Προς το περιεχόμενο

Περίεργα κολλήματα!!!

markgio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Τις τελευταίες μέρες η οθόνη σβήνει για 1 με 2 δευτερόλεπτα και ξανανάβει (μαυρίζει η εικόνα εννοώ) . Επίσης επειδή παίζω το voyage century online το οποίο είναι δικτυακό game, μετά απο 5 λεπτά μου παγώνει η οθόνη και αναγκάζομαι να κάνω επανεκίνηση με το κουμπί για να ξεκολλήσει ο υπολογιστής. υπόψιν ότι το τελευταίο διάστημα η γραμμή είναι εντελώς χάλια (βλ. forthnet...) αλλά άντε να με πάει offline όχι και κόλλημα, έτσι δεν είναι;;;

η μητρική μου είναι msi 865 pe Neo 2, επεξεργαστής 2,6 G

Η κάρτα μου ειναι 6600 και η μνήμη 1000άρα.

α! ναι.. και υδρόψυκτο σύστημα ψύξης....

έχει κάποια ιδέα κανείς;

μήπως έχει ενεργοποιηθεί κανένα (λέμε τώρα..) alert που μου τον παγώνει;;;

helpppppppp pls......

Δημοσ.

μια καρτα στα χαρτια λεει μπορει να ακουμπισει και 100 αλλα αλλο στην πραξη...εχεις τους τελευτεους drivers μεσα?

Δημοσ.

Η GPU Diode δεν πάει με τίποτε κάτω απο τους 60 C. H θερμ της CPU ειναι γύρω στα 40 C και της MOBO στους 37 C περίπου.... καλά είναι; Αυτά σε νορμάλ λειτουργία.... τώρα που θα βάλω το game θα δω τι θα κάνουν και θα επανέλθω...

Εχω την εντύπωση πως κολλάει μόλις η θερμ της GPU πάει στα 70.

Ερώτηση: οι 70 βαθμοί είναι ανησυχητικοί; και αν όχι, πως μπορώ να σηκώσω το όριο και μέχρι που;

Δημοσ.

θα ελεγα πως οι θερμοκρασιες σου ειναι αρκετα καλες.... ολες οι καινουργιες βαρανε 70ρες... ακομα και η 3650 μου ακουμπαει 65

Δημοσ.

φιλε μου έχω μια MSI 4350 (fanless) από ATI. e λοιπόν όταν φτάνει τους 70+ βαθμούς κολλάνε όλα τα games. μέχρι που έβαλα ανεμιστηράκι (πατέντα) ισα-ισα να φυσάει και ησύχασα. δεν ανεβαίνει τώρα πάνω από 50. αν έχεις και εσύ fanless βάλε ένα ανεμιστηράκι καλού κακού. φαντάσου το καλοκαίρι τι έχει να γίνει :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...