοποιηθεί κανένα (λέμε τώρα..) alert που μου τον παγώνει;;; helpppppppp pls......
velerephon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 μου φαινεται οτι η καρτα γραφικων σου ευθυνεται.δοκιμασε μια αλλη καρτα για να σιγουρευτουμε
markgio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 μέχρι ποιες θερμοκρασίες μπορεί να αναπτύξει το pc χωρίς να κολλήσει;
nick#18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 μια καρτα στα χαρτια λεει μπορει να ακουμπισει και 100 αλλα αλλο στην πραξη...εχεις τους τελευτεους drivers μεσα?
markgio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Η GPU Diode δεν πάει με τίποτε κάτω απο τους 60 C. H θερμ της CPU ειναι γύρω στα 40 C και της MOBO στους 37 C περίπου.... καλά είναι; Αυτά σε νορμάλ λειτουργία.... τώρα που θα βάλω το game θα δω τι θα κάνουν και θα επανέλθω... Εχω την εντύπωση πως κολλάει μόλις η θερμ της GPU πάει στα 70. Ερώτηση: οι 70 βαθμοί είναι ανησυχητικοί; και αν όχι, πως μπορώ να σηκώσω το όριο και μέχρι που;
nick#18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 θα ελεγα πως οι θερμοκρασιες σου ειναι αρκετα καλες.... ολες οι καινουργιες βαρανε 70ρες... ακομα και η 3650 μου ακουμπαει 65
pcos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 φιλε μου έχω μια MSI 4350 (fanless) από ATI. e λοιπόν όταν φτάνει τους 70+ βαθμούς κολλάνε όλα τα games. μέχρι που έβαλα ανεμιστηράκι (πατέντα) ισα-ισα να φυσάει και ησύχασα. δεν ανεβαίνει τώρα πάνω από 50. αν έχεις και εσύ fanless βάλε ένα ανεμιστηράκι καλού κακού. φαντάσου το καλοκαίρι τι έχει να γίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.